Ατλάντεια Αριθμολογία: τι δείχνει η μέρα των γενεθλίων

Κατηγορία ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

ΑΡΙΘΜΟΛΟΓΙΑ

Posted by Youmagazine Staff

 

Ανακαλύψτε τα μυστικά του πεπρωμένου σας

σύμφωνα με την ημέρα που γεννηθήκατε
v

Στην ατλάντεια αριθμολογία υπάρχουν 15 ομάδες προσωπικοτήτων, ανάλογα με την ημέρα γέννησης. Δείτε τι αποκαλύπτει η δική σας ημέρα γενεθλίων.
v

004h3ghg5yg63g638
v
v

ΜΕΡΟΣ ΤΡΙΤΟ: ΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ 1–31

Διαβάστε τον αριθμό που αντιστοιχεί στην ημέρα γέννησής σας, αλλά και τους αριθμούς από τους οποίους αποτελείται. Για παράδειγμα, αν γεννηθήκατε στις 12 του μήνα, διαβάστε την ερμηνεία του αριθμού 12, αλλά και των αριθμών 1 και 2.

 

icon_sg01Αντιπροσωπεύει το «εγώ», την ατομικότητα και την πατρική φιγούρα. Τα άτομα που ανήκουν στην ομάδα αυτή επιλέγουν εκείνο το δρόμο όπου δεν κινδυνεύει η ανεξαρτησία τους.

 

icon_sg02Είναι ένα σύμβολο δυαδικότητας και αντιπροσωπεύει ένα άλλο άτομο στη ζωή σας: έναν σύντροφο, ένα σύζυγο ή έναν συνεταίρο. Εκφράζει τη διπλή δύναμη που προκύπτει από τη διπλή φύση του.

 

icon_sg03Ως ένωση των δύο προηγούμενων αριθμών, αντιπροσωπεύει το «πάντρεμα» του αρσενικού και του θηλυκού στοιχείου. Είναι συνώνυμος με την έκφραση, την επικοινωνία και τη δημιουργία. Κυρίως εκφράζει κίνηση.

 

icon_sg04Είναι το σύμβολο του χώρου. Εκφράζει την πειθαρχία και την παγιωμένη δομή. Επίσης, βάζει όρια, αναπτύσσει την υπομονή και αναζητά τη σταθερότητα. Εκφράζει τη δύναμη εκείνου που είναι σταθερό σαν βουνό.

 

icon_sg05Το 5 είναι ο αριθμός της δημιουργικότητας. Αντιπροσωπεύει την εξέλιξη, την επέκταση, την ελευθερία και τις απολαύσεις. Ωθεί σε ταξίδια και περιπέτειες, αλλά παράλληλα στην ανησυχία και την αστάθεια.

 

icon_sg06Ο αριθμός 6 αντιπροσωπεύει την ολοκλήρωση. Εκφράζει το σπίτι, την αγάπη, το γάμο και την οικογενειακή ζωή, αλλά και τις ευθύνες που έρχονται με αυτά. Θέλετε γαλήνη και δείχνετε ενδιαφέρον για τις τέχνες και την ομορφιά.

 

icon_sg07Αυτός ο μαγικός αριθμός συμβολίζει την ανάλυση του εσωτερικού εαυτού και την αναζήτηση του τέλειου. Είναι συνώνυμος με τον διαλογισμό, τη χαλάρωση, τη μελέτη, την πνευματικότητα.

 

icon_sg08Απόκτηση αγαθών, δύναμη, αναγέννηση. Κάτω από την επιρροή του αριθμού αυτού ξεπληρώνονται παλιά καρμικά χρέη. Είναι η ώρα της συγκομιδής και ο καθένας παίρνει αυτό που του αξίζει.

 

icon_sg09Συμβολίζει την εκπλήρωση, την επιπλέον προσπάθεια που πρέπει να κάνει κανείς για να ολοκληρωθεί ένα έργο. Είναι συνώνυμος με την αυτοθυσία, την ανθρωπιά και την αλληλεγγύη.

 

icon_sg10Εκφράζει την επαναγέννηση, τον κόσμο και τη δημιουργία. Αντιπροσωπεύει επίσης το νόμο, την τάξη και την κυριαρχία. Κάτω από την επιρροή του όλα είναι πιθανά. Συμβολίζει την επιστροφή στο σημείο από όπου ξεκινήσαμε.

 

icon_sg11Συμβολίζει την αφύπνιση, την έμπνευση και τη διαίσθηση. Όσοι ανήκουν στην κατηγορία αυτή θα πρέπει να χρησιμοποιούν την επιρροή τους με θετικό τρόπο. Αρνητικά χαρακτηριστικά: ανυπομονησία και υπερβολική ανησυχία.

 

icon_sg12Ο αριθμός 12 συμβολίζει τα άτομα που προσπαθούν να εκφραστούν με όπλο το συναίσθημα. Στη ζωή τους, θα έρθουν αντιμέτωποι κάποια στιγμή με τις επιλογές τους. Είναι ο αριθμός συγκρότησης μιας ομάδας.

 

icon_sg13Συμβολίζει το τέλος και μια νέα αρχή, το θάνατο και την επαναγέννηση. Τα άτομα της ομάδας αυτής πρέπει να επιδιώξουν την άνοδό τους μέσα από την επικοινωνία, την έκφραση και τις συνεχείς προσπάθειες.

 

icon_sg14Το 14 είναι ο αριθμός της συγχώνευσης και της οργάνωσης, της δικαιοσύνης και της μετριοπάθειας. Συμβολίζει τα άτομα που ήρθαν στη ζωή για να βελτιωθούν και να ανανεώσουν τις προσπάθειές τους για την επίτευξη του στόχου τους.

 

icon_sg15Ο αριθμός 15 αντιπροσωπεύει τα άτομα που είναι θύματα των παρορμήσεών τους και που αναζητούν τον έρωτα και την εξουσία. Επομένως έχει έντονο ερωτικό χαρακτήρα και συνδέεται με το δαιμόνιο.

 

icon_sg16Ο αριθμός 16 αντιπροσωπεύει τα άτομα που έχουν πιαστεί στην παγίδα του έρωτα και των ηδονών και που πρέπει να αφυπνιστούν μέσα από την ανάπτυξη του εσωτερικού εαυτού.

 

icon_sg17Εκφράζει τα άτομα που έχουν αντίληψη του πνευματικού στοιχείου και που αποκτούν δύναμη και πλούτο. Τα άτομα αυτά θα είναι πάντα προστατευμένα, όσο δύσκολες και αν είναι οι συνθήκες ή οι καταστάσεις που περνούν.

 

icon_sg18Αντιπροσωπεύει τα άτομα που χρησιμοποιούν τη δύναμή τους είτε για να υπηρετήσουν είτε για να εκμεταλλευτούν τους άλλους. H ιδιοτέλεια είναι ένα λάθος που χαρακτηρίζει τον άνθρωπο που οδεύει προς την καταστροφή.

 

icon_sg19Περιγράφει τα άτομα, τα οποία έχοντας συγκεντρώσει γνώση ανανεώνουν τις προσπάθειές τους για να πετύχουν το στόχο τους. Μπορούν να πετύχουν πολλά αν ξεκαθαρίσουν με τα παλιά χρέη τους.

 

icon_sg20Ο αριθμός 20 εκφράζει τα άτομα που έχουν αφυπνιστεί συνειδησιακά και είναι ανοιχτά στην απόκτηση ευρύτερης γνώσης. Αυτός είναι ο αριθμός της ζωής και της απελευθέρωσης από το γήινο στοιχείο.

 

icon_sg21Συμβολίζει την απόλυτη έκφραση. Είναι η αφύπνιση του ανθρώπου που εκφράζει τον εαυτό του στον υψηλότερο βαθμό και βρίσκεται σε αρμονία με την παγκόσμια κοσμική συνείδηση. Ο αριθμός αυτός φέρνει επιτυχία.

 

icon_sg22Συμβολίζει την ανθρώπινη ευφυΐα. Eπίσης τον αφυπνισμένο άνθρωπο που βάζει τον εαυτό του στην άκρη, προκειμένου να χρησιμοποιήσει τη δύναμη των συναισθημάτων του για το καλό της ανθρωπότητας. Eκτός από λογική διαθέτει και δημιουργική ευφυΐα.

 

icon_sg23Το 23 αντιπροσωπεύει την ανάσταση και την ελευθερία. Πρόκειται για το αφυπνισμένο άτομο, το οποίο μέσα από την έκφρασή του απελευθερώνει τον εαυτό του και τους άλλους. Ο αριθμός αυτός φέρνει επιτυχία και ανταμοιβές.

 

icon_sg24Συμβολίζει την αγάπη αλλά και την προσπάθεια. Αντιπροσωπεύει το αφυπνισμένο άτομο που έχει πιαστεί στην παγίδα των υλικών αγαθών και των γήινων περιορισμών. Απαιτούνται θυσίες από πλευράς του για να μπορέσει να βρει την αρμονία.

 

icon_sg25Συμβολίζει τον αγώνα. Περιγράφει το αφυπνισμένο άτομο που πέφτει στην παγίδα του αισθησιασμού και των παρορμήσεών του. Πρέπει να μάθει να βιώνει την ελευθερία από τις επιθυμίες και να μάχεται για την άνοδό του. Θα έχει μεγαλύτερη ευχέρεια να τα κάνει όλα αυτά στο δεύτερο μισό της ζωής του.

 

icon_sg26Συμβολίζει τις θυσίες που πρέπει να γίνουν. Πρόκειται για το αφυπνισμένο άτομο που εκφράζει τα αισθήματά του μέσω της οικογένειας ή μέσα από υλικές επιτυχίες. Ο αριθμός αυτός απαιτεί προσπάθεια προκειμένου να πετύχει το άτομο τις επιδιώξεις του.

 

icon_sg27Αντιπροσωπεύει την ευφυΐα, την έμπνευση και την προσφορά στην ανθρωπότητα. Περιγράφει το αφυπνισμένο, πνευματικό άτομο που μπορεί να προσφέρει πολλά στους άλλους. Το εξελιγμένο πνεύμα του οδηγεί στη μεγαλοσύνη και του χαρίζει αναγνώριση.

 

icon_sg28Ο αριθμός 28 εκφράζει το μαχητικό πνεύμα, την αφύπνιση και την επιτυχία.  Περιγράφει το εξελιγμένο άτομο που εκφράζεται και βρίσκει τον εαυτό του μέσα από το υλικό στοιχείο.

 

icon_sg29Συμβολίζει την έμπνευση και τη μεγαλοσύνη. Πρόκειται για το αφυπνισμένο άτομο που ζει για τους άλλους, σκέπτεται τους άλλους και τους υπηρετεί με τις πράξεις του. Είναι το άτομο που ανακαλύπτει την έμπνευση μέσα από την προσφορά προς την ανθρωπότητα.

 

icon_sg30Ο αριθμός 30 συμβολίζει την έκφραση και την επικοινωνία, αλλά και τη μετάβαση από τη νεότητα στην ωριμότητα. Περιγράφει το ολοκληρωμένο άτομο που γνωρίζει τα όριά του και είναι αυτόνομο.

 

icon_sg31Τέλος, ο αριθμός 31 αντιπροσωπεύει τα άτομα που φτάνουν στην εκπλήρωση των στόχων τους μέσα από τον γραπτό λόγο κυρίως και τα οποία διαθέτουν ηγετικές ικανότητες.
v
v

< Επιστροφή

 

© 2016 Youmagazine.gr

 


1 2 3

Translate this post