Καριέρα στο μόντελινγκ κάνει 80χρονος Κινέζος (vid)

Κατηγορία Μακροβιοτική

ΜΑΚΡΟΒΙΟΤΙΚΗ

Posted by Youmagazine Staff

 

Μαθήματα ζωής από έναν 80χρονο Κινέζο που κάνει καριέρα στο μόντελινγκ σημειώνοντας μεγαλύτερη επιτυχία από τους νεαρούς συναδέλφους του.

323hj2hg5hg2h53h64

Ο Βανγκ Ντεσούν στην πασαρέλα επιδεικνύοντας τη συλλογή του σχεδιαστή Sheguang Hu. Photo: AFP. Πηγή: Supplied
v

ΠΟΤΕ δεν είναι αργά να πραγματοποιήσεις τα όνειρά σου. Έτσι, σε προχωρημένη ηλικία, ο πρώην ηθοποιός Βανγκ Ντεσούν (Wang Deshun) αποφάσισε να δοκιμάσει την τύχη του στην… πασαρέλα! Ούτε κι ο ίδιος δεν περίμενε να έχει παγκόσμια επιτυχία!
Η εφημερίδα New York Times, που τον ανακάλυψε, τον αποκάλεσε “China’s hottest grandpa”, κατά την πρώτη εμφάνισή του στην πασαρέλα το 2015, σε ηλικία 79 ετών. Γυμνός από τη μέση και πάνω, κάνει επιδείξεις παντελονιών και μόνο τα λευκά μαλλιά του προδίδουν την ηλικία του. Το σώμα του δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από πολλούς νεαρούς άνδρες.
Πιο είναι το μυστικό της διατήρησης των δυνάμεών του σε αυτή την ηλικία; Όπως λέει ο ίδιος, ξοδεύει τα πρωινά του διαβάζοντας, ενώ τα απογεύματα τα αφιερώνει σε ασκήσεις, χωρίς να παραλείπει να κολυμπά μισό μίλι κάθε μέρα. Και προσθέτει ότι ο καθένας μπορεί να κάνει παρόμοια προσπάθεια. «Οι άνθρωποι μπορούν να αλλάξουν τη ζωή τους, όσες φορές θέλουν», είπε στους Times.
v

Deshun Wang – The Catwalk Story
v

v

Ο Βανγκ δεν είναι το μοναδικό παράδειγμα υπερήλικα που διαπρέπει σε έναν τομέα που και οι νέοι δεν τα καταφέρνουν. Το 2014, μια Κινέζα γιαγιά, η 80χρονη Li Guochuan, έγινε πρωτοσέλιδο, καθώς μπορούσε να κάνει 150 κάμψεις (push-ups) κάθε μέρα, ενώ έπαιρνε μέρος και σε αγώνες μπάσκετ! Και η 101 ετών Νεοϋορκέζα Άιντα Κίλινγκ (Ida Keeling) η οποία έχει σημειώσει ρεκόρ στον δρόμο των 100 μέτρων!
Ο επόμενος στόχος του Βανγκ είναι να πάρει μέρος σε αγώνες αλεξίπτωτου! Όπως λέει και ο ίδιος, ο άνθρωπος μπορεί να αλλάξει τη ζωή του όσες φορές θέλει…

 


Translate this post