Τι συμβαίνει επιτέλους; Ο Έλον Μασκ βρέθηκε θετικός και αρνητικός στον κορονοϊό την ίδια μέρα!

Κατηγορία Ιατρικά, ΥΓΕΙΑ & ΕΥΕΞΙΑ

ΙΑΤΡΙΚΑ

Posted by Youmagazine Staff

 

Ο Έλον Μασκ ανακοίνωσε ότι βρέθηκε θετικός και αρνητικός στον κορονοϊό ύστερα από τέσσερα τεστ που έκανε την ίδια μέρα!

Ο Ελον Μασκ έκανε τέσσερα τεστ για κορονοϊό και λέει ότι κάτι περίεργο συνέβη. Image: Supplied

ν

ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ ΜΥΡΙΖΕΙ και μυρίζει απάτη. Μεγάλη απάτη. Μια τεράστια, καθολική απάτη που της δίνουν σάρκα και οστά οι φαρμακευτικές πολυεθνικές, οι πολιτικοί και τα μέσα ενημέρωσης. Και φυσικά τα τρομοκρατημένα πλήθη των ανθρώπων που βομβαρδίζονται καθημερινά από αριθμούς και στοιχεία που δεν μπορούν να ελέγξουν. Οι απλοί άνθρωποι που πιστεύουν τους πολιτικούς τους, τους απίθανους τύπους που λέγονται λοιμωξιολόγοι και τους εξαγορασμένους από την κυβέρνηση δημοσιογράφους,

«Κάτι εξαιρετικά απατηλό συμβαίνει», έγραψε ο Έλον Μασκ στο Twitter. «Εξετάστηκα για τον κορονοϊό τέσσερις φορές σήμερα. Τα δύο τεστ ήταν αρνητικά, τα δύο ήταν θετικά. Ίδιο μηχάνημα, ίδια τεστ, ίδια νοσοκόμα. Rapid test αντιγόνου από τη BD», έγραψε αναφερόμενος κατά τα φαινόμενα στα τεστ της εταιρείας Becton Dickinson.
ν

ν

Ο Μασκ, που έκανε τα rapid test την Πέμπτη, ανέφερε ακόμη ότι περιμένει τα αποτελέσματα τεστ PCR από διαφορετικά εργαστήρια. Όταν ρωτήθηκε από χρήστη του Twitter αν έχει συμπτώματα, απάντησε ότι αυτά είναι ενός «συνηθισμένου κρυολογήματος· τίποτα ασυνήθιστο μέχρι στιγμής».

Η Becton Dickinson, ένας από τους μεγάλους προμηθευτές τεστ αντιγόνου για τον κορονοϊό, ανακοίνωσε τον Σεπτέμβριο ότι κάνει έρευνα για αναφορές από γηροκομεία στις ΗΠΑ πως τα rapid tests της εταιρείας δίνουν λανθασμένα θετικά αποτελέσματα.

Στις αρχές του μήνα, η Υπηρεσία Τροφίμων και Φαρμάκων (FDA) των ΗΠΑ προειδοποίησε τους εργαζόμενους σε εργαστήρια και τους παρόχους υγειονομικής περίθαλψης ότι μπορεί να προκύψουν λανθασμένα θετικά αποτελέσματα από τα τεστ αντιγόνου για τον κορονοϊό.

Στο παρελθόν ο Έλον Μασκ έχει ασκήσει σφοδρή κριτική για τα μέτρα περιορισμού και τα lockdown, κάνοντας λόγο για «φασιστικά» μέτρα που παραβιάζουν την ατομική ελευθερία.
ν

ΤΕΣΤ ΓΙΑ ΤΟΝ… ΚΑΡΚΙΝΟ ΤΟΥ ΤΡΑΧΗΛΟΥ ΤΗΣ ΜΗΤΡΑΣ!

Είναι δυνατόν τα τεστ να δίνουν λανθασμένα αποτελέσματα; Ναι, απαντούν οι New York Times σε ειδικό άρθρο τους, εξηγώντας τι ακριβώς συμβαίνει με τα περίφημα τεστ για τον κορονοϊό.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε στις 29 Αυγούστου με τίτλο: Your Coronavirus Test Is Positive. Maybe It Shouldn’t Be.

Όπως αποκαλύπτει η εφημερίδα, εκατομμύρια άτομα στις Ηνωμένες Πολιτείες έχουν βρεθεί θετικά στον Covid-19, ενώ στην πραγματικότητα δεν έχουν τίποτα. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι τα τεστ που χρησιμοποιούνται στις ΗΠΑ είναι εξαιρετικά ευαίσθητα και δείχνουν μόλυνση εκεί όπου δεν υπάρχει.
ν

Η μεγάλη απάτη. Το τεστ για το καρκίνο του τραχήλου της μήτρας χρησιμοποιείται για την Covid-19. Αντί όμω να πάρουν επίχρισμα από τον γυναικείο κόλπο, παίρνουν από την στοματική κοιλότητα. Image: Supplied
ν

Συγκεκριμένα, το 90 τοις εκατό των τεστ που βρέθηκαν «θετικά» θα έπρεπε να είναι αρνητικά, καθώς τα δήθεν μολυσμένα άτομα μεταφέρουν μικρές μόνο ποσότητες του ιού, ποσότητες που δεν είναι μεταδοτικές. Επομένως δεν αποτελούν κίνδυνο για τους υπόλοιπους και δεν χρειάζεται να απομονωθούν.

Άλλωστε, κάθε άνθρωπος μεταφέρει καθημερινά πάνω του μικροποσότητες μικροβίων (ιούς, βακτήρια, μύκητες).

Το κλειδί των τεστ για την Covid-19 βρίσκεται στην ευαισθησία των δοκιμών PCR (αλυσιδωτή αντίδραση πολυμεράσης), ευαισθησία που μπορεί να αυξηθεί ή να μειωθεί σύμφωνα με το γούστο των εταιρειών που διενεργούν τα τεστ.

Σκεφτείτε: Πού βρέθηκαν ξαφνικά όλα αυτά τα τεστ για τον κορονοϊό, όταν ο νέος ιός ήταν ακόμη άγνωστος στην ιατρική κοινότητα;

Η απάντηση είναι απλή. Οι φαρμακευτικές εταιρείες, ελλείψει κάποιου ειδικού τεστ, πήραν το τεστ HPV που είναι εξαιρετικά ευαίσθητο και χρησιμοποιείται στη γυναικολογία για να προσδιοριστεί ο καρκίνος του τραχήλου της μήτρας και το προσάρμοσαν στην Covid-19.

Το τεστ αυτό ανιχνεύει αν υπάρχει στον τράχηλο της μήτρας DNA κάποιος από τους τύπους ογκογόνων HPV που προκαλούν καρκινογένεση.

Το τεστ αυτό, επειδή είναι φτιαγμένο για άλλη πάθηση, δίνει αλλοπρόσαλλα αποτελέσματα όταν χρησιμοποιείται για τον κορονοϊό.

Να σημειωθεί ότι οι περισσότερες εταιρείες που παράγουν τεστ επέλεξαν το υπερβολικά υψηλό όριο ευαισθησίας των 40 κύκλων PCR ‒ πράγμα που σημαίνει ότι το DNA σε ένα δείγμα αυξάνεται εκθετικά 40 φορές περισσότερο για να ενισχύσει το σήμα του.

Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να ανιχνεύονται ακόμη και τα πιο αμυδρά ίχνη ενός νεκρού ιού, ή ακόμη και τα υπολείμματα από προηγούμενες λοιμώξεις. Επομένως, είναι εύκολο να βγει κάποιος «θετικός» στον κορονοϊό ενώ δεν είναι.

Τελικά θα επικρατήσει στην ανθρωπότητα η λογική και η ψυχραιμία ή θα τα σαρώσει όλα μια επιδημία όχι διαφορετική από την εποχική γρίπη;
ν

 


Translate this post