Εικόνα του Ιησού βρέθηκε στο εσωτερικό κομμένου κορμού δέντρου (vid)

Κατηγορία ΘΕΜΑΤΑ, Παραφυσικό

ΑΝΕΞΗΓΗΤΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ

Posted by Youmagazine Staff

 

Μια επαναλαμβανόμενη εικόνα του Ιησού που ανακαλύφθηκε σε έναν κομμένο κορμό δέντρου, έχει γίνει viral στη Βραζιλία.

Πολλοί βλέπουν σε αυτή την εικόνα τη μορφή του Ιησού Χριστού. Image Credit: Odimar Souza

ν

ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ του Δήμου Itaquiraí στο οροπέδιο Mato Grosso do Sul της Βραζιλίας, έκαναν μια ασυνήθιστη ανακάλυψη, όταν κόβοντας κορμούς δέντρων διαπίστωσαν μέσα σε έναν από αυτούς μια οικεία μορφή.

Συγκεκριμένα, ο τοπικός διευθυντής οδικών έργων Οντιμάρ Σόουζα και οι συνάδελφοί του καθάριζαν μια περιοχή στο Itaquirai στη νοτιοδυτική πολιτεία Mato Grosso do Sul, όταν είδαν σε έναν κομμένο κορμό την εικόνα του Ιησού Χριστού. Η κοινότητα του δήμου αρνήθηκε να σχολιάσει το περιστατικό.

Η εικόνα επαναλαμβάνεται στον κομμένο με αλυσοπρίονο κορμό, ενώ πολλοί από τους εργάτες πιστεύουν ότι δείχνει τον Ιησού με χιτώνα,

«Κόψαμε ξανά τον κορμό σε δύο κομμάτια, αφού πρώτα αλλάξαμε αλυσίδα στο αλυσοπρίονο, Και τότε εμφανίστηκε μια ακόμη εικόνα τέλεια σχηματισμένη», είπε στους δημοσιογράφους ο Οντιμάρ Σόουζα.
ν

Ο Οντιμάρ Σόουζα δείχνει τις διαφορετικές παραστάσεις που υπάρχουν στον ίδιο κορμό δέντρου. Image Credit: Odimar Souza
ν

Μετά την ανάρτηση των εικόνων στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, η ανακάλυψη σύντομα έγινε viral, με πολλούς ανθρώπους να τη θεωρούν σημάδι θεϊκής παρέμβασης.

Βέβαια και εδώ κάποιοι μίλησαν για παρειδωλία και για παιχνίδια της τύχης. Ωστόσο, το εύρημα είναι αρκετά εντυπωσιακό για να αποδοθεί στην τύχη, εκτός κι αν πούμε ότι η τύχη αντιγράφει την ιστορία ή μάλλον την επιθυμία μεγάλου μέρους πιστών.

Γιατί δεν είναι λίγοι οι άνθρωποι, που έχοντας απηυδήσει από τον σύγχρονο κόσμο και όλα τα άσχημα που αυτός έχει, που προσδοκούν την επανεμφάνιση του Ιησού, κάτι που θεωρείται πολύ πιθανό να συμβεί στη διαστημική εποχή μας.
ν

Imagem de Jesus que aparece em tronco de árvore após poda intriga | pimenta frita
ν

ν

 


Translate this post