Κινέζικη Αστρολογία 2020 – Προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Κατηγορία Κινεζική αστρολογία

ΚΙΝΕΖΙΚΗ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ  2|2

Προβλέψεις από την Έλλη Άμποτ

 

Το έτος του Μεταλλικού Ποντικού θα είναι έτος δημιουργικό, με ανάπτυξη και επιτεύγματα. Ας δούμε τι κρύβει το 2020 για τα υπόλοιπα έξι ζώδια.


ν

Το δεύτερο μέρος των ζωδίων
ν


 

Άλογο


ν

Έτη Αλόγου: 1918, 1930, 1942, 1954, 1966, 1978, 1990, 2002, 2014

Επόμενο έτος Αλόγου: 2026

Το 2020 σας βρίσκει με αρκετά σχέδια στα σκαριά. Θα υπάρξουν στιγμές που θα έρθετε αντιμέτωποι με κάποιες δυσκολίες, ωστόσο, σας περιμένει ένα έτος ευκαιριών. Μια δυναμική και θετική προσέγγιση είναι βέβαιο ότι θα λειτουργήσει υπέρ σας.

Είστε από τη φύση σας δραστήριοι και αρκετά ατίθασοι, όπως ακριβώς και τα άγρια ​​άλογα. Γίνεστε πολύ καλοί φίλοι και είστε ιδανικοί για ποιοτική συντροφιά. Δεν υπάρχει ανία όταν σας έχει κάποιος δίπλα του. Ωστόσο, καλό θα ήταν να είστε σε εγρήγορση, καθώς πολλοί από τους καλύτερους φίλους σας είναι πιθανό να μετατραπούν στους χειρότερους εχθρούς σας φέτος.

Η αισθηματική σας ζωή θα είναι σίγουρα παθιασμένη και συναρπαστική φέτος. Θα υπάρξουν ορισμένες θετικές αλλαγές στη σχέση σας που θα προσθέσουν ρομαντισμό και ομορφιά σε αυτήν. Ωστόσο, δεν υπάρχουν σημαντικές προοπτικές για γάμο φέτος.

Εάν είστε ελεύθεροι τότε αυτό είναι ένα καλό έτος για να επιδιώξετε τη δημιουργία μιας σχέσης και να δείτε κατά πόσο σας ταιριάζει ο νέος σας σύντροφος.

Για να διοχετεύσετε την ενέργειά σας σε χρήσιμα κανάλια, πρέπει να συμμετάσχετε σε πολιτιστικές ομάδες ή σε διάφορες πνευματικές συζητήσεις και σεμινάρια.

Η επαγγελματική σταδιοδρομία σας πρόκειται να αναβαθμιστεί φέτος με πολλά πρότζεκτ και σχέδια να μπαίνουν σε εφαρμογή. Ωστόσο, θα εξακολουθείτε να αντιμετωπίζετε προβλήματα, εάν δεν μάθετε πώς να συνεργάζεστε καλύτερα με τους συναδέλφους σας. Δείτε τα θετικά στοιχεία μιας συνεργασίας και προσπαθήστε να βοηθήσετε, αλλά και να μάθετε από τους άλλους για να κάνετε το 2020 πιο ευεργετικό για εσάς.

Αν σας δοθεί η ευκαιρία, θα έχει ενδιαφέρον να ανακαλύψετε άλλες χώρες, άλλα πολιτιστικά πρότυπα και άλλους λαούς που σας είναι ακόμη άγνωστοι. Τα ταξίδια θα τονώσουν τη σκέψη σας και θα σας βοηθήσουν να αποκτήσετε σοφία.

ΤΑ ΣΕΛΗΝΙΑΚΑ ΕΤΗ ΤΟΥ ΑΛΟΓΟΥ
ν


 

Πρόβατο


ν

Έτη Προβάτου: 1919, 1931, 1943, 1955, 1967, 1979, 1991, 2003, 2015,

Επόμενο έτος Προβάτου: 2027

Το 2020 είναι σίγουρο ότι θα αλλάξει η ζωή σας, έστω και λίγο. Κατ’ αρχήν, θα πρέπει να προσπαθήσετε να κάνετε τον εαυτό σας όσο καλύτερο γίνεται, προκειμένου να ξεχωρίσετε. Βάλτε τα δυνατά σας να συνεχίσετε και να ολοκληρώσετε τα σχέδιά σας, αντί να κάνετε μια νέα αρχή. Προσπαθήστε να δημιουργήσετε μια ήρεμη ατμόσφαιρα και να διατηρήσετε μια ευχάριστη διάθεση τόσο για εσάς, όσο και για τους άλλους.

Όσοι ανήκετε στο ζώδιο του Προβάτου είστε έξυπνοι, δημιουργικοί, κομψοί εκ φύσεως, αλλά και ανήσυχοι, πεισματάρηδες και αρκετά ακατάστατοι. Φέτος, χρησιμοποιήστε όλες τις αρετές σας για να κερδίσετε στον αγώνα των εντυπώσεων.

Παράλληλα, μείνετε μακριά από τους αρνητικούς ανθρώπους και προσπαθήστε να κάνετε τον εαυτό σας ισχυρό για να τα βγάλετε πέρα με δύσκολες καταστάσεις που μπορεί να προκύψουν στο τέλος αυτού του έτους.

Τα προβλήματα δεν δημιουργούνται από τα πράγματα, αλλά από τη γνώμη που έχουν οι άνθρωποι για τα πράγματα.
(Επίκουρος)

Η ερωτική σας ζωή θα είναι πιο δύσκολη φέτος. Τα πράγματα θα είναι λίγο δύσκολα είτε είστε σε σχέση είτε αναζητάτε την αγάπη. Για να αποφύγετε τα προβλήματα ή ένα τέλος που δεν επιθυμείτε, προσπαθήστε να διατηρήσετε έναν ισχυρό δεσμό με το αγαπημένο σας πρόσωπο. Το κλειδί της επιτυχίας για μια επιτυχημένη σχέση φέτος θα είναι η καλλιέργεια εμπιστοσύνης ανάμεσά σας.

Οι βίαιες αντιδράσεις μπορεί να έχουν ανεπιθύμητες επιπτώσεις στη γενική σας συμπεριφορά και ιδιαίτερα στις συζυγικές και οικογενειακές σας σχέσεις. Εάν έχετε μεγαλύτερη ευελιξία, ανοχή και αίσθηση του χιούμορ, τότε θα έχετε εσωτερική γαλήνη και δεν θα διατρέξετε τον κίνδυνο να… πάθετε κάτι από την υψηλή αρτηριακή πίεση!

Φαίνεται να έχετε μια τάση να αρρωσταίνετε και γι’ αυτό θα πρέπει να βρίσκεστε πάντα σε εγρήγορση όσον αφορά την υγεία σας. Κοινά προβλήματα υγείας, όπως το κρυολόγημα, ο πυρετός και ο βήχας μπορεί να έρχονται και να φεύγουν κατά τη διάρκεια του έτους. Για να μην ταλαιπωρήστε, θα πρέπει να θωρακίσετε τον οργανισμό σας, να τρώτε σωστά και να έχετε μια παρακολούθηση από το γιατρό σας, εφόσον αυτό χρειάζεται.

ΤΑ ΣΕΛΗΝΙΑΚΑ ΕΤΗ ΤΟΥ ΠΡΟΒΑΤΟΥ
ν


 

Πίθηκος


ν

Έτη Πιθήκου: 1920, 1932, 1944, 1956, 1968, 1980, 1992, 2004, 2016

Επόμενο έτος Πιθήκου: 2028

Σαν Πίθηκοι βλέπετε πάντα τη ζωή ως κωμωδία και όχι ως τραγωδία, γεγονός που σας προστατεύει από την απαισιοδοξία και την αποθάρρυνση.

Το 2020 θα φέρει πολλές αλλαγές στη ζωή σας, ειδικά στις αρχές του κινεζικού έτους. Αυτό είναι κάτι που το επιθυμείτε και οι ίδιοι κι έτσι θα είστε πρόθυμοι για μια αλλαγή στη ζωή σας και για τις ευκαιρίες που φέρνει μαζί της. Είναι ενδιαφέρον ότι φέτος θα εμφανίσετε κάποια χαρακτηριστικά που ανήκουν στον Ποντικό, καθώς δημιουργείται μια σχέση μεταξύ των δύο ζωδίων.

Το ζώδιό σας σχετίζεται με ιδιαίτερη ευφυΐα, σβελτάδα και γρήγορη σκέψη. Σε συνδυασμό με την αυξημένη νοημοσύνη του Ποντικού και το επιχειρηματικό του πνεύμα μπορείτε να πετύχετε πολλά.

Επιδιώξτε συνεργασίες και ανοιχτείτε σε νέους κύκλους. Να έχετε υπόψη σας ότι και άλλοι άνθρωποι είναι έξυπνοι, όχι μόνο εσείς.

Είναι μεγάλη ανοησία να θέλεις να είσαι έξυπνος, αλλά μόνος.
(Λα Ροσφουκώ)

Τη χρονιά αυτή θα έχετε περισσότερο έλεγχο πάνω στην αισθηματική σας ζωή και τα πράγματα θα είναι πιο εύκολα για εσάς στον ερωτικό τομέα. Θα ελκύετε τους άλλους με μεγάλη ευκολία και πολλοί θα εκτιμήσουν το στυλ σας. Όσο εύκολα κι αν φαίνονται όμως τα πράγματα και όσο καλή κι αν είναι η σχέση σας θα πρέπει να βελτιώσετε την επικοινωνία σας. Βεβαιωθείτε ότι καταλαβαίνετε πραγματικά το σύντροφό σας και ότι δεν υπάρχουν σκοτεινά σημεία ανάμεσά σας.

Το 2020 ένα πολύ απαιτητικό έτος όσον αφορά την καριέρα σας. Πολλές δυσκολίες και εμπόδια μπορεί να εμφανιστούν στην πορεία. Αυτό θα είναι ένα έτος όπου θα πρέπει να εστιάσετε όσο περισσότερο γίνεται στην καριέρα και τη δουλειά σας. Ωστόσο, θα υπάρχουν και θετικές εξελίξεις προς το τέλος του έτους.

ΤΑ ΣΕΛΗΝΙΑΚΑ ΕΤΗ ΤΟΥ ΠΙΘΗΚΟΥ
ν


 

Πετεινός


ν

Έτη Πετεινού: 1921, 1933, 1945, 1957, 1969, 1981, 1993, 2005, 2017

Επόμενο έτος Πετεινού: 2029

Το 2020, τα συναισθήματα και οι σκέψεις σας θα ορίσουν το δρόμο που θα πάρει η ζωή σας και θα καθοδηγήσουν όλες τις ενέργειές σας. Αυτό το έτος θα σας κάνει πιο ισχυρούς συναισθηματικά και θα μάθετε να έχετε τον έλεγχο πάνω στα συναισθήματά σας, ανάλογα πάντα με την περίσταση. Θα είστε δημοφιλής, θα υπάρξουν ρομαντικές στιγμές και θα σας παρουσιαστούν ευκαιρίες, τις οποίες θα πρέπει να αντιμετωπίσετε πολύ προσεκτικά.

Σαν χαρακτήρες, είστε ειλικρινείς, αξιόπιστοι και εξετάζετε βαθιά ένα θέμα πριν πάρετε μια απόφαση. Είστε σε θέση να κάνετε καλούς φίλους και να διασκεδάζετε με τους αγαπημένους σας.

Η ερωτική ζωή σας θα είναι ιδιαίτερα συναισθηματική και ρομαντική το 2020. Θα αισθάνεστε πιο συναισθηματικά δεμένοι με το σύντροφό σας. Προσπαθήστε να φροντίσετε όλες τις ανάγκες του αγαπημένου σας προσώπου και βεβαιωθείτε παράλληλα ότι κατανοούν και τις δικές σας ανάγκες. Αν είστε ελεύθεροι, αναζητήστε το άτομο που πραγματικά σας ταιριάζει πριν αποφασίσετε να δημιουργήσετε σχέση μαζί του.

Το 2020 θα είναι ένα πολύ τυχερό έτος, αρκεί να ασκηθείτε στην υπομονή γιατί τα αποτελέσματα θα φανούν μακροπρόθεσμα.

Κάποια συναισθηματικά προβλήματα είναι πιθανά το τρέχον έτος. Δεν θα οφείλονται τόσο στην ανθρώπινη αστάθεια όσο και στην έλλειψη φαντασίας από την πλευρά σας. Όλοι γνωρίζουν ότι η ρουτίνα είναι ο χειρότερος εχθρός της αγάπης!

Φέτος, πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί με την υγεία σας, αλλά και την σωματική σας ακεραιότητα. Υπάρχει η πιθανότητα ατυχήματος αν σας αρέσει η γρήγορη οδήγηση ή δεν είστε συγκεντρωμένοι στο δρόμο. Οι διατροφικές σας συνήθειες μπορούν να δημιουργήσουν πεπτικά προβλήματα, τα οποία αν αγνοηθούν μπορεί να οδηγήσουν σε έλκη ή άλλα σοβαρά προβλήματα. Η καθημερινή άσκηση και η γιόγκα θα κάνουν θαύματα στην υγεία σας.

ΤΑ ΣΕΛΗΝΙΑΚΑ ΕΤΗ ΤΟΥ ΠΕΤΕΙΝΟΥ
ν


 

Σκύλος


ν

Έτη Σκύλου: 1934, 1946, 1958, 1970, 1982, 1994, 2006, 2018

Επόμενο έτος Σκύλου: 2030

Το 2020 θα ξεκινήσει με αργούς ρυθμούς, αλλά καθώς το έτος θα εξελίσσεται τα πράγματα θα αρχίσουν να αποκτούν όλο και μεγαλύτερο ενδιαφέρον. Υπάρχουν σημαντικές ενδείξεις για επιτυχία και θα είστε σε θέση να επιδιώξετε το όνειρό σας, όποιο κι αν είναι αυτό. Θα αγωνιστείτε για τη δικαιοσύνη και την αλήθεια, σε όποια μορφή κι αν είναι αυτές. Οι δραστηριότητές σας, γενικά, θα έχουν θετική πορεία το 2020.

Μερικά από τα χαρακτηριστικά σας είναι ότι είστε πιστοί και αφοσιωμένοι και πάντα δίπλα στους αγαπημένους σας. Αυτή τη στάση θα πρέπει να διατηρήσετε και φέτος, ακόμα κι αν οι άνθρωποι γύρω σας υιοθετούν μια σκληρή στάση απέναντι στα πράγματα. Με αυτό τον τρόπο θα αυξήσετε την τύχη σας το 2020.

Η αισθηματική σας ζωή προμηνύεται υπέροχη, τη χρονιά αυτή. Ο αγαπημένοι σας θα σας δείξουν απλόχερα την αγάπη τους και το μόνο που χρειάζεται να κάνετε εσείς είναι να τους δείξετε την ευγνωμοσύνη σας. Μην διστάσετε να δείξετε στο σύντροφό σας τι θέλετε και τι έχετε ανάγκη από αυτούς. Αν είστε ελεύθεροι, αναζητήστε το σύντροφό σας σε ένα χώρο που σας ταιριάζει και γεμίζει την ψυχή σας.

Η ανάγνωση βιβλίων είναι για το μυαλό ότι είναι η άσκηση για το σώμα.
(Τζόζεφ Άντισον)

Η επαγγελματική σας ζωή θα είναι πολυάσχολη φέτος. Ο εργοδότης σας θα σας δώσει περισσότερη δουλειά και εσείς πρέπει να αποδείξετε ότι τα καταφέρνετε. Δώστε ιδιαίτερη προσοχή κατά την υπογραφή εγγράφων, ειδικά συμβάσεων. Ωστόσο, σίγουρα θα έχετε πολλές ανταμοιβές στο τέλος του έτους για τη σκληρή δουλειά και την αφοσίωσή σας.

Μερικοί Σκύλοι ενδέχεται να αντιμετωπίσετε κατ’ εξαίρεση κάποιες οικονομικές δυσκολίες. Αυτό δεν πρέπει να σας κάνει να καταστρέψετε την υγεία σας εργαζόμενοι υπερβολικά. Αντίθετα, αναζητήστε καταφύγιο στον διαλογισμό και στη σκέψη.

ΤΑ ΣΕΛΗΝΙΑΚΑ ΕΤΗ ΤΟΥ ΣΚΥΛΟΥ
ν


 

Χοίρος


ν

Έτη Χοίρου: 1935, 1947, 1959, 1971, 1983, 1995, 2007, 2019

Επόμενο έτος Χοίρου: 2031

Το 2020 προβλέπεται ένα καλό έτος για τους Χοίρους, με πολύ λιγότερο άγχος από πέρυσι. Οι Χοίροι θα γοητεύσουν πολλά μέλη του αντίθετου φύλου και μπορεί να έχουν πολλές περιπέτειες αγάπης. Από την άλλη πλευρά, η πρωτοτυπία και η σύνεσή τους θα ελκύσουν τον θαυμασμό και την εκτίμηση όλων.

Οι Χοίροι είναι ευγενικοί και καλόκαρδοι, εξυπηρετικοί και σπουδαίοι φίλοι. Αν ανήκετε σε αυτό το ζώδιο, μπορεί φέτος κάποιοι να προσπαθήσουν να σας υποσκελίσουν. Θα πρέπει λοιπόν να είστε δυνατοί και αποφασιστικοί σε κάθε βήμα που κάνετε.

Αυτή είναι μια χρονιά όπου οι ελεύθεροι θα μπορούν να κάνουν πολλές γνωριμίες. Το 2020 θα είναι ένα έτος όπου η ερωτική σας ζωή θα πάρει φωτιά. Ασκείτε έλξη στους άλλους και οι ευκαιρίες για να βρείτε τον έρωτα αφθονούν. Όσοι έχετε εδραιωμένη σχέση, θα βιώσετε έναν πιο βαθύ και ευτυχισμένο δεσμό με τους αγαπημένους σας.

Όταν βάζεις πολλά πράγματα στην τσάντα σου, αυτή κινδυνεύει να σπάσει.
(Θερβάντες)

Ένας άλλος τυχερός τομέας για εσάς είναι τα οικονομικά σας. Υπάρχουν εξαιρετικές προοπτικές για κέρδη όπου κι αν επενδύσετε τα χρήματά σας. Εάν δεν έχετε μια σταθερή δουλειά, τότε προφανώς γνωρίζετε ότι ο σχεδιασμός για το μέλλον και η προνοητικότητα είναι απαραίτητα. Το 2020, πάντως, θα φέρει σταθερότητα στην οικονομική σας ζωή.

Φέτος υπάρχει μια τάση προς την απιστία και τη μοιχεία. Μπορεί να θέλετε να είστε άστατοι, όμως τα πράγματα δεν ταυτίζονται πάντα με τις επιθυμίες μας. Με το να βασιζόμαστε στην τύχη, διατρέχουμε τον κίνδυνο να βρεθούμε σε περίπλοκες ή διφορούμενες καταστάσεις που μπορεί να αποδειχθούν ενοχλητικές ή να μας ταράξουν. Προσοχή, λοιπόν.

ΤΑ ΣΕΛΗΝΙΑΚΑ ΕΤΗ ΤΟΥ ΧΟΙΡΟΥ
ν

v

 


1 2

Translate this post