Εξωγήινοι στο Λας Βέγκας: Ήρθαν, έπαιξαν και απήλθαν

Κατηγορία Παράξενα

ΠΑΡΑΞΕΝΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ

Posted by Youmagazine Staff

 

Εξωγήινοι επισκέφθηκαν το Λας Βέγκας, στη Νεβάδα των ΗΠΑ, μάλλον για να παίξουν στα καζίνο της πόλης για το καλό της νέας χρονιάς.

Φαίνεται ότι οι εξωγήινοι κέρδισαν στα χαρτιά ή στη ρουλέτα, γιατί φεύγοντας από το Λας Βέγκας, το διαστημόπλοιό τους ακτινοβολούσε από χαρά! Πηγή: YouTube

ν

ΕΝΑΣ ενθουσιώδης οπαδός του αγνώστου, είχε την επαφή της ζωής του, καταγράφοντας με την κάμερά του ένα μεγάλο φωτεινό αντικείμενο να κινείται πάνω από την πόλη του Λας Βέγκας στη Νεβάδα.

Το βίντεο, το οποίο μόλις τώρα κατάφερε να προσελκύσει την προσοχή τόσο των χρηστών των κοινωνικών μέσων ενημέρωσης όσο και των τοπικών ειδησεογραφικών καναλιών, γυρίστηκε το βράδυ της 19ης Δεκεμβρίου από τον Στηβ Μπαρόν (Steve Barone), κάτοικο του Λας Βέγκας.

Το διάρκειας έξι λεπτών βίντεο δείχνει ένα φαινομενικά μεγάλο αντικείμενο που λάμπει σαν ήλιος να κινείται αργά πάνω από την πόλη πριν αναρριχηθεί στα βουνά και μετακινηθεί προς την αντίθετη κατεύθυνση αυξάνοντας ταχύτητα.
ν

Huge UFO Soaring Over Las Vegas – Just Now! | UFOs Over Vegas
ν

ν

Πολλοί είπαν ότι είναι ελικόπτερο που αντανακλά τις ακτίνες του δύοντος ήλιου.

Όπως όμως λέει ο Μπαρόν στο βίντεο: «Κανείς δεν άκουσε κάποιον ήχο και το άγνωστο αντικείμενο κάλυψε απόσταση 50 μιλίων (80 χλμ.) σε τρία λεπτά. Αυτό σημαίνει ότι κινείτο με ταχύτητα 1.000 μιλίων την ώρα. Για να είμαστε εντός πραγματικότητας, ας πούμε ότι διένυσε απόσταση μόνο 25 μιλίων (40 χλμ.)»

Σε άλλους οι εκτιμήσεις του Μπαρόν φαίνονται υπερβολικές. Το UFO δεν φαίνεται να ταξιδεύει με ταχύτητα 1.000 μιλίων την ώρα, ενώ η κίνησή του δείχνει ότι πρόκειται μάλλον για κάποιο αεροπλάνο ή ελικόπτερο που πετούσε πάνω από την πόλη εκείνη την ώρα. Τα συμπεράσματα είναι δικά σας…
ν

 


 

Translate this post