Οι προβλέψεις της Γιαγιάς Βάνγκα για το 2020 (vid)

Κατηγορία Προβλέψεις

ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ

Posted by Youmagazine Staff

 

Η Γιαγιά Βάνγκα είναι η πιο γνωστή ψυχικός στον κόσμο. Στην παρακαταθήκη που άφησε, υπάρχουν και μερικές προρρήσεις για το 2020.

Η Γιαγιά Βάνγκα, γνωστή και ως τυφλή προφήτισσα, έχει κάνει προβλέψεις για τους προέδρους της Ρωσίας και των ΗΠΑ. Image: News Media

ν

Η ΓΙΑΓΙΑ Βάνγκα (31 Ιανουαρίου 1911 – 11 Αυγούστου 1996), γνωστή και ως τυφλή προφήτισσα, έχει κάνει προβλέψεις που φτάνουν έως το 2020. Γεννήθηκε στη σημερινή Βόρεια Μακεδονία, αλλά πέρασε όλη τη ζωή της στην ορεινή περιοχή Ρούπιτε της Βουλγαρίας. Το πραγματικό της όνομα ήταν Βανγκελία Πάντεβα Ντιμιτρόβα και εκατομμύρια άνθρωποι πίστευαν ότι διέθετε παραφυσικές ικανότητες.

Σε ηλικία 12 ετών έχασε την όρασή της από το εξής περιστατικό. Ένας ανεμοστρόβιλος τη σήκωσε ψηλά στον αέρα και την πήρε μαζί του. Βρέθηκε λίγες μέρες αργότερα σε κακή κατάσταση, με τα μάτια της να έχουν γεμίσει με άμμο και σκόνη. Από τότε δεν μπόρεσε να ξαναδεί.

Μπορεί να τυφλώθηκε, όμως ανέπτυξε θεραπευτικές δυνάμεις και διόραση. Έκανε τις πρώτες προβλέψεις της λίγες μέρες μετά από το τραυματικό συμβάν. Μια από τις σημαντικότερες και πιο αξιοσημείωτες προβλέψεις της ήταν η επικράτηση των Ναζί και η έναρξη του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου.

Παρ’ όλο που πέθανε το 1996, σε ηλικία 85 ετών, οι προβλέψεις της εξακολουθούν να πραγματοποιούνται μέχρι σήμερα. Ας δούμε τι προέβλεψε για το 2020.
ν

ΔΡΑΜΑ ΣΤΗΝ ΑΣΙΑ

Θυμίζουμε ότι η Γιαγιά Βάνγκα προέβλεψε το καταστροφικό τσουνάμι του Ινδικού Ωκεανού που συνέβη το 2004, ύστερα από σεισμό μεγέθους 9,1-9,3 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ, και εξόντωσε περί τα 280.000 άτομα. Το τσουνάμι με κύματα ύψους μέχρι 30 μέτρων, έπληξε 15 χώρες και έφτασε από την Ινδονησία μέχρι και τα παράλια της Ανατολικής Αφρικής.

Η Γιαγιά Βάνγκα προβλέπει για το 2020 ένα ακόμη πιο ισχυρό τσουνάμι, που θα πλήξει τις ακτές της Κίνας και της Ιαπωνίας, φτάνοντας έως την Αλάσκα.

Προβλέπει επίσης καταστροφικές πλημμύρες στο Πακιστάν, ενώ σχεδόν 400 θάνατοι έχουν ήδη καταγραφεί μετά από σεισμό μεγέθους 7,5 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ που έπληξε την Ινδονησία τον Σεπτέμβριο.

Το βίντεο που ακολουθεί παρουσιάζει ένα ασυνήθιστο φαινόμενο, ένα τσουνάμι πάγου, που εκδηλώθηκε στις Μεγάλες Λίμνες, στα σύνορα Καναδά-ΗΠΑ, και συγκεκριμένα στη Λίμνη Ήρι και στον ποταμό Νιαγάρα στις 24 Φεβρουαρίου 2019.
ν

Amazing drifting ice- ice tsunami in usa and canada 24-2-2019 | weather events
ν

ν

Να σημειωθεί ότι το τσουνάμι πάγου είχε ύψος 12 μέτρων, ενώ άφησε χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα 625.000 ανθρώπους που ζουν στην περιοχή των Μεγάλων Λιμνών. Είναι το πρώτο από μια σειρά περίεργων καιρικών φαινομένων, που ωστόσο δεν έχουν προκαλέσει ζημιές.
ν

ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΡΩΣΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ

Σύμφωνα με μια πρόβλεψη της Γιαγιάς Βάνγκα, ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν θα είναι θύμα απόπειρας δολοφονίας, η οποία θα οργανωθεί και θα εκτελεστεί από άνδρες της προσωπικής του ομάδας ασφάλειας.

Βέβαια, καθώς τέτοιες πληροφορίες δεν διαρρέουν, είναι δύσκολο να διαπιστωθεί αν έγινε ή όχι απόπειρα εναντίον του. Πάντως ο ίδιος ο Πούτιν έχει παραδεχτεί ότι στο παρελθόν έγιναν εναντίον του τουλάχιστον τέσσερις απόπειρες δολοφονίας, οι οποίες απέτυχαν όλες. Σήμερα βρίσκεται υπό την προστασία μιας ομάδας ελεύθερων σκοπευτών.
ν

Η ΥΓΕΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΡΑΜΠ

Παρ’ όλο που πριν από δύο ημέρες ο Ντόναλντ Τραμπ έγινε… Θεός, κατά δήλωση του πάστορα Ρόμπερτ Τζέφρες (Robert Jeffress), καθώς κάθεται «εκ δεξιών του Πατρός»! Και φυσικά ως Μονογενής Υιός Θεού θα κερδίσει και τις εκλογές του 2020.
ν

Ο Ντόναλντ Τραμπ κάθεται «εκ δεξιών του Πατρός», σύμφωνα με τον πάστορα Ρόμπερτ Τζέρφρες. Image: News Media
ν

Παρ’ όλα αυτά, η υγεία του προέδρου μπορεί να βρεθεί σε κίνδυνο. Σύμφωνα με τη Γιαγιά Βάνγκα, ο Ντόναλντ Τραμπ θα υποφέρει από κάποιο πρόβλημα που θα τον αφήσει με εμβοές και απώλεια ακοής.

Ορισμένοι συνδέουν αυτή την πρόβλεψη με τα μυστηριώδη συμπτώματα από τα οποία υπέφεραν Αμερικανοί διπλωμάτες στην Κούβα. Οι άνθρωποι αυτοί παρουσίασαν συμπτώματα έντονων πονοκεφάλων, ζάλης και ναυτίας, αφού υπεβλήθησαν, σύμφωνα με το Πεντάγωνο, σε ηχητική επίθεση με μικροκύματα.

Αξονικές εγκεφάλου σε 23 άνδρες και 17 γυναίκες που παρουσίασαν τα συμπτώματα έρχονται να επιβεβαιώσουν αλλαγές στους συνδέσμους του εγκεφάλου, σε σύγκριση με τον εγκέφαλο 48 άλλων υγιών ατόμων.
ν

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ;

Η πιθανότητα οικονομικής κατάρρευσης της Ευρώπης είναι μια ακόμη δυσοίωνη πρόβλεψη της Βουλγάρας ψυχικού. Στις χώρες που κινδυνεύουν περιλαμβάνονται η Βρετανία, η Γερμανία και η Ιταλία.

Η πρόβλεψη αυτή συμφωνεί με εκτιμήσεις σύγχρονων αναλυτών που μιλούν για μια φωτιά που μπορεί να εξαπλωθεί στην Κίνα και το Χονγκ Κονγκ, παρασύροντας ασθενέστερες οικονομίες όπως της Τουρκίας, της Αργεντινής, του Ιράν, του Μεξικού και της Βραζιλίας.
ν

Πολλές ευρωπαϊκές –και όχι μόνο– χώρες θα βρεθούν το 2020 στο χείλος της ύφεσης, καθώς με ρυθμό ανόδου 3%, οι οικονομίες τους βρίσκονται στο σημείο που ξεκίνησε η παγκόσμια χρηματοπιστωτική κρίση το 2008. Image: News Media

ν

ΠΤΩΣΗ ΜΕΤΕΩΡΙΤΗ ΣΤΗ ΡΩΣΙΑ

Η Ρωσία θα υποστεί το 2020 και μια άλλη δοκιμασία, αυτή τη φορά σταλμένη από… τον ουρανό! Ένας μετεωρίτης θα χτυπήσει τη Ρωσία, σύμφωνα με τα όσα έχει προφητεύσει η Γιαγιά Βάνγκα.

Οι μετεωρίτες είναι πολύ δύσκολο να ανιχνευτούν. Πέρυσι, η έκρηξη ενός μετεωρίτη πάνω από τη Βερίγγεια Θάλασσα είχε 10 φορές την ισχύ της βόμβας που κατέστρεψε τη Χιροσίμα.

Το χειρότερο είναι ότι, σε αντίθεση με τον μετεωρίτη του Τσελιάμπινσκ, ο οποίος καταγράφηκε σε CCTV, κινητά τηλέφωνα και κάμερες αυτοκινήτων, ο μετεωρίτης της Καμτσάτκα στις 18 Δεκεμβρίου δεν έγινε αντιληπτός, παρά μόνο όταν εξερράγη στη Βερίγγεια Θάλασσα, απελευθερώνοντας ενέργεια ισοδύναμη με 173 χιλιοτόνους TNT.
ν

Εικόνα του μετεωρίτη του Τσελιάμπινσκ το 2013. Ο μετεωρίτης τον Δεκέμβριο του 2018 ήταν πολύ πιο ισχυρός, αλλά εξερράγη σε απομακρυσμένη τοποθεσία. Image: AP. Πηγή: Supplied

ν

 


Translate this post