Κάμερα αποτυπώνει «σφαίρα φωτιάς» πάνω από τη Νότια Καρολίνα (vid)

Κατηγορία MAGAZINE, Εξωγήινη Έρευνα

ΕΞΩΓΗΙΝΗ ΕΡΕΥΝΑ

Posted by Youmagazine Staff

 

Ένα μεγάλο λαμπερό αντικείμενο εντοπίστηκε κινούμενο αργά στον ουρανό, τέμνοντας τη διαδρομή ενός περαστικού αεροπλάνου.

Εικόνα του παράξενου φωτεινού αντικειμένου που τέμνει τα αέρια ενός αεροπλάνου, όπως αποτυπώθηκε στην κάμερα της Κίμπερλι Τζόρνταν. Πηγή: YouTube / Kymberleigh Jordan

ν

ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ τραβήχτηκε από την Κίμπερλι Τζόρνταν, η οποία το δημοσίευσε στο YouTube στις 28 Οκτωβρίου, για να ρωτήσει αν κάποιος είχε ιδέα για τι θα μπορούσε να είναι αυτό το άγνωστο αντικείμενο.

«Το είδα σε μια διαδρομή στη Νότια Καρολίνα», γράφει η Κίμπερλι. «Δεν έχω δει ποτέ πριν κάτι παρόμοιο και θα ήθελα πραγματικά να μάθω αν κάποιος άλλος ξέρει τι είναι. Έχω δει πεφταστέρια που ανάβουν και εξαφανίζονται πολύ γρήγορα. Αυτό το αντικείμενο κινήθηκε, αλλά ελάχιστα. Δεν μπορείς καν να πεις ότι κινείται σε αυτό το βίντεο, όμως κινείται προς τα κάτω πολύ αργά.

»Και κάτι άλλο: αν κοιτάξετε προσεκτικά, θα δείτε ότι πρόκειται για αντικείμενο. Υπάρχει ένα “μάτι” σε αυτόν τον “κομήτη”. Και γιατί τα αέρια του αεροπλάνου είναι πίσω από αυτό αντί να είναι μπροστά; Μήπως αυτό σημαίνει ότι το αντικείμενο είναι στην ατμόσφαιρά μας και το αεροπλάνο πέρασε από μέσα του; Έχω τόσες πολλές ερωτήσεις… Αν κάποιος έχει κάποιο παρόμοιο βίντεο, παρακαλώ μοιραστείτε το!»

Οπωσδήποτε δεν πρόκειται για κομήτη ή κάποιον μετεωρίτη, γιατί διαφορετικά οι αστρονόμοι θα το γνώριζαν. Ούτε πάλι υπάρχει στρατιωτική ανακοίνωση για πυραυλική δραστηριότητα στην περιοχή.

Στη μέση του βίντεο, εμφανίζεται ένα αεροπλάνο που πετά από δεξιά προς τα αριστερά. Το άγνωστο φωτεινό αντικείμενο βρίσκεται σε αργή καθοδική κίνηση, με αποτέλεσμα οι τροχιές των δύο αντικειμένων να διασταυρώνονται, όπως τις βλέπει ένας παρατηρητής από το έδαφος.

Τα δύο αντικείμενα πρέπει να βρίσκονταν μακριά το ένα από το άλλο, μπορεί όμως και όχι. Το αεροπλάνο φεύγει, “περνώντας” φαινομενικά μέσα από τη φλεγόμενη σφαίρα, ενώ αυτή συνεχίζει την καθοδική πορεία της.

Πιθανόν να πρόκειται για έναν κομήτη ή μετεωρίτη που δεν τον αντιλήφθηκαν οι αστρονόμοι, μπορεί πάλι να είναι μια ρουκέτα. Άλλοι είπαν ότι το αεροπλάνο είναι στρατιωτικό, που στάλθηκε για να ερευνήσει το άγνωστο σώμα. Αλλά επειδή κανείς δεν γνωρίζει κάτι με ακρίβεια, το συμβάν καταγράφεται ως ένα ακόμη ανεξήγητο φαινόμενο.
ν

Strange Unidentified Object UFO in South Carolina Sky | Kymberleigh Jordan
ν

ν

 


Translate this post