Το FBI ερευνά τη σχέση του πρίγκιπα Άντριου με τον παιδόφιλο Επστάιν (vid)

Κατηγορία NEWS, Κοινωνία

ΚΟΙΝΩΝΙΑ  | Τελευταία ενημέρωση 22:30

Posted by Youmagazine Staff

 

Το FBI εξετάζει τα emails που είχε ανταλλάξει ο πρίγκιπας Άντριου με τον Επστάιν αναφορικά με τις κατηγορίες που τον βαρύνουν για τη συμμετοχή του στο κύκλωμα παιδικής πορνείας.

Ο πρίγκιπας Άντριου με την 17χρονη Βιρτζίνια Ρόμπερτς και τη «μαντάμ» Γκισλέιν Μάξγουελ το 2001. Δεξιά, η Άννα Μάλοβα, πρώην Μις Ρωσία, που συντρόφευσε τον πρίγκιπα το 1999, σε ένα ταξίδι του με το “Lolita Express”, το τζετ των οργίων. Image: News Media

ν

ΤΟ FBI εξετάζει τα emails που είχαν ανταλλάξει ο πρίγκιπας Άντριου και ο Τζέφρι Επστάιν (ή Τζέφρι Έπστιν) στο πλαίσιο της διεξαγόμενης έρευνας σχετικά με τις κατηγορίες που υπάρχουν για το κύκλωμα παιδικής πορνείας που είχε οργανώσει ο Αμερικανός χρηματιστής και διηύθυνε η «μαντάμ» Γκισλέιν Μάξγουελ.

Όπως αναφέρει το Business Insider, επικαλούμενο δικαστικά αρχεία:

Ο πρίγκιπας Άντριου του βρετανικού θρόνου, ταξίδεψε το 1999 με το ιδιωτικό τζετ του Επστάιν, το “Lolita Express”, έχοντας «συντροφιά» ένα μοντέλο από τη Ρωσία που αργότερα φυλακίστηκε για αδικήματα σχετιζόμενα με ναρκωτικά.

Η πρώην Μις Ρωσία, Άννα Μάλοβα, ήταν στενή φίλη του Ντόναλντ Τραμπ, ο οποίος της είχε παραχωρήσει ένα διαμέρισμα στον “Πύργο Τραμπ”, στο Μανχάταν της Νέας Υόρκης.
ν

Ο Ντόναλντ Τραμπ με την Μελάνια ήταν στενοί φίλοι με τον Τζέφρι Επστάιν και τη «μαντάμ» Γκισλέιν Μάξγουελ. Image: Supplied
ν

Οι καταγγελίες κατά του πρίγκιπα Άντριου και του Τζέφρι Επστάιν υποβλήθηκαν από μια πρώην «σκλάβα του σεξ», την Βιρτζίνια Ρόμπερτς Τζόφρεϊ, την οποία ο πρίγκιπας φαίνεται σε φωτογραφία να αγκαλιάζει όταν εκείνη ήταν 17 ετών.

Ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που στάλθηκε το 2013 αποκαλύπτει ότι ο πρίγκιπας απόλαυσε ένα μασάζ ποδιών από «δύο νεαρές ευπαρουσίαστες Ρωσίδες».

Ο πρίγκιπας Άντριου εξέδωσε το Σάββατο 24 Αυγούστου νέα δήλωση με την οποία αρνείται ότι είχε οποιαδήποτε σχέση με τον Επστάιν ή οποιαδήποτε εμπλοκή στα εγκλήματά του.

Ο πρίγκιπας Άντριου, δούκας της Υόρκης, 59 ετών, είναι ο δεύτερος γιος της βασίλισσας Ελισάβετ Β΄. Ήταν παντρεμένος με τη Σάρα Φέργκιουσον, με την οποία χώρισε το 1996 και είναι πατέρας δύο παιδιών, της Βεατρίκης και της Ευγενίας.
ν

Τζέφρι Επστάιν, πρίγκιπας Άντριου και Άννα Μάλοβα. Image: News Media
ν

Ωστόσο οι σχέσεις του πρίγκιπα με τον Αμερικανό χρηματιστή ήταν βαθιές και πολύπλοκες. Σύμφωνα με τη βρετανική Telegraph, ο πρίγκιπας Άντριου είχε σαν δικό του το 40 δωματίων και αξίας 77 εκατομμυρίων δολαρίων αρχοντικό του παιδόφιλου Επστάιν στο Upper East Side του Μανχάταν (9 East 71st Street), το επιλεγόμενο και “Σπίτι του τρόμου”, καθώς οι «σκλάβες του σεξ» που διέθετε ο Επστάιν, υποβάλλονταν σε βασανιστήρια από τους υψηλούς πελάτες του.

Για τις «υπηρεσίες» που πρόσφεραν ως «σκλάβες του σεξ» στα μέλη του διεθνούς τζετ σετ, οι ανήλικες κοπέλες πληρώνονταν 100 δολάρια την ώρα.
ν

Ο πρίγκιπας Άντριου στο αρχοντικό του Επστάιν στη Νέα Υόρκη αποχαιρετά στις 16:40 της 6ης Δεκεμβρίου 2010, μια ελκυστική μελαχρινή κοπέλα που φεύγει από αυτό. Πηγή: Mail On Sunday
v

Στο βίντεο που ακολουθεί, ο Τζέφρι Επστάιν φεύγει από το αρχοντικό του συνοδευόμενος από άγνωστη νεαρή κοπέλα. Ο Επστάιν μπαίνει στο αυτοκίνητο και η κοπέλα επιστρέφει στο σπίτι. Μετά από λίγο η πόρτα ανοίγει και διακρίνεται ο πρίγκιπας Άντριου ξεπροβοδίζει μια άλλη άγνωστη κοπέλα με τρόπο που δείχνει μεγάλη οικειότητα.
ν

Prince Andrew pictured inside paedophile Jeffrey Epstein’s NY house | Jean Hervé
ν


ν

Σύμφωνα με την Daily Mail, η κοπέλα που φεύγει από το σπίτι του παιδόφιλου Επστάιν είναι η Κάθριν Κίτινγκ (Katherine Keating), κόρη του πρώην πρωθυπουργού της Αυστραλίας Πολ Κίτινγκ.

Η Κάθριν ήταν τότε 29 ετών, συνεργάτιδα της «μαντάμ» Μάξγουελ, ενώ παρουσιαζόταν στους κοσμικούς κύκλους ως «φιλάνθρωπος» και ατζέντισσα του Πολ Μακάρτνεϊ και των U2.

Δεν υπάρχουν ωστόσο στοιχεία ότι κόρη του πρώην πρωθυπουργού της Αυστραλίας γνώριζε ή συμμετείχε σε κάποια από τις εγκληματικές δραστηριότητες του Επστάιν.
ν

Η Κάθριν Κίτινγκ στην 5η Λεωφόρο, λίγα λεπτά μετά την αναχώρησή της από το σπίτι του Επστάιν, όπου είχε αποχαιρετήσει τον πρίγκιπα Άντριου. Image: Supplied
ν

Η Κάθριν Κίτινγκ είχε τότε τη στήλη “One On One” στην HuffingtonPost.com από την οποία είχε παρουσιάσει την «οικολογική» δράση της «μαντάμ» Μάξγουελ για τη… σωτηρία των ωκεανών! (Αμέσως μετά το σκάνδαλο Επστάιν η Huffington Post αφαίρεσε το βίντεο της συνέντευξης).

Δεν συμβαίνει όμως το ίδιο με τον Αντρέ Μπαλάζ (André Balazs), ξενοδόχο και μέλος του διεθνούς τζετ σετ, το όνομα του οποίου ανακάλυψε το FBI στη “Μαύρη Λίστα” του Επστάιν. Ο Μπαλάζ διατηρούσε ερωτική σχέση με τη νεαρή Κάθριν Κίτινγκ, αν και σε πολλές κοινωνικές εκδηλώσεις συνοδευόταν από τη «μαντάμ» Μάξγουελ.

Αδιευκρίνιστος επίσης παραμένει ο ρόλος της σχεδιάστριας μόδας Misha Nonoo από το Μπαχρέιν, στενή φίλη της Κάθριν Κίτινγκ αλλά και της Μέγκαν Μαρκλ. Η Misha Nonoo είναι αυτή που κανόνισε το «ραντεβού στα τυφλά» του πρίγκιπα Χάρι με τη Μέγκαν Μαρκλ που κατέληξε σε γάμο.
ν

Η Μέγκαν Μαρκλ με τη σχεδιάστρια μόδας Misha Nonoo, η οποία σύμφωνα με πληροφορίες κανόνισε το «ραντεβού στα τυφλά» της Μέγκαν με τον πρίγκιπα Χάρι. Image: Supplied
ν

Μέλη της άρχουσας τάξης. Η Κάθριν Κίτινγκ (σε κύκλο) με την «μαντάμ» Γκισλέιν Μάξγουελ (δεύτερη από δεξιά) σε εκδήλωση με χορηγό τη Dom Perignon στο σπίτι της Μάξγουελ το 2013, όταν ξεκινούσαν την κοινωνική πλατφόρμα Ideapod. Δεύτερος από αριστερά ο πρωθυπουργός της Ισλανδίας Ólafur Ragnar Grímsson, η σύζυγός του Dorritt Moussaieff και η κόρη τους Sharon. Image: Supplied
ν

8 Ιουλίου 2019. Ομοσπονδιακοί πράκτορες έτοιμοι να εισβάλλουν στο αξίας 77 εκατ. δολαρίων αρχοντικό του Επστάιν στη Νέα Υόρκη (9 East 71st Street). Εκεί ανακάλυψαν φωτογραφίες γυμνών ανήλικων κοριτσιών με τα ονόματά τους, καθώς και τη “Μαύρη Λίστα” με τα ονόματα των διάσημων «πελατών» του Επστάιν. Image: Supplied
ν

Παρ’ όλο που υπάρχουν καταγγελίες και αδιάσειστα στοιχεία για τη συμμετοχή του πρίγκιπα Άντριου στο κύκλωμα παιδικής πορνείας του Επστάιν, καμία κρατική υπηρεσία δεν έχει κινηθεί νομικά εναντίον του.

Αλλά και ο Επστάιν απολάμβανε ασυλίας λόγω της προστασίας που του παρείχαν οι ισχυροί φίλοι του, αν και η εγκληματική δραστηριότητά του ήταν γνωστή από τη δεκαετία του ’90.

Όπως όλα τα πράγματα στην ανθρώπινη κοινωνία, έτσι και η Δικαιοσύνη έχει δύο μέτρα και δύο σταθμά. Ο νόμος ποτέ δεν αγγίζει τους ισχυρούς, τους πλούσιους και τους διάσημους, παρά μόνο κατά λάθος, αλλά, ως γνωστόν, ο νόμος ποτέ δεν κάνει λάθος!
ν

Εκτός από τα μετρητά, τα διαμάντια και τα πλαστά διαβατήρια, με τα οποία εφοδίαζε ο Επστάιν τους υψηλούς πελάτες που μετέφερε για να μην αποκαλύπτονται τα ονόματά τους, το FBI ανακάλυψε στο ράντσο του στο Νέο Μεξικό έναν ακόμη πίνακα με μια νεαρή κοπέλα, γερμένη πάνω στην προβιά μιας τίγρης, να κρατά στο χέρι της μια πίπα οπίου. Πηγή: Fox News
ν

Το πολυτελές ράντσο “Ζορό” του Επστάιν βρίσκεται σε απομονωμένη τοποθεσία στο Νέο Μεξικό, μακριά από τα αδιάκριτα βλέμματα. Το αξίας 17 εκατ. δολαρίων συγκρότημα έχει έκταση 5.350 τ.μ. και χτίστηκε μεταξύ των ετών 1994-1999. Πηγή: Reuters
ν

Ο Τζέφρι Επστάιν κατά την τελευταία σύλληψή του από την αστυνομία της Νέας Υόρκης στις 6 Ιουλίου 2019. Σχεδόν ένα μήνα μετά, στις 10 Αυγούστου, θα βρεθεί νεκρός στο κελί του κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες. Image: Supplied
ν

Αν και εγκληματίας και μαστροπός, ο Τζέφρι Επστάιν είχε ισχυρούς προστάτες. Στο πλευρό του έστεκαν κυβερνήτες και γερουσιαστές, διακεκριμένα μέλη του επιστημονικού, νομικού, οικονομικού και καλλιτεχνικού κόσμου, καθηγητές πανεπιστημίου και εισαγγελείς, καθώς και ισχυρά πρόσωπα όπως ο Ντόναλντ Τραμπ, ο πρίγκιπας Άντριου και ο πρώην πρόεδρος Μπιλ Κλίντον.

Συνελήφθη για πρώτη φορά το 2005 στο Παλμ Μπιτς, έπειτα από καταγγελία των γονιών μιας 14χρονης κοπέλας την οποία είχε κακοποιήσει σεξουαλικά. Στη δίκη που έγινε το 2006, και παρά τα σε βάρος του συντριπτικά στοιχεία, έπειτα από παρέμβαση του Μπιλ Κλίντον, βρέθηκε αθώος και αφέθηκε ελεύθερος.

Η αστυνομία τον συνέλαβε ξανά το 2008 με τις κατηγορίες της μαστροπείας και της προώθησης στην πορνεία ανηλίκων κοριτσιών, αλλά και πάλι επενέβησαν οι ισχυροί φίλοι του. Για τα εγκλήματα αυτά καταδικάστηκε σε… κοινωνική εργασία 13 μηνών (!) παρ’ όλο που το FBI είχε εντοπίσει 36 κορίτσια ηλικίας 12, 13 και 14 ετών τα οποία εξέδιδε ο Επστάιν.

Τελευταία φορά ο Επστάιν συνελήφθη στις 6 Ιουλίου 2019, κάπως… απρόθυμα, αφού το ένταλμα σύλληψής του είχε ήδη εκδοθεί από τις αρχές του έτους. Αυτή τη φορά οι διακεκριμένοι φίλοι του δεν μπόρεσαν να τον προστατεύσουν. Τελικά ο 66χρονος σωματέμπορος βρέθηκε κρεμασμένος στο κελί του στις φυλακές της Νέας Υόρκης στις 10 Αυγούστου. Η εντολή του θανάτου του λέγεται ότι ήρθε από «ψηλά».

Για να μην καταπέσουν οι κατηγορίες μετά το θάνατό του, οι κοπέλες που τον είχαν μηνύσει έστρεψαν τα βέλη τους στον πρίγκιπα Άντριου και στη «μαντάμ» Γκισλέιν Μάξγουελ.
ν

Η Βρετανή ηθοποιός Ανούσκα Ντε Γκεοργκίου κατέθεσε ότι υπέστη σεξουαλική κακοποίηση όταν ήταν ανήλικη από τον Επστάιν και τους φίλους του. Image: Supplied
ν

Χθες Τρίτη 27 Αυγούστου, πάνω από 30 θύματα του Επστάιν παρουσιάστηκαν σε δικαστήριο του Μανχάταν προκειμένου να ζητήσουν από τον δικαστή Richard Berman και τους εισαγγελείς να συνεχίσουν την έρευνα για το κύκλωμα παιδικής πορνείας του Αμερικανού χρηματιστή και να διερευνήσουν την ενδεχόμενη εμπλοκή και άλλων προσώπων σε αυτό.

Ανάμεσά τους ήταν και η Βρετανή ηθοποιός Ανούσκα Ντε Γκεοργκίου (Anouska De Georgiou), η οποία πρωταγωνίστησε το 2004 στην ταινία “Alfie” με τον Τζουντ Λο. Όπως κατέθεσε, όταν ήταν έφηβη ο Επστάιν την ανάγκασε να περιποιηθεί κάποιους από τους ισχυρούς φίλους του.

Την Τετάρτη 28 Αυγούστου δόθηκε στη δημοσιότητα βίντεο με τις έρευνες του FBI το 2005 στη βίλα του Επστάιν στο Παλμ Μπιτς της Φλόριδας, που συνορεύει με την εξοχική κατοικία του Τραμπ. Στη βίλα βρέθηκαν δεκάδες βίντεο και φωτογραφίες γυμνών κοριτσιών που είχε τραβήξει ο Επστάιν στην πισίνα της βίλας.

Μάλιστα μια από τις εμετικές φωτογραφίες παρουσιάζει σε ερωτική στάση ένα κοριτσάκι μόλις έξι ετών!
ν

New video goes inside Jeffrey Epstein’s Florida mansion | CBS
ν


ν

Από την πλευρά του ο πρίγκιπας Άντριου αρνείται κάθε ανάμειξη στο σκάνδαλο Επστάιν λέγοντας ότι ήταν μια τυχαία γνωριμία και ότι τα στοιχεία που τον συνδέουν με τον παιδόφιλο Αμερικανό χρηματιστή είναι πλαστά. Πλαστή και η φωτογραφία που τον δείχνει με τη 17χρονη Βιρτζίνια Ρόμπερτς. Αρνείται ότι τη γνώριζε και ότι της έδωσε 10.000 βρετανικές λίρες την επόμενη μέρα που κοιμήθηκε μαζί της.

Στο μεταξύ οι δικηγόροι του βρίσκονται σε συνεννοήσεις με τις αμερικανικές δικαστικές αρχές για την επίτευξη συμφωνίας, με τον πρίγκιπα να εμφανίζεται διατεθειμένος να βοήσει στην έρευνα, υπό την προϋπόθεση ότι δεν θα κατηγορηθεί ο ίδιος για κάτι.
ν

Jeffrey Epstein Accuser Shares Story Of Alleged Rape For 1st Time | TODAY
ν


ν

 


Translate this post