Ο Τραμπ αποκάλεσε τη Μέγκαν Μαρκλ «αηδιαστική»

Κατηγορία Πρόσωπα

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Posted by Youmagazine Staff

 

Ο Ντόναλντ Τραμπ αποκάλεσε τη Μέγκαν Μαρκλ «αηδιαστική», μόλις μια ημέρα πριν από την προγραμματισμένη επίσκεψή του στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Ο Ντόναλντ Τραμπ αποκάλεσε τη Μέγκαν Μαρκλ «αηδιαστική», εξαιτίας ενός σχολίου που είχε κάνει εναντίον του στο παρελθόν. Image: Supplied

ν

ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟ ότι ο Ντόναλντ Τραμπ δεν μασάει τα λόγια του. Έτσι, μόλις μια ημέρα πριν από την προγραμματισμένη επίσκεψή του στο Ηνωμένο Βασίλειο, ο Αμερικανός πρόεδρος αποκάλεσε την πρώην ηθοποιό (και νυν δούκισσα του Σάσεξ) Μέγκαν Μαρκλ, “nasty” (κακοήθη, αηδιαστική, βρωμερή, μοχθηρή), ενώ από την άλλη μεριά είπε ότι ο Μπόρις Τζόνσον θα είναι ένας “εξαιρετικός πρωθυπουργός”.
ν

Το προεδρικό ζεύγος Ντόναλντ Τραμπ και Μελάνια Τραμπ πρόκειται να επισκεφθεί τη Βρετανία. Image: AFP. Πηγή: Supplied
ν

Ο Τραμπ χαρακτήρισε την πρώην Αμερικανίδα ηθοποιό «αηδιαστική», επειδή πριν από τις προεδρικές εκλογές του 2016, η Μέγκαν είχε δηλώσει στην τηλεόραση πως αν ο Τραμπ εκλεγεί πρόεδρος, εκείνη θα μετακομίσει στον Καναδά.

Μιλώντας στο αμερικανικό talk show “The Nightly Show with Larry Wilmore”, η Μέγκαν είπε ότι ο Τραμπ είναι «μισογύνης» και «διχαστικός» και απείλησε πως αν εκλεγεί πρόεδρος όχι μόνο η ίδια θα μετακομίσει στον Καναδά, αλλά θα πάρει μαζί της όλο το συνεργείο και τους ηθοποιούς της τηλεοπτικής σειράς “Suits”.

«Πολύς κόσμος ετοιμάζεται να πάει στον Καναδά», είπε πει τότε.

Αλλά ενώ ο Τραμπ εξελέγη πρόεδρος, η Μέγκαν δεν πήγε στον Καναδά (ούτε κανείς άλλος). Αντίθετα πήγε στην Αφρική, όπου βρήκε τον «έρωτα της ζωής της», στο πρόσωπο του πρίγκιπα Χάρι, ο οποίος είχε πάει εκεί επειδή έπασχε από κατάθλιψη.

Σύμφωνα με τον βρετανικό Τύπο, ο πρίγκιπας Χάρι σε όλη τη διάρκεια της ζωής του αντιμετώπιζε μεγάλα ψυχολογικά προβλήματα, επειδή δεν ήταν παιδί του πρίγκιπα Κάρολου, αλλά προήλθε από την ερωτική συνεύρεση της πριγκίπισσας Νταϊάνας με έναν κοκκινομάλλη σωματοφύλακά της.

Οι φήμες λένε ότι το παλάτι του Μπάκιγχαμ «νοίκιασε» την Μέγκαν Μαρκλ και την έβαλε δίπλα στον Χάρι, για να μπορέσει ο τελευταίος να ξεπεράσει τα ψυχολογικά του προβλήματα. Γι’ αυτό το λόγο, όπως έχουν επισημάνει πολλοί αναλυτές, η Μέγκαν φαίνεται να «υποδύεται» τον ρόλο της ερωτευμένης συζύγου, επειδή παίζει απλώς έναν ρόλο.

Όπως και να ’χει, η πρώην ηθοποιός παντρεύτηκε τον πρίγκιπα Χάρι, δούκα του Σάσεξ, το 2018 και γέννησε το πρώτο παιδί τους, τον Άρτσι, τον Μάιο.
ν

Ο πρίγκιπας Χάρι, δούκας του Σάσεξ, και η Μέγκαν, δούκισσα του Σάσεξ, με τον νεογέννητο γιο τους που φέρει το επιτηδευμένο όνομα Μάστερ Άρτσι Χάρισον Μαουντμπάντεν-Γουίνδσορ. Image: AFP. Πηγή: Supplied
ν

Ο μικρός Άρτσι γεννήθηκε στις 6 Μαΐου στις 5:26 π.μ. στο Portland Hospital του Λονδίνου. Σύμφωνα πάντως με τα βρετανικά μέσα ενημέρωσης, η 37χρονη Μέγκαν δεν έμεινε ποτέ έγκυος, και το παιδί γεννήθηκε από παρένθετη μητέρα.

Το πιστοποιητικό γέννησης αποκαλύπτει και το πραγματικό όνομά της: Ραχήλ Μέγκαν Μαρκλ. Το όνομα Ραχήλ το έκρυβε για πολλά χρόνια, έτσι που όλος ο κόσμος νόμιζε ότι το μικρό όνομά της ήταν Μέγκαν.

Η γυναίκα είναι τόσο φαντασμένη, ώστε στο κουτάκι του πιστοποιητικού γέννησης όπου αναγράφεται το επάγγελμα (occupation) της μητέρας, αντί να δηλώσει οικιακά ή ηθοποιός, έγραψε “πριγκίπισσα του Ηνωμένου Βασιλείου”, ενώ είναι Αμερικανίδα!

Αφενός δεν είναι πριγκίπισσα αλλά δούκισσα (δούκισσα του Σάσεξ), αφετέρου και τα δύο αυτά (πριγκίπισσα και δούκισσα) είναι τιμητικοί τίτλοι και όχι αξιώματα, ασχολίες ή επαγγέλματα.

Η φαντασμένη Μέγκαν, μόλις έμαθε ότι ο Τραμπ πρόκειται να επισκεφθεί επίσημα τη Βρετανία, εξέφρασε την επιθυμία να συναντηθεί μαζί του! (Ίσως για να κουβεντιάσουν τα διάφορα παγκόσμια προβλήματα και να βρουν μαζί μια λύση).

Για να εισπράξει την άρνηση του Αμερικανού προέδρου, ο οποίος μάλιστα την χαρακτήρισε «αηδιαστική».
ν

Το πιστοποιητικό γέννησης του Άρτσι, όπου η Μέγκαν δηλώνει ως επάγγελμα “πριγκίπισσα του Ηνωμένου Βασιλείου”! Image: Supplied
ν

Στη Βρετανία ο Τραμπ θα φτάσει τη Δευτέρα για τριήμερη επίσκεψη. Στο διάστημα αυτό, ο Αμερικανός πρόεδρος, η Μελάνια Τραμπ και τα τέσσερα ενήλικα παιδιά τους αναμένεται να συναντηθούν με τη βασίλισσα της Αγγλίας, τον πρίγκιπα Γουίλιαμ, δούκα του Κέμπριτζ, και τη σύζυγό του, Κέιτ, δούκισσα του Κέμπριτζ, αλλά και τον πρίγκιπα Χάρι.

Όσο για τη Μέγκαν το πιθανότερο είναι να μείνει σπίτι για να θηλάσει τον Άρτσι.

Όσον αφορά την πολιτική ατζέντα, θα συζητήσει γα το Brexit, του οποίου είναι θερμός υποστηρικτής, ενώ σε συνέντευξή του στο βρετανικό ταμπλόιντ The Sun, δήλωσε ότι υποστηρίζει τον πρώην υπουργό Μπόρις Τζόνσον για τη θέση του πρωθυπουργού, σε αντικατάσταση της Τερέζας Μέι που φεύγει στις 7 Ιουνίου.

Για την Μέι είπε ότι η συμφωνία που πήγαινε να κάνει με τους Ευρωπαίους ήταν προς όφελος της Γερμανίας και κατά της Βρετανίας.
ν

Τερέζα Μέι και Ζαν-Κλοντ Γιούνκερ. Σύμφωνα με τον Αμερικανό πρόεδρο, η συμφωνία που πρότεινε η Μέι στους Ευρωπαίους ήταν προς όφελος της Γερμανίας και κατά του βρετανικού λαού. Image: AP. Πηγή: Supplied
ν

Να σημειωθεί ότι στις 6 Ιουνίου θα εορταστεί η 75η επέτειος της Απόβασης στη Νορμανδία, μέρα γνωστή και ως D-Day, κατά την οποία το 1944 οι Σύμμαχοι αποβιβάστηκαν στην ηπειρωτική Ευρώπη για να αρχίσει η τελική συντριβή των Γερμανών και του Χίτλερ.

Η Ευρωπαϊκή Ένωση σήμερα δεν είναι τίποτε άλλο από αναβίωση του Γ΄ Γερμανικού Ράιχ και της Ναζιστικής Γερμανίας, που έχει επιβάλλει την κυριαρχία της σε όλη την Ευρώπη, επηρεάζοντας ή εξαγοράζοντας τις κυβερνήσεις των διαφόρων χωρών. Αυτό άλλωστε ήταν και το όνειρο του Χίτλερ – μια Ευρώπη κάτω από τη μπότα των Γερμανών.

Και ξέρετε ποιο όνομα είχε δώσει στο «βασίλειό» του o Χίτλερ; Ευρωπαϊκή Ένωση! Σας θυμίζει άραγε κάτι;
ν

 


Translate this post