Νεόνυμφοι σκοτώθηκαν σε τροχαίο λίγα μόλις λεπτά μετά το γάμο τους

Κατηγορία NEWS, Κοινωνία

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Posted by Youmagazine Staff

 

Το νιόπαντρο ζευγάρι έφευγε με το γαμήλιο αυτοκίνητο όταν τους χτύπησε ένα φορτηγό στο Όραντζ του Τέξας.

Οι νεόνυμφοι από το Τέξας, ηλικίας 19 και 20 ετών, σκοτώθηκαν σε τροχαίο ατύχημα μόλις λίγα λεπτά μετά την έξοδό τους από το χώρο της τελετής. Πηγή: Supplied

v

ΜΕΡΙΚΑ μόλις λεπτά μετά το γάμο τους, ο Harley Morgan, 19 ετών, και η Rhiannon Boudreaux, 20 ετών, άφησαν την τελευταία τους πνοή καθώς έφευγαν από το δικαστικό μέγαρο όπου είχαν ανταλλάξει τους γαμήλιους όρκους τους, στο Όραντζ του Τέξας.

Το νιόπαντρο ζευγάρι έβγαινε με το γαμήλιο αυτοκίνητο σε έναν αυτοκινητόδρομο πέντε λωρίδων, όταν τους χτύπησε ένα ρυμουλκό φορτηγό που μετέφερε ένα τρακτέρ.

Η δύναμη της σύγκρουσης ήταν τόσο μεγάλη ώστε, όπως αναφέρουν οι μάρτυρες, το αυτοκίνητο έκανε πολλές στροφές στον αέρα προτού προσγειωθεί σε ένα χαντάκι στο πλάι του δρόμου.
v

Η αστυνομία του Όραντζ στο Τέξας διερευνά το ατύχημα. Πηγή: Supplied
v

Ο οδηγός του φορτηγού δεν έπαθε τίποτα και όπως αναφέρθηκε δεν υπήρχαν ενδείξεις παραβίασης του κώδικα οδικής κυκλοφορίας. Η αστυνομία θα του κάνει έλεγχο για ναρκωτικά και αλκοόλ.

«Όλα έγιναν λίγα λεπτά μετά την τελετή», ανέφερε ο αρχηγός της αστυνομίας, Keith Longlois. «Η οικογένεια ήταν ακριβώς πίσω τους. Ετοιμάζονταν να πάνε στη δεξίωση», είπε.

«Είδα τα δύο μωρά μου να πεθαίνουν», δήλωσε στην Beaumont Enterprise η μητέρα του γαμπρού La Shawna Morgan.

Οι δύο νέοι ήταν ερωτευμένοι και είχαν γίνει ζευγάρι από το σχολείο. Αρχικά σκέφτονταν να κάνουν έναν μεγάλο γάμο τον Δεκέμβριο, αλλά όπως είπε η οικογένεια δεν ήθελαν να περιμένουν μέχρι τότε.

Η τραγική λεπτομέρεια είναι ότι αναγγέλθηκαν νεκροί από τον ίδιο δικαστή που τους πάντρεψε.
ν

Newlywed couple killed in car accident, following wedding ceremony | 12NewsNow
ν

v

 


Translate this post