Η πιο όμορφη παίκτρια πόκερ πέθανε στα 26 της χρόνια

Κατηγορία NEWS, Κοινωνία

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Posted by Youmagazine Staff

 

Μια Ρωσίδα που αποκλήθηκε «η πιο όμορφη παίκτρια πόκερ», βρέθηκε νεκρή στο μπάνιο της μετά από ένα παράξενο ατύχημα.

Η 26χρονη Λίλια Νοβίκοβα. Image: East2West News. Πηγή: Supplied

ν

ΣΤΑ 26 της χρόνια ήταν πλούσια και διάσημη. Είχε τον τίτλο της πιο όμορφης παίκτρια πόκερ της Ρωσίας, αλλά βρέθηκε νεκρή στο πάτωμα του μπάνιου της στη Μόσχα από ένα μάλλον παράξενο ατύχημα, από αυτά που συμβαίνουν σπάνια.

Το άψυχο σώμα της Λίλια Νοβίκοβα (Lilya Novikova) ανακαλύφθηκε την Τρίτη 11 Ιουνίου, πεσμένο στο πάτωμα του λουτρού του σπιτιού της. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες των τοπικών μέσων ενημέρωσης, η άτυχη παίκτρια πέθανε από ένα σπάνιο είδος ηλεκτροπληξίας.

Η κοπέλα ήταν μόνη στο σπίτι της και στέγνωνε τα μαλλιά της με ένα πιστολάκι, όταν, όπως όλα δείχνουν, χτύπησε το κινητό της τηλέφωνο.

Εξακολουθώντας να στεγνώνει τα μαλλιά της, το σήκωσε και… αυτό ήταν! Έπαθε ηλεκτροπληξία!

Όπως αναφέρει η ιατροδικαστική έρευνα, η Λίλια χτυπήθηκε πολλές φορές από το ρεύμα, με αποτέλεσμα να υποστεί σοβαρά εγκαύματα, μέχρι που ξεψύχησε.

Κανείς δεν γνωρίζει πώς ακριβώς συνέβη το απίστευτο αυτό περιστατικό. Αν δηλαδή το πιστολάκι που ήταν στον πρίζα ήρθε σε επαφή με τα βρεμένα μαλλιά της ή αν έγινε κάποιο βραχυκύκλωμα εξαιτίας του κινητού τηλεφώνου.

Άλλες πληροφορίες αναφέρουν ότι χτύπησε το κεφάλι στη μπανιέρα εξαιτίας του τινάγματος που υπέστη από το χτύπημα του ηλεκτρικού ρεύματος, ενώ άλλες μιλούν για ελαττωματική συσκευή..

Η Λίλια πέθανε τέσσερις μέρες πριν από τα 27α γενέθλιά της, τα οποία θα γιόρταζε παίζοντας online πόκερ με φίλους.
ν

Η Λίλια Νοβίκοβα ήταν ιδιοφυΐα στα μαθηματικά, αλλά αποφάσισε να χρησιμοποιήσει το ταλέντο της στην χαρτοπαιξία, και πολύ σύντομα έγινε πλούσια. Image: East2West News. Πηγή: Supplied
ν

Η Ρωσίδα παίκτρια είχε αποφοιτήσει από κορυφαίο ρωσικό πανεπιστήμιο με άριστα στα μαθηματικά και τη μηχανική, απέρριψε όμως όλες τις εργασιακές προτάσεις που της έγιναν από κορυφαίες βιομηχανίες, επιλέγοντας να ζήσει ως χαρτοπαίκτρια, κερδίζοντας μεγάλα ποσά χρημάτων.

Σύντομα έγινε διεθνώς γνωστή για τις ικανότητές της, τόσο στις χαρτοπαικτικές λέσχες όσο και ως διαδικτυακή παίκτρια, ενώ είχε αποκτήσει και δικά της κανάλια διαδικτυακού πόκερ.
ν

Η Λίλια Νοβίκοβα, η αποκαλούμενη «η πιο όμορφη παίκτρια πόκερ», πέθανε ξαφνικά στο σπίτι της στη Μόσχα. Image: East2West News. Πηγή: Supplied
ν

 


Translate this post