Μοντέλο πέθανε την ώρα που βάδιζε στην πασαρέλα (vid)

Κατηγορία NEWS, Κοινωνία

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Posted by Youmagazine Staff

 

Στο Σάο Πάολο, ένας άνδρας μοντέλο έπεσε λιπόθυμος και πέθανε την ώρα που βάδιζε στην πασαρέλα, ενώπιον εκατοντάδων θεατών.

Το τραγικό περιστατικό συνέβη στη Βραζιλία, 11:30 τοπική ώρα, στις 27 Απριλίου 2019 στη Βραζιλία, (ώρα Ελλάδας 5:30, 28 Απριλίου). Image: AP. Πηγή: Supplied

ν

ΡΙΟ ΝΤΕ ΤΖΑΝΕΪΡΟ – Ένας άνδρας μοντέλο που συμμετείχε στην εβδομάδα μόδας του Σάο Πάολο της Βραζιλίας, πέθανε αφού πρώτα έπεσε λιπόθυμος στην πασαρέλα. (Δείτε το βίντεο στο τέλος του άρθρου).
Σύμφωνα με δήλωση των διοργανωτών, ο Τάλες (Θαλής) Σοάρες (Thales Soares) εμφάνισε συμπτώματα αδιαθεσίας κατά την διάρκεια της επίδειξης μόδας το βράδυ του Σαββάτου. Του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες από την ιατρική ομάδα που υπήρχε στον χώρο της επίδειξης και μεταφέρθηκε επειγόντως σε νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.
Η δήλωση δεν περιείχε άλλες πληροφορίες. Η είδηση του θανάτου του άτυχου νέου μεταδόθηκε από όλα τα διεθνή ειδησεογραφικά πρακτορεία.
ν

Ο Σοάρες βαδίζει στην πασαρέλα λίγα δευτερόλεπτα πριν πέσει νεκρός. Image: Alexandre Schneider. Πηγή: Supplied
ν

Οι πρώτοι που έτρεξαν κοντά του ήταν ένα άλλο μοντέλο της επίδειξης κι ένας πυροσβέστης. Image: AP. Πηγή: Supplied
ν

Όταν ο Σοάρες έπεσε στο έδαφος, όλοι νόμισαν ότι ήταν μέρος του σόου. Image: AP. Πηγή: Supplied
ν

Ο 26χρονος συμμετείχε στο Ocksa show, στο πλαίσιο της εβδομάδας μόδας στο Σάο Πάολο, την πρωτεύουσα της ομώνυμης πολιτείας στη νοτιοανατολική Βραζιλία.
Η εφημερίδα Folha de S. Paulo ανέφερε ότι ο Σοάρες παραπάτησε, σαν να σκόνταψε την ώρα που βάδιζε, κι έπεσε κάτω. Οι θεατές δεν ανησύχησαν γιατί νόμιζαν ότι η πτώση ήταν μέρος της παράστασης.
ν

Ομάδα του πυροσβεστικού σώματος μεταφέρει το άψυχο σώμα του Σοάρες από τον χώρο της επίδειξης στο νοσοκομείο. Image: AP. Πηγή: Supplied
ν

Male model Tales Soares dies after shock fall on San Paulo Fashion Week catwalk

ν

ν

 


Translate this post