Χτύπησε τον ελέφαντα κι εκείνος κάθισε πάνω του (vid)

Κατηγορία NEWS, Περιβάλλον

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Posted by Youmagazine Staff

 

Φρικτό θάνατο βρήκε ένας φροντιστής ζώων, όταν την ώρα που έπλενε έναν ελέφαντα, το ζώο κάθισε πάνω του και του συνέθλιψε το κρανίο.

Ο ελέφαντας, γονατίζοντας στο αριστερό πόδι, γλιστρά και στη συνέχεια πέφτει με όλο το βάρος του πάνω στον φροντιστή που τον είχε προηγουμένως ραβδίσει. Πηγή: Asia Wire

ν

Ο ΙΝΔΟΣ φροντιστής Arun Panikkar, 40 ετών, που είχε αναλάβει το πλύσιμο ενός ελέφαντα, όταν άρχισε να χτυπάει το ζώο πολύ σκληρά για να το αναγκάσει να γονατίσει. Το ζώο φαίνεται να χάνει την ισορροπία του και να γλιστράει στα νερά, με αποτέλεσμα να πέσει πάνω στον άνθρωπο με όλο το βάρος του και να τον λιώσει.

Το περιστατικό συνέβη την Κυριακή 3 Μαρτίου στο κέντρο στέγασης ζώων Bharath Viswanathan που βρίσκεται στην Alappuzha της επαρχίας Κεράλα στη Νότια Ινδία.

Όπως φαίνεται στο βίντεο που κατέγραψε το περιστατικό, ένας άλλος επιστάτης τρέχει να βοηθήσει τον Panikkar. Βλέποντας ότι δεν μπορεί να τραβήξει το σώμα του Panikkar, φεύγει κι επιστρέφει με ένα ραβδί για να αναγκάσει το ζώο να σηκωθεί. Όταν τελικά το ζώο σηκώνεται, φαίνεται το αίμα του Pannikar να ρέει στην πλάτη του.
ν

Ένας άλλος επιστάτης τρέχει να βοηθήσει τον Panikkar, χτυπώντας το ζώο για να το κάνει να σηκωθεί. Πηγή: Asia Wire
ν

Όταν τελικά τραβά το σώμα κάτω από τον ελέφαντα, είναι πολύ αργά. Όπως έδειξε η έρευνα, το κρανίο του Panikkar είχε συνθλιβεί από το ζώο, με αποτέλεσμα τον άμεσο θάνατό του, γράφει η Daily Mail.

Τώρα διεξάγεται έρευνα σχετικά με το ποιος θα αναλάβει τη φροντίδα του ζώου, το οποίο, σύμφωνα με πληροφορίες, φέρεται να ανήκει σε τοπικό νοσοκομειακό ίδρυμα.

Οι ελέφαντες που βρίσκονται σε αιχμαλωσία, ενώ χρησιμοποιούνται σε πολλές δουλειές, όπως στο να κουβαλούν κορμούς δέντρων, υφίστανται κακομεταχείριση από τους ανθρώπους.

Έτσι, πολλές φορές, τα πανέξυπνα και συναισθηματικά αυτά ζώα, επειδή έχουν πολύ καλή μνήμη, αντιδρούν στους βασανιστές τους, σε αντίθεση με λαούς ολόκληρους που ενώ εξουσιάζονται από καταπιεστές και τυράννους, σκύβουν το κεφάλι και υπομένουν αγόγγυστα τα μαρτύρια που υφίστανται.

ν

 


Translate this post