Παρίστανε το φάντασμα και τον σκότωσαν (vid)

Κατηγορία NEWS, Παράξενα

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Posted by Youmagazine Staff

 

Μοιραία ήταν η τελευταία φάρσα ενός Πακιστανού δημιουργού βίντεο για το YouTube, όταν μια οικογένεια τον πυροβόλησε νομίζοντας ότι είναι φάντασμα.

Ο Ρανά Ζουχαΐρ έφτασε στο θάνατο ντυμένος από πάνω έως κάτω με ένα λευκό σεντόνι, παριστάνοντας το φάντασμα. (Εικόνα από την ταινία “A Ghost Story” με τον Κέισι Άφλεκ)

ν

ΤΡΑΓΙΚΗ ήταν η κατάληξη ενός γνωστού Πακιστανού φαρσέρ, που μαζί με άλλους δύο συνεργάτες του δημιουργούσε βίντεο για το YouTube, κάνοντας φάρσες στους συμπατριώτες του.
Επειδή τον τελευταίο καιρό το κανάλι τους στο YouTube δεν είχε μεγάλη επισκεψιμότητα, ο Ρανά Ζουχαΐρ αποφάσισε να καλυφθεί από την κορυφή έως τα νύχια με ένα λευκό σεντόνι και να παρουσιάζεται ξαφνικά μπροστά σε τυχαίους περαστικούς ως φάντασμα για να τους τρομάξει.
Όπως αναφέρει η εφημερίδα Pakistan Today, την Πέμπτη 27 Δεκεμβρίου, ο Ρανά Ζουχαΐρ σκοτώθηκε, όταν πλησιάζοντας ως φάντασμα μια ανυποψίαστη οικογένεια που καθόταν σε ένα πάρκο στο Lytton Road της Λαχώρης, ένα από τα μέλη της έβγαλε ένα όπλο και τον πυροβόλησε.
Η αστυνομία συνέλαβε τους δύο συνεργάτες του, Χασνάτ Άλι και Αμπντούλ Σαμπούρ, με την κατηγορία ότι σχεδίασαν το περιστατικό, παραβλέποντας ότι μπορεί να είχε άσχημη κατάληξη.
ν

Ο Ρανά Ζουχαΐρ (άκρη δεξιά) με τους συνεργάτες του Χασνάτ Άλι και Αμπντούλ Σαμπούρ ήταν γνωστοί για τα βίντεο που ανέβαζαν στο κανάλι Lahori Vines. Πηγή: YouTube
ν

Το περιστατικό στο Πακιστάν έρχεται μετά από ένα παρόμοιο περιστατικό στην αρχή του χρόνου, με το θάνατο ενός 22χρονου από τη Μινεσότα, ο οποίος σκοτώθηκε όταν έβαλε τη φίλη του να τον πυροβολήσει για να γυρίσει μια σκηνή για το YouTube.
Σύμφωνα με το σενάριο, ο 22χρονος θα χρησιμοποιούσε ένα βιβλίο για να μπλοκάρει τη σφαίρα, η οποία έτσι δεν θα τον χτυπούσε.
Η σφαίρα όμως τρύπησε το βιβλίο και τον σκότωσε ακαριαία. Η κοπέλα συνελήφθη και κατηγορήθηκε για ανθρωποκτονία δευτέρου βαθμού.

ν

ν

 


Translate this post