Δίδυμοι: Ετήσιο Ωροσκόπιο 2019

Κατηγορία ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Posted by Youmagazine Staff

 

Είστε Δίδυμος και θέλετε να μάθετε τι σας επιφυλάσσει η νέα χρονιά. Η αστρολόγος μας, Έλλη Άμποτ, αποκαλύπτει τι θα συμβεί το 2019 στον έρωτα, τα οικονομικά, την εργασία και την υγεία.

ν

ΔΙΔΥΜΟΙ: ΕΤΗΣΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ 2019

21 Μαΐου – 20 Ιουνίου

Έρωτας και γάμος

 

2019: Το γενικό κλίμα

Το 2019 προσφέρεται για να επισημοποιήσετε μια κατάσταση – επαγγελματική ή ερωτική. Το δίλημμα να δεσμευτείτε με τον ένα ή τον άλλο τρόπο, θα σας απασχολήσει πολύ. Αυτό οφείλεται στην παρουσία του Δία στον 12ο οίκο σας, των δεσμεύσεων και των περιορισμών, από το Νοέμβριο του 2018 έως και τις 2 Δεκεμβρίου 2019.
Αν αισθάνεστε ενόχληση, βγείτε από μια σχέση αισθηματική ή άλλη που δεν σας ταιριάζει πια. Ξεκινήστε μια καινούρια. Αυτό θα βάλει οριστικό τέλος σε μια άβολη κατάσταση. Βάλτε κόκκινες γραμμές και υπερασπίστε τα δικαιώματά σας.
ν

Σημαντικοί μήνες για τους Διδύμους

Τον Ιανουάριο και τον Φεβρουάριο, καθώς και τον Ιούνιο και τον Ιούλιο, προσέξτε ιδιαίτερα τις συναλλαγές και τις συμφωνίες σας. Να είστε διπλωματικοί και υπομονετικοί. Ο Δεκέμβριος προσφέρεται για νέα σχέδια και για να αποκτήσετε νέους φίλους.
ν

Εργασία

Κάποιοι Δίδυμοι θα συναντήσουν δυσκολίες στο να βρουν τη θέση που τους αξίζει στη δουλειά ή να δρομολογήσουν ένα νέο εγχείρημα, ειδικά στην αρχή του έτους. Μείνετε ήρεμοι και κάντε υπομονή. Τα πράγματα θα αλλάξουν στη διάρκεια των επομένων μηνών. Παρά τις δυσκολίες, το 2019 είναι ένα καλό έτος για να αναγνωριστούν οι δεξιότητές σας και να αναλάβετε μια υπεύθυνη θέση.
ν

Οικονομικά

Δεν θα συμβεί τίποτα που θα μπορούσε να βλάψει την κατάστασή σας. Να είστε προνοητικοί και να διαχειρίζεστε σωστά τα οικονομικά σας. Όποιες επενδύσεις κάνετε, θα αποδώσουν το 2020.
ν

Αισθηματικά

Η νέα χρονιά είναι ευνοϊκή για να κάνετε νέους φίλους, να ενταχθείτε σε μια νέα ομάδα, να πολλαπλασιάσετε τις περιπέτειές σας, ή να κάνετε έναν απολογισμό της αισθηματικής σας ζωής. Αποφύγετε να ξεκινήσετε μια σχέση που είναι πολύ περίπλοκη για εσάς.
Αν είστε ζευγάρι, η νέα χρονιά προσφέρεται για κάνετε το επόμενο βήμα και να επισημοποιήσετε τη σχέση σας. Αν είστε ελεύθεροι, δώστε προσοχή στο χρονικό διάστημα από τις 14 Σεπτεμβρίου έως τις 8 Οκτωβρίου όταν η Αφροδίτη θα βρίσκεται στον 5ο οίκο των ερωτικών σας θεμάτων. Αυτό μπορεί να σημάνει την έναρξη ενός νέου ειδύλλιου.
ν

Ζωτικότητα

Θα έχετε ενεργειακή υποστήριξη από ισχυρούς πλανήτες που θα σας επιτρέψει να ανταποκριθείτε όσο καλύτερα γίνεται στις μεγάλες ευκαιρίες και προκλήσεις του 2019. Θα είστε ανθεκτικοί, ζωντανοί και πιο αποφασισμένοι από ποτέ.
ν

 


Translate this post