Υδροχόος: Ετήσιο Ωροσκόπιο 2019

Κατηγορία ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Posted by Youmagazine Staff

 

Είστε Υδροχόος και θέλετε να μάθετε τι σας επιφυλάσσει η νέα χρονιά. Η αστρολόγος μας, Έλλη Άμποτ, αποκαλύπτει τι θα συμβεί το 2019 στον έρωτα, τα οικονομικά, την εργασία και την υγεία.

ν

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: ΕΤΗΣΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ 2019

20 Ιανουαρίου – 18 Φεβρουαρίου

Όταν το ένα γίνεται δύο

 

2019: Το γενικό κλίμα

Το 2019 είναι ένα καλό έτος για να ξεκινήσετε νέες δραστηριότητες, να μετάσχετε σε νέες εταιρείες και ειδικά για να αντιμετωπίσετε τις προκλήσεις που θα παρουσιαστούν. Οι επικοινωνίες με τρίτους θα είναι πολύ σημαντικές, οπότε δεν πρέπει να τις παραμελήσετε.
Οι Υδροχόοι του 1ου Δεκαήμερου θα αλλάξουν τόπο και τρόπο ζωής, οι Υδροχόοι του 2ου Δεκαήμερου θα επανασυνδεθούν με φίλους και θα αποκτήσουν νέες γνώσεις, ενώ οι του 3ου Δεκαήμερου θα αναγκαστούν να επανεξετάσουν και να τροποποιήσουν τον τρόπο ζωής τους.
ν

Σημαντικοί μήνες για τους Υδροχόους

Τον Φεβρουάριο αποδεχτείτε τις προσκλήσεις. Να είστε προσεκτικοί αλλά ανοιχτοί Τον Μάρτιο επωφεληθείτε από τις πολύ καλές πλανητικές επιρροές για να ανακτήσετε τον έλεγχο των οικονομικών σας. Τον Μάιο, διευθετήστε τις μικρές οικογενειακές διαφωνίες που υπάρχουν. Τον Ιούλιο και τον Αύγουστο, μετακομίζετε σε μια νέα βάση με οδηγό την καρδιά σας.
ν

Εργασία

Εάν τους πρώτους υπάρχουν κάποιες αμφιβολίες, θα τις ξεπεράσετε και θα πάρετε αυτό που σας αξίζει. Το 2019 είναι ένα πολύ καλό έτος για να ξεκινήσετε νέα έργα, να συμμετάσχετε σε μια νέα ομάδα ή να βελτιώσετε τις σχέσεις σας με τους υφιστάμενους και τους ανωτέρους σας.
ν

Οικονομικά

Το 2019 θα έχετε αυτό που λέμε «ίσα βάρκα, ίσα νερά». Θα πρέπει να είστε προσεκτικοί όσον αφορά τη διαχείριση του πορτοφολιού σας. Να είστε σε εγρήγορση και να ελέγχετε τους λογαριασμούς σας τακτικά.
ν

Αισθηματικά

Η ηλιακή έκλειψη στις 21 Ιανουαρίου στον τομέα των σχέσεων ολοκληρώνει τη σειρά εκλείψεων του 2018 που σας έκαναν να απομακρυνθείτε από αγαπημένα πρόσωπα και φίλους. Πολλά εξαρτώνται από το τι άλλο συμβαίνει ήδη στην προσωπική ιστορία της ερωτικής ζωής σας. Σε κάθε περίπτωση, οι ευεργετικές ενέργειες του Δία θα σας βγάλουν από την κλεισούρα, ώστε να μπορέσετε να δημιουργήσετε νέες σχέσεις.
Από τις 8 Ιουνίου έως τις 3 Ιουλίου, η Αφροδίτη θα διασχίσει τον τομέα του έρωτα και της διασκέδασης, υποκινώντας πιθανά ενδιαφέροντα αγάπης.
Οι ελεύθεροι θα δώσετε προτεραιότητα στους φίλους. Έτσι, το 2019, βάζετε σε παρένθεση την αγάπη σας, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα επιτρέψετε στον εαυτό σας κάποιες περιπέτειες.
ν

Ζωτικότητα

Προσοχή στο άγχος και την κόπωση που θα μπορούσαν να διαταράξουν την ισορροπία σας. Κάντε τακτικά διαλείμματα και επαναφορτίζετε τις μπαταρίες σας μόλις έχετε την ευκαιρία.
ν

 


Translate this post