Ο πάστορας Μπράνσον προσεύχεται στον Λευκό Οίκο

Κατηγορία NEWS, Κόσμος

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Youmagazine Newsroom

 

Ο Ντόναλντ Τραμπ υποδέχτηκε τον πάστορα Άντριου Μπράνσον στον Λευκό Οίκο, μια μέρα μετά την απελευθέρωσή του από την Τουρκία.

Ο πάστορας Άντριου Μπράνσον προσεύχεται στο Οβάλ Γραφείο του Λευκού Οίκου με τον πρόεδρο των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ, ευχαριστώντας τον για τη σωτηρία του. Πηγή: YouTube

ν

ΠΡΟΣΕΥΧΟΜΕΝΟΣ γονυκλινής μπροστά στις κάμερες μέσα στο Οβάλ Γραφείο επέλεξε ο πάστορας Άντριου Μπράνσον να ευχαριστήσει τον Ντόναλντ Τραμπ για την αποφυλάκισή του από τις τουρκικές φυλακές.
«Θέλω να σε συγχαρώ διότι στάθηκες αιτία να κινητοποιηθεί αυτή η χώρα… Γνωρίζω τί πέρασες… Δεν είναι μια εύκολη κατάσταση ούτε για την Τουρκία», είπε ο Τραμπ, αφού κάθισε δίπλα στον πάστορα.
Από την πλευρά του ο Άντριου Μπράνσον ευχαρίστησε τον Ντόναλντ Τραμπ, την αμερικανική διοίκηση και το Κογκρέσο. Γονάτισε δίπλα στον Αμερικανό πρόεδρο στο Οβάλ Γραφείο και είπε μια προσευχή για εκείνον. Ευχήθηκε «ο Θεός να δώσει στον Τραμπ “υπερφυσική σοφία”», ενώ επισήμανε πόσο ευγνώμων είναι που ο Αμερικανός ηγέτης έδωσε μάχη για εκείνον. «Πραγματικά αγωνιστήκατε για χάρη μας», είπε ενώ επανέλαβε ότι αγαπάει την Τουρκία.
Ο Αμερικανός πρόεδρος ευχαρίστησε τον Τούρκο ομόλογό του, υπονοώντας πως η αποφυλάκιση του Μπράνσον είναι θετικό βήμα στις τεταμένες αμερικανοτουρκικές σχέσεις.
«Δεν είναι εύκολο ούτε για την Τουρκία, έχουν αρκετές δυσκολίες να αντιμετωπίσουν και θέλω να ευχαριστήσω τον πρόεδρο Ερντογάν γι’ αυτό που έγινε», τόνισε ο Αμερικανός πρόεδρος.
Μέσω twitter και πριν από τη συνάντηση, ο Τραμπ είχε υπογραμμίσει ότι δεν υπήρξε καμία συμφωνία για την απελευθέρωση του Μπράνσον, διότι δεν κάνει συμφωνίες για την επιστροφή ομήρων.
Υπενθυμίζεται ότι ο Μπράνσον καταδικάστηκε σε τρία χρόνια, ένα μήνα και 15 μέρες και αντιμετώπιζε κατηγορίες για τρομοκρατία και κατασκοπεία.
Ωστόσο, ο δικαστής ήρε όλους τους περιορισμούς, συμπεριλαμβανομένης της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα, εξαιτίας της καλής συμπεριφοράς του κρατουμένου και με δεδομένο ότι εξέτισε μεγάλο μέρος της ποινής.

ν

ν

 


Translate this post