Η Κιμ Καρντάσιαν δέχεται επισκέψεις φαντασμάτων

Κατηγορία Παραφυσικό

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Posted by Youmagazine Staff

 

Τον τελευταίο καιρό, η Κιμ Καρντάσιαν βλέπει φαντάσματα και ασχολείται με το θάνατο. Διαφημιστικό κόλπο ή προετοιμασία για το τελευταίο ταξίδι;

Τον τελευταίο καιρό, η Κιμ Καρντάσιαν απέκτησε μια παράξενη εμμονή με το θάνατο. Image: Supplied

ν

ΣΤΑ 37 της χρόνια, η Κιμ Καρντάσιαν, τηλεοπτική προσωπικότητα, σταρ των social media και επιχειρηματίας, απέκτησε ένα νέο ενδιαφέρον που, ούτε λίγο ούτε πολύ, σχετίζεται με τον θάνατο!
Μια ακόμη παραξενιά της ντίβας των μέσων κοινωνικής δικτύωσης; Ένα ακόμη διαφημιστικό κόλπο;
Ίσως όχι, αν κρίνουμε από την κατάθλιψη και τη μελαγχολία που σκόρπισε η δήλωσή της στην άλλοτε ανέμελη και πρόσχαρη συντροφιά της – την Κλοέ και την Κόρτνεϊ.
«Ξέρω ότι ο θάνατος είναι νοσηρό θέμα, αλλά μου έχει γίνει εμμονή», είπε η Κιμ. «Θέλω να είμαι προετοιμασμένη, όταν θα έρθει η ώρα μου!»
Και για ν’ αποδείξει ότι δεν ήταν μια παραξενιά της στιγμής, επισκέφτηκε ένα νεκροτομείο προκειμένου να μάθει να μακιγιάρει μια νεκρή γυναίκα.
ν

Με τον Μάριο, τον μακιγιέρ νεκρών που συνεργάζεται με το τοπικό γραφείο κηδειών. Image: Supplied
ν

Φυσικά όλο αυτό θεωρήθηκε ως διαφημιστικό κόλπο –κάπως μακάβριο βέβαια– προκειμένου να διατηρήσει την τηλεθέαση του ριάλιτι στο οποίο πρωταγωνιστεί η ίδια και η οικογένειά της, Keeping up with the Kardashians.
Στο τρέιλερ που κυκλοφορεί για το επόμενο επεισόδιο, η Κίμ Καρντάσιαν βάζει κανονικά κονσίλερ σε μια νεκρή γυναίκα, καθώς είναι γνωστό πως οι νεκροί μακιγιαρίζονται πριν από την κηδεία τους.
ν

Η νεκρή γυναίκα που ανέλαβε να μακιγιάρει η Κιμ. Image: Supplied
ν

Η ίδια, ωστόσο, επιμένει πως δεν το έκανε για να διατηρήσει την τηλεθέαση του ριάλιτι, καθώς γνώριζε πως ένα τέτοιο πεισιθανάτιο θέμα μάλλον διώχνει παρά προσελκύει τηλεθεατές.
Παρ’ όλο που αντιπροσωπεύει μια βιομηχανία εκατομμυρίων, είναι πολύ πιθανό να συνειδητοποίησε ότι είναι περαστική από αυτόν τον κόσμο, όπως άλλωστε όλοι μας, και αποφάσισε να ερευνήσει το θέμα του θανάτου, καθώς ένα τέτοιο ζήτημα δεν παίρνει λιγότερο από είκοσι χρόνια. Τόσα χρειάζονται για να φτάσει κανείς για να μάθει τι είναι θάνατος και να μην τον φοβάται.

Αυτοί που προσπαθούν να αποφύγουν τον θάνατο, τρέχουν ολοταχώς προς αυτόν.

Δημόκριτος (460-360 π.Χ.)

Αν και είμαστε εφήμεροι, συνήθως λησμονούμε ότι ζούμε εν χρόνω, πράγμα που σημαίνει ότι κανείς μας δεν γνωρίζει πότε θα τον επισκεφτεί ο θάνατος και με ποια μορφή. Και η Κιμ θέλει να είναι προετοιμασμένη.
Βεβαίως ο θάνατος είναι ένα δυσάρεστο θέμα, όπως όμως λέει ο Δημόκριτος (460-360 π.Χ.) αυτοί που προσπαθούν να αποφύγουν τον θάνατο, τρέχουν ολοταχώς προς αυτόν (άνθρωποι τον θάνατον φεύγοντες διώκουσιν – Στοβαίος, απ. 203).
ν

Επισκέψεις φαντασμάτων

Αυτά συνέβησαν την προηγούμενη εβδομάδα. Αυτή την εβδομάδα, ωστόσο, αποκαλύφθηκε ο πραγματικός λόγος της εμμονής της Κιμ με τον θάνατο.
Όπως αναφέρει η βρετανική εφημερίδα The Sun, η 37χρονη σταρ των ριάλιτι και ο 41 ετών σύζυγός της Κάνιε Γουέστ πιστεύουν ότι ο πεθαμένος πατέρας της Κιμ και η πεθαμένη μητέρα του Κάνιε, τους επισκέπτονται συχνά, ενώ ορισμένες φορές τους ακολουθούν με τη μορφή δύο κορακιών!
Η Κιμ είναι το δεύτερο παιδί του Ρόμπερτ Καρντάσιαν (ο οποίος απεβίωσε το 2003), ενώ ο Κάνιε, ύστερα από τον χωρισμό των γονιών του, μεγάλωσε με τη μητέρα του, Ντόντα (η οποία απεβίωσε το 2007), καθηγήτρια Αγγλικών στο Πανεπιστήμιο Κλαρκ της Ατλάντα.
ν

Η Κιμ αποκάλυψε ότι αυτή και ο σύζυγός της Κάνιε Γουέστ δέχονται συχνά επισκέψεις από τους πεθαμένους γονείς τους. Image: Supplied
ν

Σε συνέντευξή της στο CR Fashion Book, η Κιμ παραδέχτηκε ότι τα φαντάσματα των δύο γονιών τους τούς επισκέπτονται συχνά, προσθέτοντας: «Πιστεύω ότι υπάρχουν σημάδια από τον πνευματικό κόσμο παντού γύρω μας.
»Όταν ο πατέρας μου αρρώστησε από καρκίνο, του είπα: “Αν πεθάνει, θέλω να επιστρέψεις με τη μορφή ενός πουλιού”.
»Στην κηδεία του, όταν ήμασταν στον αυτοκινητόδρομο, εμφανίστηκε ένα τεράστιο σμήνος πουλιών ακριβώς από πάνω μας. Όλα τα αυτοκίνητα σταμάτησαν, γιατί το θέαμα ήταν παράξενο και εντυπωσιακό. Ήμουν βέβαιη ότι ήταν ένα σημάδι από τον πατέρα μου».
ν

Η Κιμ Καρντάσιαν μικρή με τον πατέρα της Ρόμπερτ Καρντάσιαν. Image: Supplied
ν

«Τις ίδιες εμπειρίες έχει και ο Κάνιε», συνέχισε η Κιμ. «Αισθάνεται ότι η μητέρα του έχει επιστρέψει και τον παρακολουθεί. Χθες τράβηξε μια φωτογραφία με δύο μαύρα κοράκια που στέκονταν έξω από το σπίτι μας.
»Όταν συμβαίνει αυτό, λέμε ότι είναι οι γονείς μας που κάθονται έξω από το σπίτι».
Ο πατέρας της Κιμ Καρντάσιαν πέθανε τον Σεπτέμβριο του 2003 ύστερα από μια μάχη με τον καρκίνο του οισοφάγου.
ν

Ο Κάνιε Γουέστ με τη μητέρα του το 2006. Η Ντόντα θα πεθάνει ένα χρόνο αργότερα, αφού είχε υποβληθεί σε πλαστική εγχείρηση. Image: Supplied
ν

Η μητέρα του Κάνιε Γουέστ πέθανε το Νοέμβριο του 2007, αφού υπέστη οξύ έμφραγμα, λίγες μόνο μέρες μετά από μια επέμβαση πλαστικής χειρουργικής.
«Άλλες φορές είμαι προληπτική, άλλες φορές όχι», είπε στη συνέντευξή της. «Για παράδειγμα, τόσο εγώ όσο και όλη η οικογένειά μου, όταν πρόκειται να ταξιδέψουμε με αεροπλάνο, μπαίνουμε σε αυτό με το δεξί πάντα πόδι.
»Μια άλλη δεισιδαιμονία που έχουμε είναι η εξής: όταν ακούμε να περνά ένα ασθενοφόρο, αγγίζουμε κάθε φορά τα μαλλιά μας. Και λέμε από μέσα μας μια προσευχή για το άτομο, ότι θα τα καταφέρει. Ξέρω ότι είμαι μεγάλη για προσευχές και προλήψεις, αλλά έτσι είμαι».
v

 


Translate this post