“Σπάιντερμαν” σώζει παιδάκι από βέβαιο θάνατο (vid)

Κατηγορία Κοινωνία

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Posted by Youmagazine Staff

 

Ηρωικός άνδρας σκαρφάλωσε τέσσερις ορόφους για να σώσει ένα αγοράκι τεσσάρων ετών που κρεμόταν από μπαλκόνι.

Το μικρό αγόρι μόλις που κρατιέται στη ζωή, πιασμένο από τα κάγκελα του μπαλκονιού με τα δάχτυλά του. Πηγή: Youtube

ν

ΤΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ συνέβη σε κτίριο του Παρισιού, με ένα αγοράκι να κρέμεται στο κενό, πιασμένο από τα κάγκελα του μπαλκονιού με τα δάχτυλά του.
Ένας ατρόμητος άνδρας σκαρφάλωσε αμέσως τέσσερις ορόφους για να σώσει το τετράχρονο αγόρι που κρατιόταν μετά βίας από τα κάγκελα, ενώ το κορμάκι του λικνιζόταν επικίνδυνα στο κενό.
Το βίντεο, που γυρίστηκε στο 18ο Διαμέρισμα της γαλλικής πρωτεύουσας, δείχνει τον γενναίο άνδρα να σκαρφαλώνει τέσσερις ορόφους μέσα σε λίγα μόνο δευτερόλεπτα για να φτάσει και να σώσει το παιδί.

ν

ν

Ο “Σπάιντερμαν” μόλις έφτασε στο επίπεδο που βρισκόταν το παιδάκι, το σήκωσε και το έβαλε σε ασφαλές μέρος, μπροστά στα μάτια των κατάπληκτων θεατών.
Ένας άλλος άνθρωπος από το διπλανό μπαλκόνι προσπάθησε να βοηθήσει, αλλά ήταν αδύνατο να φτάσει στο παιδάκι και να το πιάσει γερά, χωρίς να του πέσει, αναφέρει η εφημερίδα Le Parisian.
Και αυτό γιατί υπήρχε ένα χώρισμα, αλλά και ένα κενό ανάμεσα στα δύο διαμερίσματα, που καθιστούσε αδύνατη κάθε προσπάθεια προσέγγισης.
ν

Ένας γείτονας από το παρακείμενο διαμέρισμα προσπάθησε να βοηθήσει, αλλά δεν μπορούσε να φτάσει κοντά στο αγόρι. Πηγή: Youtube
ν

Το παιδί βγήκε στο μπαλκόνι και γλίστρησε παίζοντας στην εξωτερική πλευρά, ενώ ο πατέρας του απουσίαζε από το διαμέρισμα έχοντας πάει για ψώνια.
Ο λεγόμενος Spider-Man του Παρισιού, που όπως αποδείχτηκε είναι Αφρικανός μετανάστης, είχε μόνο λίγες γρατσουνιές κατά τη διάρκεια αυτής της τολμηρής επιχείρησης διάσωσης, ενώ το παιδί έχασε ένα νύχι.
Οι αρχές έχουν ξεκινήσει έρευνα σχετικά με τα αίτια του παρ’ ολίγον μοιραίου περιστατικού, με τα τοπικά μέσα να υποστηρίζουν πως δεν θα συνέβαινε κάτι τέτοιο αν οι γονείς του αγοριού βρίσκονταν στο σπίτι.
ν

Ο ηρωικός διασώστης φτάνει στον όροφο όπου βρίσκεται το παιδί και αρπάζοντάς το από το χέρι το μεταφέρει σε ασφαλές σημείο. Πηγή: Youtube
ν

 


Translate this post