Συνελήφθη αντιδήμαρχος επειδή καθάριζε τους δρόμους!

Κατηγορία Περιβάλλον

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Youmagazine Newsroom

 

Συνελήφθη ο αντιδήμαρχος καθαριότητας του Δήμου Λαμιέων, Γεώργιος Λάμπρου, επειδή βοηθούσε στην αποκομιδή των σκουπιδιών από τους δρόμους της πόλης!

 

Ο ΠΑΡΑΛΟΓΙΣΜΟΣ που επικρατεί στην Ελλάδα έχει την υποστήριξη του νόμου! Συνελήφθη και οδηγήθηκε στο Αστυνομικό Μέγαρο Φθιώτιδας ο αντιδήμαρχος καθαριότητας του Δήμου Λαμιέων, Γεώργιος Λάμπρου επειδή επέβαινε σε απορριμματοφόρο και βοηθούσε στην συγκομιδή των σκουπιδιών από τους δρόμους της πόλης.
Όπως αναφέρει το lamiareport.gr, η απόλυση των συμβασιούχων στο τομέα της καθαριότητας, καθώς η κεντρική διοίκηση δεν δίνει χρήματα στην περιφέρεια, δημιούργησε σοβαρό πρόβλημα με τα σκουπίδια στη Λαμία και την ευρύτερη περιοχή, με αποτέλεσμα ο αντιδήμαρχος μαζί με τους λίγους εναπομείναντες μόνιμους υπαλλήλους να αναλάβουν τον καθαρισμό της πόλης.
Φαίνεται όμως πως κάποιοι κάτοικοι ενοχλήθηκαν από το θέαμα ενός δημοτικού άρχοντα, ο οποίος, αντί να είναι ξαπλωμένος στο γραφείο του και να δίνει διαταγές, περιφρουρώντας το κύρος του υψηλού αξιώματός του, αποφάσισε να δράσει και βγήκε στους δρόμους για να μαζέψει σκουπίδια. Έτσι, τον κατήγγειλαν στην Αστυνομία ότι παρανομούσε, καθώς δεν ήταν υπάλληλος καθαριότητας. Άλλωστε τέτοιες ενέργειες χαλάνε την πιάτσα και εμβάλλουν σε ανησυχία τους φιλήσυχους και νομοταγείς πολίτες, που προτιμούν να αρωματίζονται από την βρώμα των σκουπιδιών και να εισπνέουν τη μπόχα τους, παρά να παραβούν το νόμο.
Η καταγγελία είχε ως αποτέλεσμα την σύλληψη του αντιδημάρχου, ο οποίος οδηγήθηκε στο Αστυνομικό Μέγαρο στις 9:30, ενώ μετά τη 1:00 τα μεσάνυχτα αφέθηκε ελεύθερος με εντολή Εισαγγελέα, καθώς θα οριστεί τακτική δικάσιμος για το έγκλημα του διέπραξε!
«Θα συνεχίσω να μαζεύω σκουπίδια για να προστατέψω την δημόσια υγεία. Εάν είναι έγκλημα να πληρώσω. Πάντα αναλαμβάνω τις ευθύνες για τις πράξεις μου…», δήλωσε απτόητος ο αντιδήμαρχος Γεώργιος Λάμπρου.
ν

 


Translate this post