Η Μαρία Σάκκαρη σταμάτησε στα ημιτελικά

Κατηγορία Ελλάδα

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Youmagazine Newsroom

 

Αποκλείστηκε η Μαρία Σάκκαρη από την ανώτερη Καρολίν Γκαρσία στα ημιτελικά του Wuhan Open της Κίνας.

 

Η ΜΑΡΙΑ Σάκκαρη ηττήθηκε 2-0 σετ από την Καρολίν Γκαρσία και δεν κατάφερε να προκριθεί στον τελικό του Wuhan Open της Κίνας. Πάντως, είναι άξια συγχαρητηρίων για την πορεία της στο τουρνουά.
Η Σάκκαρη απέκλεισε δυνατές αθλήτριες, όπως την Βοζνιάκι, τη Βέσνινα και τέλος την Κορνέ στα προημιτελικά. Τρεις εκπληκτικές τενίστρια αποτέλεσαν “θύματα” της Μαρίας Σάκκαρη στο Wuhan Open της Κίνας, όχι όμως και η πολύ δυνατή και έμπειρη Καρολίν Γκαρσία.
Στον ημιτελικό του κινέζικου τουρνουά, ηττήθηκε δίκαια με 2-0 σετ από την Γαλλίδα τενίστρια και δεν κατάφερε να προκριθεί στον τελικό και να διεκδικήσει το τρόπαιο. Πάντως, προσπάθησε όσο μπορούσε, αλλά φάνηκε να μένει από “καύσιμα”.
Η Γκαρσία έκανε φοβερό αγώνα και δεν άφησε πολλά περιθώρια στην 22χρονη πρωταθλήτριά μας. Πήρε το πρώτο σετ με 6-3 γκέιμ, για να κάνει δικό της και το δεύτερο με 6-2 σε έναν αγώνα που κράτησε 1 ώρα και 20 λεπτά.
Έτσι, λοιπόν, πήρε άξια το εισιτήριο για τον τελικό κόντρα στην Σάκκαρη, η οποία βέβαια θα κάνει άλμα θέσεων στην παγκόσμια κατάταξη της WTA έπειτα από την εκπληκτική της πορεία στο τουρνουά.
ν

 


Translate this post