Διατηρεί η NASA αποικία στον Άρη με παιδιά σκλάβους;

Κατηγορία Διάστημα, Σύγχρονα Μυστήρια

ΣΥΓΧΡΟΝΑ ΜΥΣΤΗΡΙΑ

Posted by Youmagazine Staff

 

Σύμφωνα με μια νέα θεωρία συνωμοσίας, η NASA απαγάγει παιδιά και τα στέλνει ως σκλάβους σε μια αποικία στον Άρη.

Όχι, δεν υπάρχουν άνθρωποι στον Άρη, λέει η NASA. Image: Supplied
ν

ΣΤΗ δεκαετία του ’80, δύο Άγγλοι συγγραφείς που ήθελαν να γίνουν διάσημοι, κυκλοφόρησαν ένα βιβλίο που έλεγε ότι η NASA είχε δημιουργήσει μια αποικία για προνομιούχους γήινους στον Άρη, επειδή σε λίγα χρόνια η Γη θα γινόταν ακατοίκητη εξαιτίας της μόλυνσης της ατμόσφαιρας. Σε αυτή την αποικία στέλνονταν να εργαστούν ως δούλοι διάφοροι άνθρωποι που τους απήγαγαν από τη Γη και τους κρατούσαν φυλακισμένους στα υπόγεια του… CERN στη Γενεύη. Από εκεί τους έστελναν με μυστικές διαστημικές αποστολές στον Άρη.
Την εποχή εκείνη λίγα πράγματα ήταν γνωστά στο ευρύ κοινό για το CERN, και όροι όπως σύγχροτρο, κύκλοτρο και επιταχυντής σωματιδίων ήταν εξωτικοί, αφήνοντας τη φαντασία να καλπάζει για να καλύψει τα κενά των γνώσεων. Πολλοί άνθρωποι σε όλο τον κόσμο εξέλαβαν ως αληθινό το «ρεπορτάζ» των δύο Άγγλων δημοσιογράφων, το δε βιβλίο τους γνώρισε τέτοια επιτυχία που δεν την περίμεναν ούτε και οι ίδιοι.
Σπρωγμένοι πιθανώς από τύψεις για το κολοσσιαίο ψέμα που είχαν επινοήσει, οι δύο συγγραφείς οργάνωσαν συνέντευξη Τύπου όπου ομολόγησαν την απάτη. Παρ’ όλα αυτά, ορισμένοι συνέχισαν να πιστεύουν στην ύπαρξη αυτής της συνωμοσίας.
Οι προνομιούχοι της γης, οι μυστικές λέσχες και οι απόκρυφες οργανώσεις, η NASA, το CERN και ο Άρης ήταν τα καρυκεύματα που έκαναν ελκυστική αυτή τη θεωρία συνωμοσίας. Υπήρχε όμως και μια πραγματική διάσταση στην ευφάνταστη υπόθεση που κατασκεύασαν οι δύο Άγγλοι συγγραφείς, την οποία δεν μπορούσε να αμφισβητήσει κανείς: οι εξαφανίσεις ανθρώπων.
ν

Το μυστήριο των εξαφανίσεων

Το 1980, περίπου 150.000 άνθρωποι αναφέρονταν ως εξαφανισμένοι κάθε χρόνο. Σήμερα ο αριθμός αυτός στις ΗΠΑ έχει φτάσει τις 900.000.
Τα στοιχεία είναι συγκλονιστικά – και δυσεξήγητα:
  • Εκατομμύρια παιδιά εξαφανίζονται κάθε χρόνο σε όλη την υφήλιο.

    Στις ΗΠΑ κάθε 40 δευτερόλεπτα εξαφανίζεται ένα παιδί. Κάθε χρόνο εξαφανίζονται περισσότερα από 800.000 παιδιά. Αναφέρεται ότι τα μισά από τα περιστατικά αυτά είναι παιδιά που εγκαταλείπουν οικειοθελώς τις οικογένειές τους.
  • Σύμφωνα με το Εθνικό Κέντρο Πληροφόρησης για το Έγκλημα (NCIC) του FBI, το 2010 δηλώθηκαν 692.903 εξαφανίσεις ανθρώπων (355.243 γυναίκες και 337.660 άνδρες), εκ των οποίων οι 531.928 ήταν ηλικίας κάτω των 18 ετών.
  • Πάνω από 2.300 Αμερικανοί όλων των ηλικιών δηλώνονται καθημερινά ως εξαφανισμένοι. Από τα 900.000 άτομα, το 50% είναι λευκοί, το 30% Αφροαμερικανοί και το 20% Λατίνοι.
  • Κάθε χρόνο εξαφανίζονται 40.000 παιδιά από τη Βραζιλία, 50.000 από τον Καναδά, 39.000 από τη Γαλλία, 100.000 από τη Γερμανία και 45.000 από το Μεξικό.
  • 230.000 παιδιά εξαφανίζονται κάθε χρόνο από τη Βρετανία, δηλαδή ένα παιδί κάθε 5 λεπτά. Μαζί με τους ενήλικες οι εξαφανίσεις ανέρχονται στις 275.000 το χρόνο.
  • Στην Ιαπωνία «εξατμίζονται» κάθε χρόνο περίπου 100.000 άτομα.
  • Συνολικά κάθε χρόνο εξαφανίζονται 8.000.000 παιδιά σε όλο τον κόσμο.
  • Στο δίκτυο AMBER Alert που έχει συσταθεί για την αντιμετώπιση της απαγωγής παιδιών μετέχουν 18 χώρες: Αυστραλία, Βέλγιο, Βρετανία, Γαλλία, Γουατεμάλα, Ελβετία, Ελλάδα, Ηνωμένες Πολιτείες, Ιταλία, Καναδάς, Μαλαισία, Μεξικό, Νότια Κορέα, Ολλανδία, Πολωνία, Πορτογαλία, Ρουμανία, Τσεχία.
  • Στις περισσότερες χώρες της Αφρικής, της Ασίας και της Λατινικής Αμερικής δεν υπάρχουν υπηρεσίες καταμέτρησης εξαφανισμένων παιδιών.
Παρ’ όλο που οι αιτίες είναι πολλές (κακοποίηση παιδιών και γυναικών, οικονομικοί λόγοι, απαγωγές από συγγενείς, αλλαγή ταυτότητας κτλ.) και κάποια από τα άτομα αυτά επιστρέφουν, παραμένει ένας αρκετά σημαντικός αριθμός εξαφανισμένων ανθρώπων που δεν επιδέχεται καμία εξήγηση.
Για το λόγο αυτό άλλωστε η 25η Μαΐου έχει κηρυχτεί Ημέρα των Αγνοούμενων Παιδιών στις ΗΠΑ και σε αρκετές ευρωπαϊκές χώρες.
ν

Σκλάβοι στον Άρη;

Ο Ρόμπερτ Ντέιβιντ Στιλ (Robert David Steele) είναι Αμερικανός συγγραφέας, ακτιβιστής και πρώην πράκτορας της CIA. Στις 29 Ιουνίου παρουσιάστηκε στην εκπομπή Info Wars του Άλεξ Τζονς, όπου με αφορμή την παιδική κακοποίηση από ιερωμένους του Βατικανού, ισχυρίστηκε ότι έχει στοιχεία που δείχνουν ότι η NASA έχει δημιουργήσει μια αποικία στον Άρη στην οποία υπάρχουν παιδιά που έχουν απαχθεί και αποσταλεί στο διάστημα για μια περίοδο 20 ετών.
«Μόλις φτάσουν στον κόκκινο πλανήτη, δεν έχουν άλλη εναλλακτική λύση παρά να γίνουν δούλοι στην αποικία του Άρη».
Η δήλωση αυτή του Στιλ έκανε παγκόσμιο πάταγο, αναμεταδόθηκε από τα μεγάλα δίκτυα και φυσικά από αμέτρητα sites και blogs. Αυτό ανάγκασε τη NASA να αντιδράσει.
Μιλώντας στο Daily Beast, ο εκπρόσωπος του JPL Γκάι Γουέμπστερ αντέκρουσε τους ισχυρισμούς του Στιλ, λέγοντας ότι στον Άρη υπάρχουν μόνο ρομποτικά οχήματα που τον εξερευνούν, όχι όμως άνθρωποι.
Ωστόσο, οι ισχυρισμοί του Στιλ έχουν τη μορφή καταγγελίας. Τα απαχθέντα παιδιά –αγόρια και κορίτσια– στέλνονται στον Άρη για μια περίοδο 20 ετών και στη συνέχεια επιστρέφουν ως ενήλικες στη Γη. Στο διάστημα της παραμονής τους στον Άρη, χρησιμοποιούνται ως ερωτικοί σκλάβοι για την ενεργειακή αναζωογόνηση των κατοίκων της αποικίας.
Γυρίζουν όλοι οι σκλάβοι πίσω;
Προχωρώντας ένα βήμα πιο πέρα, ο Στιλ υποστήριξε ότι πολλά από τα παιδιά δολοφονούνται έτσι ώστε οι άποικοι να έχουν το γεμάτο αδρεναλίνη αίμα τους, τον μυελό των οστών τους, καθώς και μέρη του σώματος.
Όμως αυτά δεν θα μπορούσαν να συμβαίνουν –και– στη γη;
Σε κάθε περίπτωση, η θεωρία του Στιλ είναι πολύ πιο μακάβρια από την υπόθεση που είχαν παρουσιάσει τη δεκαετία του ’80 οι δύο Άγγλοι συγγραφείς. Από την άλλη μεριά, υπάρχουν τόσες πολλές θεωρίες συνωμοσίας που σχετίζονται με τη NASA και τις μυστικές αποστολές της, ώστε δεν ξέρει πια κανείς τι να πιστέψει.
ν

Το μίνι διαστημικό λεωφορείο X-37B της NASA. Οι αποστολές του στο διάστημα καλύπτονται από πέπλο μυστηρίου. Στη φωτογραφία, επιστήμονες με προστατευτικές φόρμες πλησιάζουν για να εξετάσουν το μη επανδρωμένο διαστημόπλοιο, μετά την επιστροφή του στη Γη το 2011. Πηγή: Flickr/US Air Force

 


Translate this post