Βίντεο: Ζωντανό γαϊδουράκι ρίχνεται ως τροφή σε τίγρεις

Κατηγορία NEWS, Περιβάλλον

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Youmagazine Newsroom

 

Σοκαριστικό βίντεο δείχνει ένα ζωντανό γαϊδουράκι να προσφέρεται ως τροφή σε τίγρεις από τους υπεύθυνους κινεζικού ζωολογικού κήπου.

 

ΤΟ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ βίντεο που ανέβηκε στον ιστότοπο Live Leak τη Δευτέρα, δείχνει μια ομάδα ανδρών σε κινεζικό ζωολογικό κήπο, να σπρώχνουν ένα γαϊδουράκι με δεμένα πόδια από ένα φορτηγό σε μια σανίδα στο χείλος της τάφρου που περιβάλλει το τμήμα με τις τίγρεις. Αφού του λύσουν τα πόδια, το γαϊδουράκι προσγειώνεται με μια βουτιά στην τάφρο όπου δέχεται την επίθεση των τίγρεων.
Σύμφωνα με πληροφορίες, το άτυχο γαϊδουράκι ήταν παράπλευρη απώλεια μια έντονης διαμάχης μεταξύ ενός επενδυτή και των διαχειριστών του ζωολογικού κήπου.
Το γαϊδουράκι αγωνίστηκε για 30 λεπτά μέσα στο νερό προσπαθώντας να ξεφύγει από τις πεινασμένες τίγρεις που ορμούσαν πάνω του, ξεσκίζοντάς το με τα νύχια και τα δόντια τους, σύμφωνα με το αγγλόφωνο περιοδικό της Κίνας South China Morning Post.
Το φρικτό περιστατικό συνέβη τη Δευτέρα 5 Ιουνίου στον ζωολογικό κήπο Yancheng Wild Animal World στην επαρχία Τσιανγκσού της ανατολικής Κίνας.
ν

ΠΡΟΣΟΧΗ! Το βίντεο περιέχει εξαιρετικά ωμές σκηνές
ν

ν

 


Translate this post