ΦΡΕΝΙΤΙΔΑ! Έσπασε τα ταμεία το Wonder Woman

Κατηγορία NEWS, Τέχνες

ΤΑΙΝΙΕΣ

Youmagazine Newsroom

 

Ξεπέρασε κάθε προηγούμενο η ταινία Wonder Woman, με 100 εκατομμύρια δολάρια εισπράξεις στις ΗΠΑ το πρώτο Σαββατοκύριακο.

Κερδίζοντας ακόμη και τους επικριτές της στα social media, η ταινία Wonder Woman σάρωσε στα μποξ όφις των ΗΠΑ. Image: Supplied
ν
Η ΤΑΙΝΙΑ με ηρωίδα την Νταϊάνα (Γκαλ Γκαντότ), πριγκίπισσα των Αμαζόνων, καταγράφει θρίαμβο όπου κι αν προβάλλεται. Η σούπερ-ηρωίδα έκανε εισπράξεις 100,5 εκατομμυρίων δολαρίων αυτό το Σαββατοκύριακο στις ΗΠΑ, καταγράφοντας ρεκόρ πρεμιέρας για ταινία με γυναίκα πρωταγωνίστρια και γυναικεία υπόθεση, ξεπερνώντας ακόμη και τις “50 αποχρώσεις του γκρι”.
Η Wonder Woman πραγματοποίησε επίσης 122,5 εκατομμύρια δολάρια σε 55 άλλα μέρη διεθνώς, κάνοντας εισπράξεις συνολικά 223 εκατομμυρίων δολαρίων μέσα σε τέσσερις μόνο ημέρες από την κυκλοφορία της.
Η ταινία κόστισε 150 εκατομμύρια δολάρια, χωρίς το κόστος του μάρκετινγκ και της προώθησης.
ν

Η υπόθεση της ταινίας

Η επίσημη σύνοψη της ταινίας, όπως τη δημοσιοποίησε η Warner Bros: «Πριν γίνει η Wonder Woman, ήταν η Νταϊάνα, πριγκίπισσα των Αμαζόνων, εκπαιδευμένη να γίνει μια ανίκητη πολεμίστρια. Έχει μεγαλώσει και ζει με τις Αμαζόνες σε έναν απροσέγγιστο από τους ανθρώπους νησιώτικο παράδεισο, όταν ένας Αμερικανός πιλότος πέφτει στις ακτές τους και τους λέει για μια τεράστια σύγκρουση, η οποία βρίσκεται στην κορύφωσή της στον έξω κόσμο. Η Νταϊάνα εγκαταλείπει τον τόπο της για να βοηθήσει τους ανθρώπους, βέβαιη ότι μπορεί να σταματήσει την απειλή. Παλεύοντας δίπλα στους ανθρώπους σε έναν πόλεμο με στόχο να βάλει τέλος σε όλους τους πολέμους, η Νταϊάνα θα ανακαλύψει τις πλήρεις δυνάμεις της… αλλά και το πραγματικό πεπρωμένο της».
ν

WONDER WOMAN – Rise of the Warrior [Official Final Trailer]
ν

ν

 


Translate this post