Μοτοσικλέτα «φάντασμα» σε δρόμο του Παρισιού (vid)

Κατηγορία NEWS, Παράξενα

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Posted by Youmagazine Staff

 

Μια μοτοσικλέτα «φάντασμα», τρέχοντας χωρίς αναβάτη, τρομοκρατεί τους αυτοκινητιστές σε δρόμο ταχείας κυκλοφορίας του Παρισιού.

Το βίντεο δείχνει μια μοτοσικλέτα που δεν την οδηγεί κανένας, να κινείται σε ευθεία γραμμή για πολύ ώρα, σε έναν αυτοκινητόδρομο στην περιφέρεια του Παρισιού. Photo: Le Parisien. Πηγή: Supplied
ν
ΣΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ βίντεο η μοτοσικλέτα «φάντασμα» κινείται στην αριστερή λωρίδα ενός δρόμου ταχείας κυκλοφορίας στην περιφέρεια του Παρισιού, χωρίς κάποιον αναβάτη, λες και είναι τηλεκατευθυνόμενη.
Οι μαρτυρίες είναι αντικρουόμενες. Σύμφωνα με τη βρετανική Sun, ο αναβάτης της μοτοσικλέτας συγκρούστηκε με ένα άλλο όχημα, έπεσε και τραυματίστηκε στο χέρι, όμως η μοτοσυκλέτα του, κατά περίεργο τρόπο, συνέχισε τη διαδρομή της για αρκετή ώρα στον αυτοκινητόδρομο Α4 έξω από το Παρίσι σαν να την οδηγούσε κάποιος.
Τον 20χρονο οδηγό περιμάζεψε ο οδηγός του αυτοκινήτου που προκάλεσε το ατύχημα για να τον μεταφέρει στο νοσοκομείο. Πιστεύοντας ότι η μοτοσικλέτα είχε πέσει κάπου στο οδόστρωμα, άρχισαν να την αναζητούν, αυτή όμως είχε εξαφανιστεί.
ν
Η μοτοσικλέτα «φάντασμα» ταξιδεύει στον αυτοκινητόδρομο Α4 του Παρισιού. Photo: Le Parisien. Πηγή: Supplied
ν
Μια άλλη εκδοχή παρουσιάζει η γαλλική Le Parisien. Η εφημερίδα διατείνεται ότι πρόκειται για την πρώτη «αυτόνομη» μοτοσικλέτα, που μπορεί να ταξιδεύει μόνης της χωρίς αναβάτη κι ότι πρόκειται για γαλλική καινοτομία.
Τα αυτόνομα οχήματα που μπορούν και κινούνται χωρίς οδηγό, μεταφέροντας επιβάτες, είναι η τελευταία λέξη της τεχνολογίας, αν και ακόμη βρίσκονται σε πειραματικό στάδιο. Όμως μια αυτόνομη μοτοσικλέτα που δεν μεταφέρει κανέναν, δεν θα είχε καμιά απολύτως χρησιμότητα.
Ο ειδικός στις μοτοσικλέτες Jean-Pierre Goy, ο οποίος έχει συμμετάσχει ως στάντμαν σε αρκετές ταινίες του Τζέιμς Μποντ, είπε ότι οι μοτοσικλέτες χωρίς οδηγό δεν μπορούν να διανύσουν περισσότερα από 600 μέτρα χωρίς να πέσουν, ιδιαίτερα όταν έχουν σύστημα ελέγχου ταχύτητας.
Στο βίντεο που ακολουθεί, στο οποίο ένας διερχόμενος αυτοκινητιστής κατέγραψε την «φανταστική» πορεία της μοτοσικλέτας στον αυτοκινητόδρομο του Παρισιού, βλέπουμε τη μοτοσικλέτα να διανύει αρκετά χιλιόμετρα, χωρίς να εμφανίζει σημεία αστάθειας ή λοξοδρόμησης. Σαν να την κατευθύνει ένας αόρατος οδηγός.
ν

ν

 


Translate this post