Καλοκαίρι 2017: Ερωτικό Ωροσκόπιο

Κατηγορία ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Από την Έλλη Άμποτ

 

Αυτό το καλοκαίρι προβλέπεται καυτό, όχι λόγω των υψηλών θερμοκρασιών, αλλά εξαιτίας της δράσης ορισμένων πλανητών. Δείτε τι σας επιφυλάσσουν τα άστρα στην αγάπη και τον έρωτα.


ν

ΙΟΥΛΙΟΣ
Στις 5 Ιουλίου η Αφροδίτη μπαίνει στο ζώδιο των Διδύμων και θα παραμείνει σε αυτό έως 31 Ιουλίου οπότε και μπαίνει στον Καρκίνο. Την περίοδο αυτή θα θελήσετε να πειραματιστείτε και να είστε ανοιχτοί σε όλες τις ερωτικές πιθανότητες και προκλήσεις. Με την Αφροδίτη σε τόσο θερμή διάθεση, η ρουτίνα θα είναι το «φιλί του θανάτου» για τις σχέσεις.
ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ
Η θεά της Αγάπης θα βρίσκεται στον Καρκίνο έως τις 25 Αυγούστου. Οι συναισθηματικοί και ευαίσθητοι χαρακτήρες θα είναι στο στοιχείο τους. Τα παιχνίδια θα δώσουν τη θέση τους στην ανάγκη για συναισθηματική σταθερότητα και ασφάλεια. Στις 26 Αυγούστου μπαίνει στον Λέοντα.
Στις 7 Αυγούστου έχουμε έκλειψη Σελήνης. Ταυτόχρονα η Σελήνη σχηματίζει θετική όψη με τον πλουτοδότη Δία στο ζώδιο των σχέσεων, τον Ζυγό. Με το αγαπημένο σας πρόσωπο θα μπορέσετε να ολοκληρώσετε ένα προσωπικό σας σχέδιο.
Στις 13 του μήνα ο Ερμής ξεκινά την ανάδρομη πορεία του, η οποία ολοκληρώνεται στις 5 Σεπτεμβρίου. Αναβάλλετε ό,τι έχετε να κάνετε μέχρι την ημερομηνία αυτή.
Στις 21 Αυγούστου έχουμε την ολική έκλειψη του Ηλίου για την οποία αδημονούν εφέτος τόσο πολύ οι Αμερικανοί. Η έκλειψη γίνεται στο ζώδιο του φλογώδη Λέοντα, ενώ ταυτόχρονα Ήλιος και Σελήνη σχηματίζουν μια δυναμική όψη με τον απρόβλεπτο Ουρανό. Είστε έτοιμοι να κάνετε την ερωτική –και όχι μόνο– επανάστασή σας.
ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ
Η Αφροδίτη βρίσκεται στον Λέοντα και θα παραμείνει στο ζώδιο αυτό έως τις 20 Σεπτεμβρίου οπότε και θα μετακινηθεί στο ζώδιο της Παρθένου. Από τη θέση αυτή δίνει το σύνθημα για έρωτα, χαρά και διασκέδαση στο έπακρο. Τα πάρτι θα είναι στην ημερήσια διάταξη και θα υπάρχει διάθεση να συνεχιστούν και τον χειμώνα.

 

Κριός (21 Μαρτίου – 19 Απριλίου)

Ένα ιδιαίτερα ερωτικό καλοκαίρι για τους Κριούς! Ο Άρης, ο κυβερνήτης σας, θα βρίσκεται από τις 21 Ιουλίου έως τις 5 Σεπτεμβρίου στον Λέοντα και στον τομέα των διασκεδάσεων και του έρωτα. Στο διάστημα αυτό η λίμπιντό σας θα συναγωνίζεται τα θερμόμετρα στην άνοδο της θερμοκρασίας, ενώ θα έχετε πολλές ευκαιρίες να απολαύσετε όλα τα ωραία πράγματα που έχει να σας προσφέρει η ζωή.
Το έναυσμα το δίνει η Νέα Σελήνη στον Λέοντα στις 23 Ιουλίου. Εάν είστε ελεύθεροι, θα γνωρίσετε την περίοδο αυτή ένα νέο πρόσωπο που θα το ερωτευθείτε. Μην ανησυχήσετε αν δεν συμβεί κάτι τέτοιο. Θα έχετε τύχη με την επόμενη Νέα Σελήνη στις 21 Αυγούστου. Και αυτή λαμβάνει χώρα στον ίδιο τομέα του χάρτη σας, αυτή τη φορά συντροφιά με μια ηλιακή έκλειψη! Μόνο καλά πράγματα μπορούν να σας συμβούν!
Η καλοτυχία συνεχίζεται και τον Σεπτέμβριο, καθώς η Αφροδίτη στις 26 Αυγούστου μπαίνει επίσης στον ερωτικό σας τομέα, όπου θα παραμείνει έως τις 19 Σεπτεμβρίου. Όπως μπορείτε να δείτε, το φετινό καλοκαίρι είναι γεμάτο με ευκαιρίες για έρωτα και διασκεδάσεις. Είναι στο χέρι σας να επωφεληθείτε από αυτή την προσφορά του σύμπαντος.

 

Ταύρος (20 Απριλίου – 20 Μαΐου)

Τα οικογενειακά θέματα θα κυριαρχήσουν αυτό το καλοκαίρι, γι’ αυτό και τα ερωτικά θέματα είναι πιθανό να περάσουν σε δεύτερη μοίρα. Παρ’ όλα αυτά, δεν θα σας λείψουν οι ευκαιρίες για νέες γνωριμίες και σχέσεις.
Ο λόγος για τον οποίο η προσοχή σας είναι στραμμένη στο σπίτι είναι γιατί είστε έτοιμοι να συγκατοικήσετε με το αγαπημένο σας πρόσωπο. Στην περίπτωση αυτή, η διαδικασία της μετεγκατάστασης θα κάνει τη σχέση σας ακόμη πιο στενή. Αν ζείτε ήδη μαζί, πιθανόν να κάνετε σχέδια για ανακαίνιση του σπιτιού ή αλλαγή στη διακόσμηση. Και οι δύο θα είστε πολύ ενθουσιασμένοι με την ιδέα, πράγμα που θα σας φέρει πιο κοντά, αποκτώντας έτσι μεγαλύτερο βαθμό οικείωσης μεταξύ σας.
Εάν είστε ελεύθεροι, να έχετε τα μάτια σας ανοιχτά τον Σεπτέμβριο. Στις 5 Σεπτεμβρίου ο Άρης θα μπει στον τομέα του έρωτα και των διασκεδάσεων του ωροσκοπίου σας για πρώτη φορά μετά από δύο χρόνια! Αυτό θα σας κάνει να κυνηγήσετε το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει περισσότερο! Τίποτε δεν θα σας εμποδίσει από το να ικανοποιήσετε τους μύχιους πόθους σας.

 

Δίδυμοι (21 Μαΐου – 20 Ιουνίου)

Ο μαγνητισμός σας θα βρίσκεται στα ύψη από τις 5 έως τις 31 Ιουλίου που η Αφροδίτη διέρχεται από το ζώδιό σας. Εάν είστε ελεύθεροι, θα παρατηρήσετε αυξημένο ενδιαφέρον από το αντίθετο φύλο, με πλάγιες ματιές, προσκλήσεις και κολακευτικά λόγια. Είναι μια ευνοϊκή περίοδος για να συναντήσετε ένα νέο πρόσωπο, καθώς θα εκπέμπετε πολύ καλές δονήσεις. Εάν είστε σε σχέση, τότε ο/η σύντροφός σας θα σας κάνει να αισθανθείτε πόσο πολύτιμοι και όμορφοι είστε.
Μια δύσκολη περίοδος στα ερωτικά ζητήματα θα είναι η 24η Ιουλίου, καθώς η Αφροδίτη έρχεται σε αντίθεση με τον Κρόνο ο οποίος βρίσκεται στον τομέα των ερωτικών σας θεμάτων. Να είστε έτοιμοι για αντίξοες καταστάσεις και για συνθήκες δυσμενείς για εσάς, όσον αφορά τα υλικά πράγματα. Είναι πιθανό να έρθουν στην επιφάνεια ορισμένα προβλήματα και να πρέπει να αποφασίσετε αν αξίζει να τα επιλύσετε. Μπορεί πάλι να αισθανθείτε περιορισμένοι στην ερωτική σας ζωή. Ίσως πάλι να υπάρχει μια υποχρέωση όσον αφορά τη σχέση σας, που σας κάνει να δυσανασχετείτε. Σε κάθε περίπτωση, θυμηθείτε ότι δεν γίνεται να ζείτε τον παραμυθένιο έρωτα 365 μέρες το χρόνο. Κάποιος θα πρέπει να πλύνει τα πιάτα, να πληρώσει τους λογαριασμούς και να φροντίσει τα παιδιά.

 

Καρκίνος (21 Ιουνίου – 22 Ιουλίου)

Η Αφροδίτη θα βρίσκεται στο ζώδιό σας από τις 31 Ιουλίου έως τις 25 Αυγούστου κάνοντας τις θερινές διακοπές σας ακόμη καλύτερες, με την προσθήκη μιας γενναίας δόσης ρομαντισμού. Εάν είστε ελεύθεροι, θα δείτε τα βλέμματα του θαυμασμού πάνω σας να αυξάνονται. Αυτό δεν είναι τυχαίο, γιατί τώρα έχετε μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση, ενώ η ζωντάνια που αισθάνεστε είναι μεταδοτική και στους άλλους. Εάν είστε σε μια σχέση, είναι πιθανό ότι θα αισθανθείτε επιπλέον υποστήριξη κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου.
Εξαίρεση σε αυτά είναι η περίοδος κοντά στις 15 Αυγούστου που η Αφροδίτη έρχεται σε αντίθεση με τον Πλούτωνα, τον πλανήτη της εξουσίας και του ελέγχου, που επηρεάζει τον τομέα των σχέσεων. Μπορεί να έχετε με τον/τη σύντροφό σας έναν μεγάλο καβγά πάνω σε ένα οικονομικό ζήτημα και ο/η σύντροφός σας να θέλει να έχει το πάνω χέρι. Αυτό μπορεί να σας κάνει να αισθανθείτε μειονεκτικά και ότι σας χειρίζονται οι άλλοι, και φυσικά να μουτρώσετε. Να θυμάστε ότι ο καλύτερος τρόπος για να ξεπεράσετε το πρόβλημα είναι να το αντιμετωπίσετε μαζί. Δείτε την οπτική γωνία του/της συντρόφους σας και αναζητήστε μια συμβιβαστική λύση.

 

Λέων (23 Ιουλίου – 22 Αυγούστου)

Αναμφίβολα αυτό θα είναι ένα αξέχαστο καλοκαίρι από πολλές απόψεις, ειδικά όσον αγορά τα ερωτικά θέματα. Υπάρχει τόση πολλή ενέργεια στο ζώδιό σας σε όλη τη διάρκεια του καλοκαιριού, ώστε είναι αδύνατο να μην ευνοηθείτε. Όλα αρχίζουν όταν ο φλογερός Άρης εισέρχεται στο ζώδιό σας στις 20 Ιουλίου, όπου θα παραμείνει έως τις 5 Σεπτεμβρίου. Είναι μια επίσκεψη μετά από δύο χρόνια που θα σας γεμίσει ενεργητικότητα και θα σας δώσει μεγαλύτερη αντοχή στο να κυνηγήσετε τις φιλοδοξίες σας. Οτιδήποτε επιθυμείτε, θα το κατακτήσετε. Το τι θα το κάνετε από εκεί και πέρα είναι μια άλλη ιστορία.
Στις 23 Ιουλίου η Νέα Σελήνη στο ζώδιό σας φέρνει νέα ξεκινήματα και νέες ευκαιρίες. Αν δεν αποκτήσετε αυτό που θέλετε τώρα, θα έχετε άλλη μια ευκαιρία με την ηλιακή έκλειψη που γίνεται στο ζώδιό σας στις 21 Αυγούστου. Ο Ήλιος τη μέρα εκείνη σχηματίζει μια πολύ ευνοϊκή όψη με τον Ουρανό, τον πλανήτη των αιφνίδιων αλλαγών. Να περιμένετε μια ευχάριστη έκπληξη που θα αλλάξει τη ζωή σας!
Τέλος, η θερμόαιμη Αφροδίτη θα διασχίσει το ζώδιό σας από τις 26 Αυγούστου έως τις 20 Σεπτεμβρίου. Έτσι, ολοκληρώνεται ένα πολύ ευνοϊκό καλοκαίρι, ιδιαίτερα για τα αισθηματικά σας ζητήματα.

 

Παρθένος (23 Αυγούστου – 22 Σεπτεμβρίου)

Μπορεί να θεωρείτε τον εαυτό σας αδικημένο, όμως υπάρχει πολλή ενέργεια κάτω από την επιφάνεια που περιμένει να εκδηλωθεί. Ασφαλώς θέλετε να διασκεδάσετε και να απολαύσετε τον έρωτα μαζί με μια μεγάλη συντροφιά, όμως το πιθανότερο είναι ότι θα το κάνετε αυτό μακριά από τα αδιάκριτα βλέμματα. Σε αυτό συνεργεί ο Άρης, ο οποίος αυτό το καλοκαίρι θα βρίσκεται στον 12ο οίκο σας, των περιορισμών και των μυστικών, από τις 20 Ιουλίου έως τις 5 Σεπτεμβρίου. Έτσι, αν και θέλετε να βιώσετε τον έρωτα σε όλη του την ένταση και να εκφραστείτε ελεύθερα, οι συνθήκες θα σας αναγκάσουν να συμβιβαστείτε με πιο ήσυχες στιγμές.
Εάν είναι ελεύθεροι, θα έχετε μια πολύ έντονη κοινωνική περίοδο από τις 31 Ιουλίου έως τις 25 Αυγούστου, όταν η Αφροδίτη θα διασχίζει τον τομέα της φιλίας. Την περίοδο αυτή θα έχετε και τις περισσότερες προσκλήσεις για πάρτι και συναντήσεις, όπου εκτός της διασκέδασης θα μπορέσετε να επιλέξετε και το πρόσωπο που θα γίνει ο επόμενος στόχος σας.
Η καλύτερη όμως περίοδος για εσάς είναι από τις 5 Σεπτεμβρίου έως τις 22 Οκτωβρίου, όταν ο Άρης θα βρίσκεται στο ζώδιό σας. Τίποτε πλέον δεν μπορεί να σας σταματήσει! Θα μπορέσετε να εκφράσετε ανοιχτά τις επιθυμίες σας και να κατακτήσετε αυτό ακριβώς που θέλετε στη ζωή και στον έρωτα.

 

Ζυγός (23 Σεπτεμβρίου – 22 Οκτωβρίου)

Αυτό το καλοκαίρι θα είναι σίγουρα ένα από τα πιο αξιομνημόνευτα! Όχι μόνο θα διασκεδάσετε με τους φίλους σας όπως δεν έχετε διασκεδάσει εδώ και πολύ καιρό, αλλά ενδέχεται να δημιουργήσετε ερωτικό δεσμό με ένα φιλικό σας πρόσωπο, κάτω από το μαγικό φως του φεγγαριού της ατελείωτης καλοκαιρινής νύχτας!
Όλα ξεκινούν στις 20 Ιουλίου, όταν ο Άρης μπαίνει στον Λέοντα και στον 11ο οίκο σας που αντιπροσωπεύει τους φίλους και τις κοινωνικές γνωριμίες. Ο Άρης θα παραμείνει εκεί έως τις 5 Σεπτεμβρίου. Αυτό θα σας κινητοποιήσει να βγείτε έξω, να συμμετάσχετε σε ομάδες και να διασκεδάσετε. Αν υπάρχει χημεία ανάμεσα σε εσάς και σε ένα γνωστό σας πρόσωπο, είναι την περίοδο αυτή που θα έρθετε πιο κοντά.
Οι δύο Νέες Σελήνες του καλοκαιριού, η πρώτη στις 23 Ιουλίου και η άλλη στις 21 Αυγούστου, θα συμβούν επίσης στον τομέα της φιλίας, που σημαίνει την εμφάνιση ευκαιριών και νέων πραγμάτων. Και οι δύο πραγματοποιούνται στον Λέοντα που σημαίνει ότι έρωτας και η διασκέδαση συνδέονται άμεσα με τις φιλικές παρέες. Αν είστε σε μια σχέση, τότε μπορείτε να πάτε διακοπές με το αγαπημένο σας πρόσωπο και με άλλους φίλους, ή να αποφασίσετε οι δύο σας να ασχοληθείτε με κάτι δημιουργικό.
Στις 26 Αυγούστου, η Αφροδίτη μπαίνει επίσης στον τομέα των φίλων, όπου θα παραμείνει έως τις 19 Σεπτεμβρίου. Αυτός σημαίνει νέες γνωριμίες, αλλά και ότι ο έρωτας εξακολουθεί να συνδέεται με την κοινωνική σας ζωή.

 

Σκορπιός (23 Οκτωβρίου – 21 Νοεμβρίου)

Το καλοκαίρι αυτό δεν θα είναι και το πιο συναρπαστικό όσον αφορά τον έρωτα, αλλά σίγουρα θα υπάρξουν και κάποιες στιγμές ευχαρίστησης που δεν θα θέλατε να χάσετε. Από τις 4 έως τις 31 Ιουλίου, η Αφροδίτη θα βρίσκεται στον 8ο οίκο σας, της αναγέννησης και των ριζικών αλλαγών, που σημαίνει ότι θέτετε επί τάπητος νέα σχέδια που σκοπεύετε να υλοποιήσετε άμεσα.
Αν είστε σε σχέση, αυτή θα είναι μια πολύ ιδιαίτερη περίοδος. Θα μπορέσετε να δημιουργήσετε έναν πιο στενό δεσμό, αφήνοντας στην άκρη την προστατευτική πανοπλία σας. Θα θελήσετε να κάνετε μερικές αποκαλύψεις, πράγμα που όσο κι αν σας προκαλεί φόβο, στην πραγματικότητα θα σας φέρει πιο κοντά, γιατί θα σας κάνει πιο γήινους. Ωστόσο, μην το παρακάνετε.
Ένα άλλο θετικό αυτής της διέλευσης της Αφροδίτης είναι στα οικονομικά. Θα υπάρχουν καλά νέα για τα οικονομικά του/της συντρόφου σας, κάτι που θα ωφελήσει και εσάς. Μια επένδυση που θα κάνετε από κοινού, θα έχει καλή πορεία και ευχάριστη εξέλιξη.

 

Τοξότης (22 Νοεμβρίου – 21 Δεκεμβρίου)

Τα προγνωστικά αυτού του καλοκαιριού είναι πολύ δυνατά τόσο για τους ελεύθερους όσο και για τους δεσμευμένους Τοξότες! Αν έχετε ήδη μια σχέση, τα καλά νέα ξεκινούν στις 5 Ιουλίου, όταν η Αφροδίτη μπαίνει στους Διδύμους και στον 7ο οίκο σας, των σχέσεων και του γάμου, προσθέτοντας χάρη και αρμονία στον έρωτά σας. Έως τις 31 Ιουλίου, που θα παραμείνει εκεί, θα έχετε την ευκαιρία να χαρείτε ο ένας τη συντροφιά του άλλου, αλλά και να θυμηθείτε γιατί είστε τόσο ερωτευμένοι.
Υπάρχει όμως μια μέρα που χρειάζεται προσοχή. Στις 24 Ιουλίου, η Αφροδίτη έρχεται σε αντίθεση με τον αυστηρό Κρόνο, πράγμα που θα σας κάνει ενδεχομένως να υποστείτε απώλειες και να γνωρίσετε τη θλίψη και την απογοήτευση. Μπορεί να συνειδητοποιήσετε πόσο σοβαρή είναι η δέσμευση που έχετε ο ένας απέναντι στον άλλον, πράγμα που θα σας κατακλύσει με ένα αίσθημα ευθύνης τέτοιο που μπορεί να δράσει ανασταλτικά στο πάθος.
Από τις 31 Ιουλίου έως τις 26 Αυγούστου, το σκηνικό αλλάζει και εσείς και ο/η σύντροφός σας θα έχετε την ευκαιρία να ζήσετε αρκετές απολαυστικές στιγμές. Τα οικονομικά φαίνονται επίσης πολύ ευνοϊκά.
Αν είστε ελεύθεροι, υπάρχουν πολλές πιθανότητες να συναντήσετε ένα πολύ ενδιαφέρον άτομο κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού σας στο εξωτερικό. Μπορεί επίσης να συναντήσετε αυτό το άτομο ενώ διευρύνετε τους πνευματικούς σας ορίζοντες μέσω θερινών μαθημάτων ή εργαστηρίων.

 

Αιγόκερως (22 Δεκεμβρίου – 19 Ιανουαρίου)

Με την Αφροδίτη στον Καρκίνο και στον τομέα των σχέσεων, από 31 Ιουλίου έως 26 Αυγούστου, εσείς και ο/η σύντροφός σας θα ζήσετε όχι μόνο όμορφες στιγμές, αλλά θα έχετε και μια ουσιαστική βελτίωση της σχέσης σας. Αν έχετε μια σοβαρή σχέση, είναι πιθανό την περίοδο αυτή να αποφασίσετε να προχωρήσετε στην επισημοποίησή της. Μπορεί να αρραβωνιαστείτε, να παντρευτείτε ή να συγκατοικήσετε.
Μια μέρα που πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί με τις κινήσεις σας είναι η 15η Αυγούστου. Τη μέρα αυτή η Αφροδίτη έρχεται σε αντίθεση με τον Πλούτωνα, ο οποίος βρίσκεται στο ζώδιό σας. Σαν αποτέλεσμα αυτής της επίδρασης, θα αισθανθείτε την ανάγκη να έχετε το πάνω χέρι στη σχέση σας. Αν αποφασίσετε ότι αυτό είναι πιο σημαντικό από το να έχετε μια ισότιμη σχέση, τότε ενδεχομένως να έχετε μια δυσάρεστη έκπληξη.

 

Υδροχόος (20 Ιανουαρίου – 18 Φεβρουαρίου)

Αυτό το καλοκαίρι θα έχετε πολλές και σημαντικές εξελίξεις στον αισθηματικό τομέα. Ο 7ος οίκος σας, των σχέσεων και του γάμου, θα είναι κέντρο διερχομένων. Σε διαφορετικές στιγμές θα φιλοξενήσει τον Άρη, μια Νέα Σελήνη, μια ηλιακή έκλειψη και φυσικά την Αφροδίτη. Αυτό είναι ένα σπάνιο αστρολογικό φαινόμενο, το να υπάρχει τόση πλανητική δραστηριότητα σε έναν μόνο τομέα του χάρτη σας. Πρέπει να το εκμεταλλευτείτε, αλλάζοντας ρότα σε σχέση με τις καθημερινές ασχολίες σας.
Είναι βέβαιο ότι θα κάνετε μια νέα αρχή με τον/τη σύντροφό σας, καθώς είστε και οι δύο αποφασισμένοι να κάνετε τη σχέση σας να δουλέψει. Θα ήταν καλό να ξεκαθαρίσετε όσα θέματα ενοχλούν είτε τον έναν είτε και τους δύο σας, πράγμα που μπορεί ίσως κάπως να σας φοβίζει, αλλά αυτό θα σας βοηθήσει να κάνετε τη νέα αρχή που και οι δύο επιθυμείτε.
Εάν είστε ελεύθεροι, εκμεταλλευτείτε την περίοδο από τις 4 έως τις 31 Ιουλίου, όταν η Αφροδίτη θα διασχίζει τον ερωτικό τομέα του χάρτη σας. Έχετε πολύ πολλές καλές προοπτικές να συναντήσετε νέα άτομα που θα κάνουν την καρδιά σας να χτυπήσει δυνατά.

 

Ιχθύες (19 Φεβρουαρίου – 20 Μαρτίου)

Αν είστε ελεύθεροι και προσδοκάτε να βρείτε τον έρωτα αυτό το καλοκαίρι, θα έχετε την ευκαιρία από τις 31 Ιουλίου έως τις 26 Αυγούστου, που η Αφροδίτη θα είναι στον Καρκίνο και στον 5ο οίκο σας των ερωτικών περιπετειών και της διασκέδασης. Ένας έρωτας στη δουλειά ενδέχεται να καλλιεργηθεί από τις 26 Αυγούστου έως τις 19 Σεπτεμβρίου, όταν η Αφροδίτη θα διέρχεται από τον 6ο οίκο σας.
Εάν είστε δεσμευμένοι, τότε μετά τις 5 Σεπτεμβρίου να περιμένετε μεγάλη δραστηριότητα στην κοινή ερωτική σας ζωή. Αυτό θα οφείλεται στον φλογερό Άρη που θα επισκεφτεί τον τομέα των σχέσεων του χάρτη σας. Για το υπόλοιπο του καλοκαιριού και το φθινόπωρο, εσείς και ο/η σύντροφος σας θα δώσετε προτεραιότητα στην εξεύρεση τρόπων για να κάνετε την αγάπη σας πιο βαθιά και πιο πικάντικη.

 


Translate this post