Οι Ανώνυμοι προειδοποιούν: Ετοιμαστείτε για τον Γ΄ΠΠ

Κατηγορία NEWS, Κόσμος

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Youmagazine Newsroom

 

Η διαβόητη ομάδα χάκερ των Anonymous προειδοποιεί τους ανθρώπους σε όλο τον κόσμο να ετοιμαστούν για τον Γ΄ Παγκόσμιο Πόλεμο.

Η διεθνής ομάδα ακτιβιστών Anonymous εξέδωσε μια ανατριχιαστική προειδοποίηση. Πηγή: YouTube
v
Η ΔΙΑΒΟΗΤΗ ομάδα χάκερ των Anonymous έδωσε στη δημοσιότητα ένα νέο ψυχρό βίντεο μέσω του οποίου προτρέπει τους ανθρώπους σε ολόκληρο τον πλανήτη να προετοιμαστούν για τον επερχόμενο Τρίτο Παγκόσμιο Πόλεμο. Αφορμή, η ένταση μεταξύ ΗΠΑ και Βόρειας Κορέας που συνεχίζουν να μετακινούν «στρατηγικά κομμάτια» στις κατάλληλες θέσεις για μάχη.
«Υπάρχουν όλα τα σημάδια ενός επερχόμενου πολέμου στην κορεατική χερσόνησο», λέει η ομάδα στο δυσοίωνο εξάλεπτο κλιπ, που δημοσιεύτηκε στο Youtube το Σαββατοκύριακο.
Χρησιμοποιώντας τον χαρακτήρα του Guy Fawkes, οι χάκερ προβαίνουν σε διάφορους ισχυρισμούς σχετικά με τις πρόσφατες στρατιωτικές κινήσεις στην περιοχή και τις υποτιθέμενες προειδοποιήσεις της Ιαπωνίας και της Νότιας Κορέας για επικείμενη πυρηνική επίθεση από το Βορρά, σε αυτή την τρομακτική προφητεία πολέμου.
«Παρακολουθούμε τον τρόπο με τον οποίο κάθε χώρα μετακινεί τα στρατηγικά της κομμάτια στη θέση τους», λένε οι Ανώνυμοι με την περιβόητη ρομποτική φωνή τους. «Σε αντίθεση όμως με τους προηγούμενους παγκόσμιους πολέμους, αν και θα υπάρξουν στρατεύματα εδάφους, η σύγκρουση θα είναι άγρια, βάναυση και γρήγορη. Θα πεθάνουν δισεκατομμύρια. Θα υπάρξει επίσης παγκόσμια καταστροφή τόσο σε περιβαλλοντικό όσο και σε οικονομικό επίπεδο».
ν

Anonymous: “Prepare For World War 3”
ν

ν

Σύμφωνα με τους Ανώνυμους, η δοκιμή από τον πρόεδρο Τραμπ του διηπειρωτικού βαλλιστικού πυραύλου Minuteman 3 την περασμένη εβδομάδα, σε συνδυασμό με την πρόσφατη προειδοποίηση που απηύθυναν Ιάπωνες αξιωματούχοι στους πολίτες τους, να προετοιμαστούν για πιθανή πυρηνική επίθεση, δείχνουν πως όλα είναι πλέον έτοιμα για μια μεγάλη σύγκρουση μεταξύ ΗΠΑ και Βόρειας Κορέας.
Επιπλέον, η Κίνα έχει προτρέψει τους πολίτες της που βρίσκονται στη Βόρεια Κορέα να επιστρέψουν στην πατρίδα τους.
«Αυτός είναι ένας πραγματικός πόλεμος με πραγματικές παγκόσμιες συνέπειες», λέει η ομάδα. «Με τρεις πυρηνικές δυνάμεις να έχουν εμπλακεί στην περιοχή, τα υπόλοιπα έθνη θα εξαναγκαστούν να επιλέξουν πλευρά», τονίζεται στο μήνυμα.
Οι χάκερ υποστηρίζουν επίσης ότι οι κυβερνήσεις των Ηνωμένων Πολιτειών και της Νότιας Κορέας συνεργάζονται για να διατηρηθεί η ειρήνη στην περιοχή, μαζί με την Κίνα και τις Φιλιππίνες, οι προσπάθειές τους όμως πέφτουν στο κενό.
Και προσθέτουν ότι η νέα αμερικανική διοίκηση συνεργάζεται στενά με την Αυστραλία, καθώς η τελευταία θεωρείται ότι κατέχει «στρατηγική θέση στον Ινδικό Ωκεανό», στέλνοντας εκεί 1.000 Αμερικανούς στρατιωτικούς, μαζί με ένα μεγάλο στόλο μαχητικών αεροσκαφών.
Ένα άλλο σίγουρο σημάδι ότι ο πόλεμος είναι επικείμενος, σύμφωνα με τους Ανώνυμους, είναι οι πρόσφατες συνομιλίες μεταξύ του προέδρου Τραμπ και του αμφιλεγόμενου προέδρου των Φιλιππίνων, Ροντρίγκο Ντουτέρτε.
«Όταν ο πρόεδρος των ΗΠΑ φτάνει στο σημείο να συνομιλεί με τύπους όπως ο πρόεδρος Ροντρίγκο Ντουτέρτε των Φιλιππίνων, για να βεβαιωθεί ότι βρίσκονται στην ίδια πλευρά, πρέπει κανείς να αρχίσει να αναρωτιέται», λένε οι Ανώνυμοι στο βίντεο. «Ωστόσο, ακόμη και ο Ντουτέρτε συμβούλεψε τις ΗΠΑ να μείνουν μακριά από τον Κιμ Γιονγκ Ουν».
Και αυτό γιατί η Βόρεια Κορέα υποστηρίζεται στρατιωτικά από την Κίνα.
Και η ομάδα ολοκληρώνει το βίντεο με το εξής μυστηριώδες μήνυμα: «Προετοιμαστείτε γι’ αυτό που θα ακολουθήσει. Είμαστε Ανώνυμοι. Είμαστε Λεγεώνα. Δεν συγχωρούμε. Δεν ξεχνάμε».

 


Translate this post