Η Λευκή Κυρία: έργο της φύσης ή κάτι άλλο; (vid)

Κατηγορία NEWS, Παραφυσικό

ΣΤΟΙΧΕΙΩΜΑΤΑ

Posted by Youmagazine Staff

 

Ένα κατεστραμμένο δέντρο σε πάρκο της Αμερικής μοιάζει πολύ με το φάντασμα μιας γυναίκας που πέθανε τον 19ο αιώνα.

Το δέντρο με την παράξενη μορφή βρίσκεται στο Durand-Eastman Park στο Ρότσεστερ της Νέας Υόρκης, στις όχθες της λίμνης Οντάριο. Image: Supplied
ν
ΕΝΑ δέντρο πάνω στο οποίο έχει χαραχτεί μια γυναικεία φασματική μορφή που από μακριά φαίνεται να θρηνεί με τα χέρια απλωμένα, προκαλεί τρόμο στους κατοίκους της περιοχής του Ρότσεστερ της Νέας Υόρκης, οι οποίοι δεν πείθονται ότι η «εικόνα» δημιουργήθηκε όταν σχίστηκε ο κορμός του δέντρου εξαιτίας των ισχυρών ανέμων.
Και αυτό γιατί η απόκοσμη ανθρώπινη μορφή βρίσκεται στο πάρκο Durand-Eastman το οποίο εδώ και πολύ καιρό είναι το σπίτι της Λευκής Κυρίας ή Κυράς της Λίμνης – ένας θρύλος που επιζεί στην περιοχή από τον 19ο αιώνα.
Σύμφωνα με τον τοπικό θρύλο, το φάντασμα μιας γυναίκας περιπλανιέται στο δασώδες πάρκο σε αναζήτηση της κόρης της, η οποία δολοφονήθηκε από μια ομάδα κακοποιών.
ν
Η Λευκή Κυρία σε εμφάνισή της τον Οκτώβριο του 2013 στη λίμνη Οντάριο. Image: Supplied
ν
Υπάρχουν δύο εκδοχές αυτής της ιστορίας, και οι δύο με τραγική κατάληξη: η μητέρα αυτή πέθανε επειδή ράγισε η καρδιά της, ή αυτοκτόνησε από θλίψη για την απώλεια της κόρης της.
Έκτοτε στοιχειώνει το πάρκο και το φάντασμά της το έχουν δει αρκετές γενιές. Μάλιστα το 1988 η περίπτωσή της γυρίστηκε ταινία με τίτλο “Lady in White”.

ν


v

 


Translate this post