«Δαιμόνιο» τρομάζει ομάδα παιδιών στην Αργεντινή

Κατηγορία ΘΕΜΑΤΑ, Παράξενα

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Posted by Youmagazine Staff

 

Ένα παράξενο βίντεο που αναρτήθηκε πρόσφατα στο διαδίκτυο δείχνει ένα Γκόμπλιν να έχει βάλει στόχο μια ομάδα παιδιών που έπαιζαν μπάλα.

Στο βίντεο μπορεί να δει κανείς το Γκόμπλιν να σέρνεται προς το μέρος των παιδιών. Πηγή: Youtube
ν

ΣΥΜΦΩΝΑ με τη Μυθολογία των Ξωτικών, τα τέσσερα βασίλεια της φύσης ή στοιχεία –γη, αέρας, φωτιά και νερό– έχουν τα δικά τους πλάσματα, τα οποία από παλιά είναι γνωστά ως Γνώμες (της γης), Σύλφες (του αέρα), Σαλαμάνδρες (της φωτιάς) και Νηρηίδες (του νερού). Εκτός από ελάχιστα ανώτερου είδους και τους κυβερνήτες τους, τα υπόλοιπα είναι στοιχειακές δυνάμεις της φύσης που ορισμένες φορές, τους αρέσει να παίζουν, να τρομάζουν και να χτυπούν τα ζώα, ενώ τρομοκρατούν τους ανθρώπους.
Μια τέτοια περίπτωση είναι το Γκόμπλιν (δαιμόνιο) που εμφανίστηκε στα μέσα αυτής εβδομάδας στο Σαντιάγο ντελ Εστέρο της Αργεντινής, σε ένα πάρκο της πόλης όπου μια ομάδα παιδιών έπαιζαν μπάλα.
Ξαφνικά, ένα από τα αγόρια που μαγνητοσκοπούσε το παιχνίδι, εντόπισε ένα παράξενο πλάσμα που σερνόταν προς το μέρος τους μέσα στο γρασίδι. Μεγεθύνοντας τον φακό της μηχανής για να έχει καλύτερη εικόνα, διαπίστωσε ότι επρόκειτο για κάποιο μυστηριώδες πλάσμα και τρομοκρατημένο ειδοποίησε τα άλλα παιδιά, που το έβαλαν στα πόδια, τρέχοντας όσο πιο γρήγορα μπορούσαν.
Σύμφωνα με τα τοπικά δημοσιεύματα, η μητέρα ενός από τα αγόρια χαρακτήρισε τη συνάντηση «παραφυσική» και είπε ότι ο γιος της είναι τώρα πολύ φοβισμένος για να επιστρέψει στο γήπεδο.
Τι ακριβώς είναι αυτό που δείχνει το βίντεο να σέρνεται προς το μέρος των παιδιών εξακολουθεί να παραμένει μυστήριο.

ν

ν


Translate this post