Μικρός Ηρακλής σώζει το αδελφάκι του (βίντεο)

Κατηγορία NEWS, Παιδί & Γονείς

ΠΑΙΔΙΑ & ΓΟΝΕΙΣ

Posted by Youmagazine Staff

 

Ένα αγοράκι 2 ετών σώζει το δίδυμο αδελφάκι του, πάνω στο οποίο είχε πέσει μια βαριά συρταριέρα.

Ο Μπάντυ θα δοκιμάσει τα πάντα για να απεγκλωβίσει τον δίδυμο αδελφό του που ουρλιάζει κάτω από το βαρύ έπιπλο που τον έχει καταπλακώσει. Πηγή: Youtube
v

ΔΕΝ ΕΧΕΙ περάσει πολύς καιρός από τότε που τρία μικρά παιδάκια, ηλικίας από 22 μηνών έως δυο χρονών, έχασαν τη ζωή τους, όταν έπεσε πάνω τους μια συρταριέρα γνωστής εταιρείας επίπλων και τα καταπλάκωσε.
Κάτι παρόμοιο συνέβη στην αρχή του νέου έτους με δύο δίδυμα αδέλφια, τους Μπάντυ και Μπροκ, στη Γιούτα των Ηνωμένων Πολιτειών. Τα δίδυμα έπαιζαν με τη συρταριέρα, που είχαν πρόσφατα εγκαταστήσει στο δωμάτιο οι γονείς τους, όταν το βαρύ έπιπλο, που δεν ήταν στερεωμένο στον τοίχο, έπεσε πάνω τους, καταπλακώνοντας τα δύο παιδάκια.
Το ένα από τα δύο δίχρονα αγοράκια, ο Μπάντυ, καταφέρνει να απελευθερωθεί και, μόλις συνέρχεται από το σοκ, αμέσως προσπαθεί να απεγκλωβίσει το αδελφάκι του που κλαίει, έχοντας παγιδευτεί κάτω από την συρταριέρα.
Επιθεωρώντας το έπιπλο από κάθε πλευρά, σκέπτεται πυρετωδώς πώς να απεγκλωβίσει το αδελφάκι του. Στο τέλος, πηγαίνει προς την πλευρά του και με υπεράνθρωπη προσπάθεια καταφέρνει να ανασηκώσει το βαρύ έπιπλο, κουνώντας το, έτσι ώστε ο αδελφός του να μπορέσει να συρθεί έξω.

Ενεργώντας γρήγορα, του έσωσε τη ζωή.
v

v

Οι γονείς των διδύμων, Ricky και Kayli Shoff, δίσταζαν αρχικά για το αν έπρεπε να δημοσιεύσουν το βίντεο στα social media ή όχι, όπως όμως έγραψε ο Ricky στο Facebook, «ήθελα όχι μόνο να προειδοποιήσω τους άλλους γονείς, αλλά και να μοιραστώ μαζί τους κάτι που είναι απίστευτο. Αισθανόμαστε ευλογημένοι που τα παιδιά είναι σώα. Και γεμάτοι θαυμασμό για τον δεσμό που έχουν τα δίδυμα».
v

Το βίντεο δείχνει τα δίδυμα αδέλφια να αναρριχώνται στη συρταριέρα πριν αυτή γείρει και τους πλακώσει. Πηγή: Youtube
v

Ο Μπάντυ προσπαθεί να σηκώσει τη συρταριέρα, αλλά το έπιπλο είναι πολύ βαρύ. Πηγή: Youtube
v

Τελικά καταφέρνει να μετακινήσει τη συρταριέρα, κουνώντας τη πέρα δώθε, απεγκλωβίζοντας έτσι τον αδελφό του που κλαίει. Πηγή: Youtube
ν

 


Translate this post