Δέκα άνθρωποι με υπερδυνάμεις (βίντεο)

Κατηγορία Brainpower, Ψυχικές δυνάμεις

CONSCIOUSNESS

Posted by Youmagazine Staff

 

Από κάποιον που χρησιμοποιεί μια παράξενη ικανότητα τηλεμεταφοράς για να ξεφύγει από τον κίνδυνο έως μια κοπέλα που περπατάει πάνω στο νερό, αυτοί είναι δέκα πραγματικοί άνθρωποι με υπερδυνάμεις. Δείτε το βίντεο.


v

ΕΙΝΑΙ βέβαιο ότι οι άνθρωποι διαθέτουν άγνωστες δυνάμεις, όπως π.χ. η τηλεπάθεια, τις οποίες όμως είτε τις καλύπτουν (μερικοί) είτε τις ξεχνούν (οι περισσότεροι).
Συνολικά έχουν καταγραφεί 46 ψυχικές δυνάμεις, όπως η τηλεμεταφορά, η πρόγνωση ή προαίσθηση, η ψυχοκίνηση, η ψυχομετρία, η ανάγνωση του παρελθόντος, η πυροκίνηση, η ψυχική χειρουργική, η ψυχική ασπίδα, η υδροκίνηση, ο έλεγχος της σκέψης, τα φωτεινά όνειρα, η αιώρηση, η αορασία (η ικανότητα να γινόμαστε αόρατοι), η ύπνωση, η θεραπεία ασθενειών, η ηλεκτροκίνηση, η ραβδοσκοπία, η φωτογραφική μνήμη, η διόραση, η παντοδυναμία, η παντογνωσία, πανταχού παρουσία, η αστρική προβολή κ.ά.
Στο βίντεο που ακολουθεί υπάρχουν δέκα περιπτώσεις ανθρώπων που εκούσια ή ακούσια εκδηλώνουν ψυχικές δυνάμεις, οι οποίες στους περισσότερους από εμάς φαντάζουν αδιανόητες.
v

10 People with Super Powers Caught on Tape
v

v

 


Translate this post