Σούπερ-πανσέληνος: αστρολογικές προβλέψεις

Κατηγορία ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

Posted by Youmagazine Staff

 

Παρά το θαυμαστό του φαινομένου της Πανσελήνου, οι προβλέψεις των αστρολόγων δεν είναι και τόσο αισιόδοξες.

45gh65gh6ghg6hvb67
v

ΟΠΩΣ έχουμε αναφέρει, η Πανσέληνος κορυφώνεται στις 22° 37΄ του Ταύρου, ενώ ο Ήλιος βρίσκεται στο ακριβώς αντίθετο σημείο, στις 22° 37΄ του Σκορπιού, δημιουργώντας όψη αντίθεσης.

Οι αστρολόγοι υπενθυμίζουν ότι η όψη αυτή είχε σχηματιστεί λίγο πριν εκδηλωθεί ο σεισμός και το τσουνάμι του Ινδικού Ωκεανού στις 26 Δεκεμβρίου, μια από τις χειρότερες φυσικές καταστροφές της σύγχρονης ιστορίας. Προηγήθηκε σεισμός μεγέθους 9,3 της κλίμακας Ρίχτερ βόρεια του νησιού Σουμάτρα της Ινδονησίας. Είναι ο τρίτος ισχυρότερος σεισμός που καταγράφηκε ποτέ από σεισμογράφο. Τον σεισμό ακολούθησε τσουνάμι με κύματα ύψους μέχρι 30 μέτρων που έπληξε 15 χώρες και έφτασε μέχρι και τα παράλια της Ανατολικής Αφρικής. Ο τελικός απολογισμός θυμάτων του σεισμού και του τσουνάμι κυμαίνεται από 230.210 μέχρι 280.000 άτομα σε 14 χώρες, κατατάσσοντάς την ως την 6η μεγαλύτερη φυσική καταστροφή στην καταγεγραμμένη ιστορία.

Μια από τις πρώτες συνέπειες της προσέγγισης της Σελήνης στη Γη ήταν ο σεισμός των 7,8 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ που χτύπησε τη Νέα Ζηλανδία τη Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2016, στις 12:02 μετά τα μεσάνυχτα, προξενώντας μεγάλες καταστροφές, χωρίς ευτυχώς ανθρώπινες απώλειες, πλην δύο ατόμων. Ο σεισμός προκάλεσε τσουνάμι με κύματα ύψους 2,5 μέτρων.
v

94gh65gh6ghg6hvb67

Αυτή η καταπληκτική φωτογραφία απεικονίζει τις ιδιοτροπίες της παντοδύναμης μητέρας φύσης. Αυτές οι αγελάδες στη Νέα Ζηλανδία σώθηκαν, όταν το μαντρί γύρω τους κατέρρευσε. Photo: AP. Πηγή: Supplied
v

Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι λόγω της μεγάλης ελκτικής δύναμης που ασκείται, το πλησίασμα του φεγγαριού στη Γη γίνεται αιτία μεγάλων καταστροφών.

Στην Ταϋλάνδη, οι αστρολόγοι προβλέπουν ότι η σούπερ-πανσέληνος θα φέρει είτε καταστροφή είτε μεγάλο πλούτο.

Η όψη της Σελήνης με τον Κρόνο, που σχηματίζεται επίσης στις 14 Νοεμβρίου, χωρίς να αποκλείει την επιτυχία, υποδηλώνει συχνά ότι υπάρχουν μεγάλα εμπόδια που πρέπει να ξεπεραστούν, εμπόδια όχι πάντως ανυπέρβλητα.
v

Πώς μας επηρεάζει

Η Πανσέληνος τη συγκεκριμένη περίοδο, επηρεάζει έντονα τα ευαίσθητα άτομα, προς τη μια ή την άλλη κατεύθυνση. Σε κάποιους θα γίνει πηγή έμπνευσης για να οραματιστούν και να ξεκινήσουν ένα μεγαλεπήβολο σχέδιο. Σε άλλους ενδέχεται να φέρει στην επιφάνεια κρυμμένα προβλήματα υγείας, σε άλλους, πιο ευαίσθητους, να φέρει κατήφεια, κατάθλιψη και μια τάση απόδοσης ευθυνών στον εαυτό. Ο πειρασμός να πνιγεί ο πόνος αυτός στο αλκοόλ και τα ναρκωτικά είναι μεγάλος.

Υπάρχει μια τάση να αυτοκαταστροφής σε εκείνους που, λόγω ωροσκοπίου, επηρεάζονται πιο έντονα από αυτή την όψη της Σελήνης και τις επόμενες δύο εβδομάδες μπορεί να αισθανθούν ότι είναι άτυχοι, ακόμα και καταραμένοι.

Στο τέλος των δύο αυτών εβδομάδων, θα επιβεβαιωθεί η περίφημη ρήση του Νίτσε, «ό,τι δε σε σκοτώνει, σε κάνει πιο δυνατό»!

Η ζωή θα αρχίσει να φαίνεται καλύτερη μόλις η Πανσέληνος αρχίσει να εξασθενεί και να φθίνει και με τη Νέα Σελήνη στις 29 Νοεμβρίου, όλα αυτά όχι μόνο θα έχουν ξεπεραστεί, αλλά όσοι ένιωθαν θύματα, τώρα θα νιώθουν δυνατοί και άφοβοι.

Τέλος, η περίοδος της Πανσελήνου προκαλεί ορισμένα πολύ ζωντανά όνειρα, μερικά από αυτά θα είναι εφιάλτες, στους οποίους δεν πρέπει να δώσετε σημασία, άλλα όμως όνειρα ενδέχεται να είναι προφητικά. Ερμηνεύστε όσο μπορείτε καλύτερα τα ονειρικά σύμβολα που θα σας παρουσιαστούν σε ένα ενύπνιο και καταστρώστε ανάλογα τα σχέδιά σας για το μέλλον.

Εκείνο που έχει σημασία είναι να κρατήσετε την ψυχραιμία σας και να κάνετε υπομονή, μέχρι να περάσει αυτή η περίοδος. Ένα τελετουργικό καθαρισμού του χώρου θα εξορκίσει τις φοβίες, ενώ ορισμένα φυλακτά προστασίας θα δράσουν θετικά, δίνοντάς σας την απαραίτητη ενθάρρυνση και έμπνευση.

 


Translate this post