Ατλάντεια Αριθμολογία: τι δείχνει η μέρα των γενεθλίων

Κατηγορία ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

ΑΡΙΘΜΟΛΟΓΙΑ

Posted by Youmagazine Staff

 

Ανακαλύψτε τα μυστικά του πεπρωμένου σας

σύμφωνα με την ημέρα που γεννηθήκατε
v

Στην ατλάντεια αριθμολογία υπάρχουν 15 ομάδες προσωπικοτήτων, ανάλογα με την ημέρα γέννησης. Δείτε τι αποκαλύπτει η δική σας ημέρα γενεθλίων.
v

004h3ghg5yg63g638
v
v

ΜΕΡΟΣ ΔΕΥΤΕΡΟ: 17–31 ΤΟΥ ΜΗΝΑ

H ημέρα που γεννηθήκατε δεν είναι τυχαία, αλλά δείχνει το δρόμο που πρόκειται να ακολουθήσετε στη ζωή.

 

icon_sg17100ΗΜΕΡΑ ΓΕΝΝΗΣΗΣ: 17 ΤΟΥ ΜΗΝΑ

ΣΥΜΒΟΛΟ: ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ

Αν έχετε γεννηθεί στις 17 του μήνα, το ατλάντειο σύμβολό σας είναι η Αντίσταση. Θα έλεγε κανείς ότι γεννηθήκατε αναρχικοί. Συχνά, υιοθετείτε μια συμπεριφορά πολύ κοντά σε αυτό που θα λέγαμε επαναστατική. Δεν είστε σχεδόν ποτέ ικανοποιημένοι και πάντα υπάρχει κάτι για το οποίο θα διαμαρτύρεστε ή θα μάχεστε στην πρώτη γραμμή. Αυτή την πλευρά του χαρακτήρα σας, όταν ήσασταν παιδί, τη συγχωρούσαν όλοι, οικογένεια και φίλοι, επειδή την έβρισκαν διασκεδαστική. Από την άλλη πλευρά, αναγνώριζαν ότι ήταν μέρος της προσωπικότητάς σας. Έτσι, το τωρινό αγωνιστικό σας ταμπεραμέντο γίνεται κατανοητό και αποδεκτό. Άλλωστε, υπάρχουν τόσα στραβά στον κόσμο που ποτέ δεν είστε αδικαιολόγητα θυμωμένοι. Υπάρχει πάντα μια καλή αιτία από πίσω και πολλοί θαυμάζουν τον προχωρημένο τρόπο σκέψης σας.
Αυτός είναι και ο λόγος που κανείς δεν σας ζητά να εγκαταλείψετε αυτή τη στάση. Με τα χρόνια, μαθαίνετε να μετριάζετε τη συμπεριφορά σας ή τουλάχιστον να αντιστέκεστε στο φανατισμό, κάνοντας ένα βήμα εμπρός και δύο πίσω, και βλέποντας τα πράγματα από την εύθυμή τους πλευρά. Ή μπορεί να ταξιδεύετε συχνά πίσω στο ιστορικό παρελθόν, καθώς εκεί μπορεί να βρείτε εξηγήσεις για τη θερμή ιδιοσυγκρασία σας.

 

icon_sg18100icon_sg19100ΗΜΕΡΑ ΓΕΝΝΗΣΗΣ: 18 ή 19 ΤΟΥ ΜΗΝΑ

ΣΥΜΒΟΛΟ: ΔΥΝΑΜΗ

Αν έχετε γεννηθεί στις 18 ή 19 του μήνα, το ατλάντειο σύμβολό σας είναι η Δύναμη. Βρίσκεστε σε απόλυτη αρμονία με το περιβάλλον. Αισθάνεστε άνετα με τον εαυτό σας και δεν έχετε προβλήματα στην καθημερινή ζωή. Έχετε μάλλον ανεξάρτητη φύση, είστε ατομιστές και αυθεντικοί. Έχετε ακονίσει τα εργαλεία σας με τα χρόνια, αποκτώντας μόρφωση, κριτικό πνεύμα και ικανότητες που βοηθούν να πάτε εκεί όπου θέλετε. Στους άλλους δίνετε την εντύπωση ανθρώπου με αυτοπεποίθηση και αξιοσημείωτη δύναμη.
Μπορείτε να δείτε τα θετικά στοιχεία σε κάθε κατάσταση, αλλά οι τρόποι σας είναι αμφιλεγόμενοι. Πετυχαίνετε αυτό που θέλετε με σιδερένια πυγμή και αυτό το είδος της κυριαρχίας δεν είναι φυσικά αρεστό σε όλους. Προσπαθείτε να είστε πάντα μπροστά από τα γεγονότα και πασχίζετε να γίνετε αναντικατάστατοι. Το βασικό μέλημα σας στη ζωή είναι να είστε παραγωγικοί και αποτελεσματικοί.
Οι μεγάλες αδυναμίες σας είναι προφανώς ο μεγάλος εγωισμός και το γεγονός ότι δεν χορταίνετε τους επαίνους. Αυτός είναι και ο λόγος που ξεκινάτε συνεχώς νέα εγχειρήματα, γιατί μέσα από την επίλυση προβλημάτων αναγνωρίζεται η αξία σας. Το ζητούμενο για εσάς είναι να ανεβαίνετε όλο και πιο ψηλά.

 

icon_sg20100icon_sg21100icon_sg22100ΗΜΕΡΑ ΓΕΝΝΗΣΗΣ:

20, 21 ή 22 ΤΟΥ ΜΗΝΑ

ΣΥΜΒΟΛΟ: ΑΛΛΑΓΗ

Αν έχετε γεννηθεί στις 20, 21 ή 22 του μήνα, το ατλάντειο σύμβολό σας είναι η Αλλαγή. Από τη ζωή έχετε να περιμένετε τα πάντα, εκτός από την ηρεμία! Το πρώτο μέρος του βίου σας αποτελείται από συνεχείς αλλαγές κατεύθυνσης, μέχρι να βρείτε επιτέλους το δρόμο σας. Σε νεανική ηλικία βιώνετε συναρπαστικά γεγονότα μέσα από τα οποία μαθαίνετε να είστε ευέλικτοι και προσαρμοστικοί. Αργότερα, σε μεγαλύτερη ηλικία, θα περάσετε κάποιες περιόδους πρωτοφανούς αυταρχισμού. Από τη στιγμή όμως που θα είστε απολύτως βέβαιοι για το δρόμο που επιλέξατε, θα βάλετε όλο σας το είναι σε αυτό, έχοντας την υποστήριξη της οικογένειας και των φίλων.
Ο ενθουσιασμός σας θα παρασύρει και άλλους ανθρώπους που θα ενώσουν τις δυνάμεις τους αυθόρμητα στο κοινό εγχείρημα. Η δική σας συνεισφορά στο έργο έχει απελευθερωτικό χαρακτήρα. Μέσα από τις πράξεις σας, πάντως, θα φανεί η μεγάλη δύναμη του μυαλού και του πνεύματος που διαθέτετε.

 

icon_sg23100icon_sg24100icon_sg25100ΗΜΕΡΑ ΓΕΝΝΗΣΗΣ:

23, 24 ή 25 ΤΟΥ ΜΗΝΑ

ΣΥΜΒΟΛΟ: ΘΕΡΑΠΕΙΑ

Αν έχετε γεννηθεί στις 23, 24 ή 25 του μήνα, το ατλάντειο σύμβολό σας είναι η Θεραπεία. Έχετε κληρονομήσει ένα πολύ σημαντικό ταλέντο: είστε σε θέση να ηρεμήσετε τους άλλους, μέσα από τα λόγια και τις πράξεις σας. Διαθέτετε ένα θεραπευτικό χάρισμα που το έχετε εξασκήσει πολλές φορές, ακόμη και άθελά σας, κάνοντας τους ανθρώπους να αισθάνονται καλύτερα. Πιθανόν το χάρισμα της επούλωσης να εμφανίστηκε σε νεαρή ηλικία ίσως σε μια δύσκολη για εσάς περίοδο. Αργότερα, ασκηθήκατε συνειδητά στο πώς να χρησιμοποιείτε αυτό το ξεχωριστό ταλέντο στους άλλους.
Χρόνο με το χρόνο, γίνεστε όλο και καλύτεροι και μπορείτε να βοηθάτε όσους δεν έχουν την τύχη να διαθέτουν ένα τέτοιο χάρισμα. Οι άλλοι σας θαυμάζουν ακόμη πιο πολύ γιατί, παρά το ταλέντο σας, παραμένετε σεμνοί και αφιερωμένοι εξ ολοκλήρου στο σκοπό σας που δεν είναι άλλος από το να κάνετε τους ανθρώπους γύρω σας να αισθάνονται καλά.

 

icon_sg26100icon_sg27100icon_sg28100ΗΜΕΡΑ ΓΕΝΝΗΣΗΣ:

26, 27 ή 28 ΤΟΥ ΜΗΝΑ

ΣΥΜΒΟΛΟ: ΕΚΠΛΗΡΩΣΗ

Αν έχετε γεννηθεί στις 26, 27 ή 28 του μήνα, το ατλάντειο σύμβολό σας είναι η Εκπλήρωση. Η επιμονή και η ηρεμία είναι χωρίς αμφιβολία δύο από τις βασικές ποιότητες του χαρακτήρα σας. Αυτές είτε τις έχετε έμφυτες είτε τις αποκτάτε με τον καιρό μέσα από την εξέλιξη της προσωπικότητάς σας. Το σίγουρο είναι ότι θα φανούν πολύ χρήσιμες στη χάραξη του πεπρωμένου σας. Είναι τα πιο πολύτιμα περιουσιακά σας στοιχεία.
Παράλληλα, έχετε τα μάτια σας ανοιχτά για σημάδια που θα συναντήσετε στο δρόμο σας, σημάδια που θα σας οδηγήσουν στην εκπλήρωση του σκοπού σας. Η αποφασιστικότητά σας ανεβάζει κατά πολύ τις πιθανότητες να πετύχετε το στόχο σας, καθώς μεταμορφώνει καθετί σε θετικό επίτευγμα.
Παρ’ όλα αυτά, οι επιτυχίες σας δεν αναγνωρίζονται πάντα από τους συναδέλφους ή το κοινό. Το σημαντικό για εσάς είναι να εκτιμάτε τις επιτυχίες σας και να αντλείτε από αυτές προσωπική δύναμη και ικανοποίηση. Όταν έρχεστε αντιμέτωποι με δύσκολες καταστάσεις, να κάνετε ένα βήμα πίσω και να βλέπετε τα πράγματα από διαφορετική σκοπιά. Αυτό θα σας χαρίσει ηρεμία.

 

icon_sg29100icon_sg30100ΗΜΕΡΑ ΓΕΝΝΗΣΗΣ: 29 ή 30 ΤΟΥ ΜΗΝΑ

(ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ 29 ΦΕΒΡ/ΟΥ)

ΣΥΜΒΟΛΟ: ΕΞΟΥΣΙΑ

Αν έχετε γεννηθεί στις 29 ή 30 του μήνα (εκτός από 29 Φεβρουαρίου), το ατλάντειο σύμβολό σας είναι η Εξουσία. Εξωτερικά δίνετε την εντύπωση ενός ανθρώπου ευπροσάρμοστου, χαρούμενου ακόμα και ευαίσθητου. Στην πραγματικότητα, όμως, ξέρετε πολύ καλά τι θέλετε και πού πάτε. Η ευκολία με την οποία προσαρμόζεστε κρύβει τη μεγάλη αισιοδοξία σας, με την οποία επηρεάζετε οποιονδήποτε.
Διαθέτετε δύναμη και γνώση και αυτό σας δίνει ένα μεγάλο προβάδισμα έναντι των άλλων. Μπορείτε πολύ εύκολα να τους χειραγωγήσετε, αλλά δεν σας ενδιαφέρει να τους εκμεταλλευτείτε ή να τους εξαπατήσετε. Όλα όσα κάνετε γίνονται προς χάρη ενός υψηλότερου σκοπού.
Από την άλλη μεριά, δουλεύοντας για προσωπικό όφελος, δεν θα κρύψετε τις φιλοδοξίες σας, αλλά και δεν θα αποκαλύψετε τα μυστικά της επιτυχίας σας. Αυτό σημαίνει μια πεισματάρικη και στενόμυαλη συμπεριφορά σε όποιον σας πηγαίνει κόντρα.
Πολλοί πάντως θα θαυμάσουν το γεγονός ότι τα καταφέρατε μόνοι, χωρίς καμία βοήθεια και χωρίς να καμφθείτε από τα εμπόδια. Είναι γεγονός ότι οι άνθρωποι που ανήκουν στη δική σας ατλάντεια ομάδα αποτελούν τους πρεσβευτές του ανθρώπινου γένους, αντιπροσωπεύοντας τη δύναμη και την εξουσία.

 

icon_sg31100icon_sg29100ΗΜΕΡΑ ΓΕΝΝΗΣΗΣ:

31 ΤΟΥ ΜΗΝΑ ή 29 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ

ΣΥΜΒΟΛΟ: ΜΝΗΜΗ

Αν έχετε γεννηθεί στις 31 του μήνα ή στις 29 Φεβρουαρίου, το ατλάντειο σύμβολό σας είναι η Μνήμη. Η φύση της δικής σας ομάδας έχει μια αύρα αναπόλησης και εισροής νοσταλγικών εικόνων από το παρελθόν. Ίσως να είστε λίγο ιδιόρρυθμοι και να διαθέτετε μια ιδιαίτερη αίσθηση του χρόνου. Ένα άλλο χαρακτηριστικό σας είναι η ικανότητα να βλέπετε πέρα από την εξωτερική εμφάνιση των ανθρώπων με τους οποίους έρχεστε σε επαφή.
Κατά ένα παράδοξο τρόπο, σας είναι δύσκολο να είστε εκατό τοις εκατό επικεντρωμένοι στο παρόν. Το μυαλό σας τρέχει, και το πνεύμα σας πολλές φορές παρασύρετε από τις ξαφνικές παρορμήσεις της εξαιρετικά πλούσιας φαντασίας σας. Ένας άλλος τρόπος με τον οποίο ξεφεύγετε από την πεζή καθημερινότητα είναι η ανάγνωση ιστορικών μυθιστορημάτων, με τα οποία στην κυριολεξία χάνεστε σε άλλο τόπο και χρόνο. Δεν είναι τυχαίο ότι σας αρέσει τόσο πολύ να ακούτε ιστορίες από τους παλαιότερους και μεγαλύτερους σε ηλικία ανθρώπους. Αν μπορείτε να οργανώσετε τη ζωή σας γύρω από τα ιστορικά σας ενδιαφέροντα, θα είστε πραγματικά ευτυχισμένοι και ολοκληρωμένοι.
v

Μέρος τρίτο: Ερμηνεία Προσωπικών Αριθμών >

 


1 2 3

Translate this post