Το τελικό τρέιλερ της ταινίας “Star Wars: Rogue One”

Κατηγορία NEWS, Τέχνες

ΤΑΙΝΙΕΣ

Posted by Youmagazine Staff

 

Η θριαμβική επιστροφή του Νταρθ Βέιντερ, που εμφανίστηκε για τελευταία φορά το 1983 κατά τη διάρκεια του Επεισοδίου VI.

223g542gj54g643g6
v

Ο ΠΙΟ ΣΚΟΤΕΙΝΟΣ χαρακτήρας των ταινιών Star Wars, ο Νταρθ Βέιντερ, ο οποίος εμφανίστηκε για τελευταία φορά στις οθόνες το 1983, κατά τη διάρκεια του Επεισοδίου VI “Η επιστροφή των Τζεντάι”, επανέρχεται θριαμβευτικά στον κόσμο του Star Wars με την όπερα-διαστήματος “Star Wars: Rogue One”, σε σκηνοθεσία Gareth Edwards και παραγωγή Τζορτζ Λούκας.

Η νέα ταινία, που θα κάνει πρεμιέρα τον Δεκέμβριο, γεφυρώνει το χάσμα μεταξύ του τέλους της Επεισοδίου ΙΙΙ και της αρχής του Επεισοδίου IV, περιγράφοντας την αντίδραση των ανταρτών.

Στην ταινία, η Βρετανή ηθοποιός Felicity Jones υποδύεται την ηγέτιδα των ανταρτών Jyn Erso, αποστολή της οποίας είναι να κλέψει τα σχέδια του Death Star, η σκιά του οποίου πλανάται απειλητικά, σχεδόν αδιόρατα, στον ουρανό της Αυτοκρατορίας. Οι αντάρτες θέλουν να εντοπίσουν την αχίλλειο πτέρνα του διαστημικού σταθμού, ο οποίος, μεταξύ άλλων, έχει τη δυνατότητα να καταστρέφει πλανήτες.

Έτσι, η ταινία ξεκινά με μια ανταρσία. Αυτό φαίνεται άλλωστε και από το κυρίαρχο σλόγκαν της ταινίας: «Η ελπίδα ξεκινά με μια επανάσταση».

Και η αναμέτρηση αρχίζει. Ποιος θα νικήσει;

Το νέο τρέιλερ ανοίγει με μια εκτεταμένη εμφάνιση του Δανού ηθοποιού Μαντς Μίκελσεν, με teasers για την προέλευση του Death Star, με μια σύντομη επεξήγηση του πώς γεννήθηκε η ονομασία “Rogue One” (αγύρτης, τσαρλατάνος, ανέντιμος), με σαμουράι εναντίον Stormtroopers, καθώς και του πώς όλα αυτά καταλήγουν, για μια ακόμα φορά, στην σκιώδη παρουσία του παντοτινά απειλητικού Νταρθ Βέιντερ στο παρασκήνιο.

Απολαύστε το νέο τρέιλερ όσο μετράμε αντίστροφα μέρες μέχρι την κυκλοφορία της ταινίας.
v

Rogue One: A Star Wars Story Trailer #2
v

 


Translate this post