Μυστηριώδες φως πάνω από τη Μόσχα (βίντεο)

Κατηγορία Εξωγήινη Έρευνα

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Posted by Youmagazine Staff

 

Όπως αναφέρει το Sputnik, μια τεράστια μπάλα φωτός κατέγραψαν οι κάμερες να αιωρείται πάνω από πολυκατοικίες στη Μόσχα.

423gj3gkj643g63l6778

Το περιστατικό έχει εξάψει τη φαντασία των κυνηγών UFO σε όλη την υδρόγειο. Photo: YouTube / Vladimir Tillman
v

ΤΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ συνέβη τη Δευτέρα 3 Οκτωβρίου και είναι ένα από τα πολλά που συμβαίνουν το τελευταίο διάστημα στη ρωσική πρωτεύουσα.

Αυτή τη φορά η κάμερα κατέγραψε μια τεράστια μπάλα φωτός, που αναβόσβηνε, αιωρούμενη πάνω από τις πολυκατοικίες στην περιοχή Marfino της Μόσχας. Η παράξενη μπάλα φωτός φαίνεται να επιπλέει και να κινείται πάνω και κάτω, πριν εξαφανιστεί πίσω από τον ορίζοντα.

Το βίντεο είναι μικρής διάρκειας και έχει γυριστεί από έδαφος.
v

v

Το φως θα μπορούσε κάλλιστα να είναι ο προβολέας ενός ελικοπτέρου της αστυνομίας που διεξάγει έρευνες, έγραψαν πολλοί χρήστες που είδαν το βίντεο.

Οι κάτοικοι της Μόσχας, όμως, σχολιάζοντας το βίντεο έχουν διαφορετική άποψη: «Μπορείτε να δείτε αρκετά τέτοια φαινόμενα πάνω από τη Μόσχα», γράφει κάποιος χρήστης. «Εγώ έχω δύο φορές εφέτος. Το φαινόμενο είναι συχνό και έχει παρατηρηθεί και σε άλλες πόλεις της Ρωσίας».

Τον Φεβρουάριο, ένα άλλο βίντεο που γυρίστηκε στη Μόσχα φαίνεται να δείχνει τέσσερα άγνωστης προέλευσης φώτα να πετούν σε σχηματισμό πάνω από την πόλη. Το βίντεο, που έγινε viral, θεωρείται από τους οπαδούς των UFO ως απόδειξη της ύπαρξης εξωγήινης ζωής.
v

v

«Υπήρχαν τέσσερις μπάλες φωτός. Μια κόκκινη προς τα αριστερά, δύο λευκές στη μέση και μια λιγότερο φωτεινή προς τα δεξιά. Κάποιες φορές, αυτή που ήταν δεξιά εμφανιζόταν και εξαφανιζόταν. Όλες μαζί, δημιουργούσαν το σχήμα του ρόμβου», έγραψε ο μάρτυρας που τράβηξε το βίντεο.

Να σημειωθεί ότι Ρώσοι αξιωματούχοι δεν έχουν σχολιάσει το περιστατικό της Δευτέρας, αναφέρει το Sputnik.

 


Translate this post