Ένα περίεργο «πλάσμα» σε βενζινάδικο του Περού (vid)

Κατηγορία Παράξενα

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Posted by Youmagazine Staff

 

Βίντεο από κάμερα ασφαλείας δείχνει μια μυστηριώδη φιγούρα στο πάρκινγκ ενός διανυκτερεύοντος βενζινάδικου.

1314gh5gk431kl667

Το περίεργο «πλάσμα» όπως το κατέγραψε η κάμερα ασφαλείας στις 22 Αυγούστου 2016 έξω από ένα βενζινάδικο στο Περού. Πηγή: Youtube
v

ΣΤΙΣ 3:30 τα ξημερώματα της Δευτέρας 22 Αυγούστου 2016, η κάμερα ασφαλείας Νο 4 ενός βενζινάδικου σε εθνική οδό του Περού κατέγραψε την εμφάνιση ενός πολύ περίεργου «πλάσματος» στο πάρκινγκ του σταθμού. Το πλάσμα εντόπισαν στη συνέχεια δύο εργαζόμενοι στο σταθμό που επιχείρησαν να το κυνηγήσουν, χωρίς όμως αποτέλεσμα.
Σύμφωνα με τις μαρτυρίες των υπαλλήλων, το «πλάσμα» έμοιαζε με ρομπότ και είχε ύψος σχεδόν ένα μέτρο. Δεν είχε κορμό, αλλά ένα είδος θόλου με φώτα στη θέση της κεφαλής, που στηριζόταν πάνω σε τέσσερα ή περισσότερα αρθρωτά σκέλη. Αυτό το έκανε να φαίνεται ότι «επιπλέει» παρά ότι περπατά πάνω στο έδαφος.
Στο βενζινάδικο υπήρχαν εκείνη την ώρα 10 εργαζόμενοι, μεταξύ αυτών και το ένοπλο προσωπικό ασφαλείας. Δύο από τους εργαζόμενους κυνήγησαν το «πλάσμα» με σκοπό να το συλλάβουν, εκείνο όμως άρχισε να «τρέχει» και διέσχισε το δρόμο απ’ όπου περνούσαν μεγάλα φορτηγά. Προς στιγμήν φάνηκε να το χτυπά κάποιο φορτηγό, όμως τελικά δεν υπήρξε ατύχημα. Το «πλάσμα», ό,τι είδους κι αν ήταν, εξαφανίστηκε χωρίς να αφήσει κάποιο ίχνος.
Το βίντεο έχει προκαλέσει πολλές συζητήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με τις προτεινόμενες εξηγήσεις να κυμαίνονται από έναν εξωγήινο επισκέπτη μέχρι ένα ελαττωματικό μπαλόνι ηλίου που παρασύρεται από τον άνεμο.
v

EL CASO PACHACAMAC – Mejores Imágenes – Dr. Anthony Choy
v

 


Translate this post