Η πιο ανατριχιαστική selfie όλων των εποχών!

Κατηγορία Παράξενα

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Posted by Youmagazine Staff

 

Είναι η πιο μυστηριώδης και ανατριχιαστική selfie όλων των εποχών – αλλά μπορείτε να βρείτε το γιατί;

0123G25G56226G6226

Αυτή η ασπρόμαυρη selfie από το υπνοδωμάτιο μιας κοπέλας φαίνεται φυσιολογική με την πρώτη ματιά, αλλά δεν είναι. Πηγή: Instagram
v

ΟΙ ΧΡΗΣΤΕΣ των κοινωνικών δικτύων ήταν οι πρώτοι που παρατήρησαν ότι κάτι πολύ παράξενο συνέβαινε με τη φωτογραφία μιας κοπέλας που δημοσιεύτηκε στο Instagram. Και μέχρι τώρα κανείς δεν έχει λύσει το μυστήριο.
Πρόκειται για μια νεαρή κοπέλα που τράβηξε μια selfie στο υπνοδωμάτιό της. Και ενώ δείχνει εκ πρώτης όψεως αθώα, κρύβει μια ανατριχιαστική λεπτομέρεια, μια λεπτομέρεια που θα μπορούσε να είχε βγει από κάποια ταινία τρόμου.
Οι περισσότεροι χρήστες έκαναν λόγο για κάποιο πιθανό φάντασμα μέσα στο δωμάτιο, για το πώς είναι το κρεβάτι του κοριτσιού και άλλα τέτοια.
Αυτό όμως που σοκάρει είναι το ίδιο το κορίτσι, καθώς πάνω του υπάρχει μια παράξενη λεπτομέρεια. Παρατηρήστε ξανά τη φωτογραφία και θα τη βρείτε.
Το πρόβλημα βρίσκεται στο ότι το κορίτσι έχει περισσότερα δάκτυλα στο ένα χέρι από το κανονικό!
v

0323G25G56226G6638

Το δεξί χέρι του κοριτσιού φαίνεται να έχει έξι δάχτυλα αντί πέντε! Πηγή: Instagram
v

Το πρώτο που θα σκεφτεί κανείς είναι ότι η φωτογραφία είναι αποτέλεσμα photoshopping, όποιος όμως είναι έμπειρος στο photoshop αντιλαμβάνεται ότι δεν υπάρχει η παραμικρή αλλοίωση στη θέση και τις αναλογίες.
Μήπως τότε πρόκειται για γενετική ανωμαλία;
Μπορεί κανείς να υποθέσει ό,τι θέλει. Η εικόνα φέρνει σε αμηχανία όποιον την κοιτάζει και την απάντηση μπορεί να τη δώσει μόνο το πρόσωπο της φωτογραφίας.

 


Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Translate this post