Μπαμπά, η αρκούδα άνοιξε την πόρτα σου!

Κατηγορία Αστεία Βίντεο

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Posted by Youmagazine Staff

 

Μια αρκούδα καταφέρνει να ανοίξει την πόρτα του αυτοκινήτου, και τα παιδιά στο πίσω κάθισμα ουρλιάζουν από τρόμο. Δείτε το βίντεο.

2432J54LKJ54JK54LKJ4J

Το τετ-α-τετ με μια αρκούδα δεν είναι και ό,τι καλύτερο στην εξοχή. Πηγή: Youtube
v

ΜΙΑ οικογένεια Αμερικανών τουριστών αποφάσισε να έρθει σ’ επαφή με τη φύση. Έτσι, πήραν το αμάξι τους, ένα βαν, και πήγαν στο Εθνικό Πάρκο Γέλοουστοουν, που βρίσκεται στην πολιτεία του Ουαϊόμινγκ, και το οποίο είναι γνωστό για την άγρια ζωή που φιλοξενεί και τα πολλά γεωθερμικά χαρακτηριστικά του.
Στα τεράστια δάση και στα λιβάδια του πάρκου ζουν ελεύθερα αρκούδες Γκρίζλι, λύκοι, καθώς και κοπάδια από βίσωνες, άλκες και άλλα είδη που απειλούνται με εξαφάνιση.
Όπως συμβαίνει με όλους τους άγριους τόπους, οι τουρίστες κάνουν τη βόλτα τους καθισμένοι στην ασφάλεια των αυτοκινήτων τους. Τι γίνεται όμως όταν εσύ μεν αποφεύγεις τα ζώα, έρθουν όμως εκείνα κοντά σου και μάλιστα ανοίξουν την πόρτα του αμαξιού σου για πιο στενή επαφή;
Εκεί, λοιπόν, που η οικογένεια των τουριστών τραβούσε φωτογραφίες, μια αρκούδα τους πλησίασε με τέτοια οικειότητα που αρχικά έμειναν εμβρόντητοι. Μόλις όμως η αρκούδα άνοιξε με άνεση την πόρτα του αυτοκινήτου, η έκπληξη μετατράπηκε σε τρόμο.
Σίγουρα επρόκειτο για μια αρκούδα πιο έξυπνη από το μέσο όρο αρκούδας, ίσως και από τον μέσο όρο ανθρώπου, αν σκεφτεί κανείς ότι ένας τουρίστας σκοτώθηκε πριν λίγο καιρό πέφτοντας μέσα σε μια από τις καυτές όξινες πηγές που αφθονούν στο πάρκο, ή το ζευγάρι των ηλίθιων τουριστών που τον περασμένο μήνα απήγαγαν και έκαναν ευθανασία σε ένα μωρό βίσωνα, επειδή θεώρησαν ότι δεν θα επιζούσε στην άγρια φύση, λόγω του ψύχους!

v
Kids scream as Bear opens van door
v

 


Κράτα το

Κράτα το

Translate this post