UFO χωρίζεται στα τρία πάνω από την Αλάσκα – Βίντεο

Κατηγορία Εξωγήινη Έρευνα

ΕΞΩΓΗΙΝΗ ΕΡΕΥΝΑ

Posted by Youmagazine Staff

 

Μια παράξενη φωτεινή σφαίρα χωρίστηκε στα τρία πάνω από την Αλάσκα, πριν εξαφανιστεί στο νυχτερινό ουρανό.

42GJK123G254HJ6H6274

Αυτές οι τρεις σφαίρες προήλθαν από μια αρχικά φωτεινή πηγή πριν εξαφανιστούν όλες μαζί. Πηγή: YouTube
ν

ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ περιστατικό συνέβη στις 13 Μαΐου στο Φέρμπανκς της Αλάσκας, μεταξύ 1:03 και 2:30 τοπική ώρα. Ένα σφαιρικό λαμπερό αντικείμενο άρχισε να αιωρείται στον νυχτερινό ουρανό, που ύστερα από λίγο χωρίστηκε σε τρία μέρη, πριν τελικά εξαφανιστεί από τη θέα.
Το συμβάν κατέγραψε με την κάμερα του τηλεφώνου του ο χρήστης του YouTube Τζάρεντ Α., ο οποίος οδηγούσε εκείνη την ώρα και το φωτεινό επεισόδιο τράβηξε την προσοχή του.
Ο οδηγός ένιωσε δέος όταν είδε το άγνωστο φως να διαχωρίζεται σε τρία μέρη, πριν εξαφανιστεί οριστικά από τα μάτια του.
Ο Τζάρεντ ανέβασε αμέσως το βίντεο στο YouTube και στη συνέχεια έκανε λεπτομερή περιγραφή του γεγονότος στο MySpace.
«Ερχόμουν από το Morris Thompson Visiter Centre, όταν είδα τη φωτεινή σφαίρα να λάμπει στον ουρανό. Αιωρήθηκε για λίγη ώρα και κατόπιν, σαν να την πυροβόλησε κάποιος, έσπασε σε τρία κομμάτια και εξαφανίστηκε».
«Όταν την είδα να λάμπει στον ουρανό, έβγαλα το τηλέφωνο κι άρχισα να την καταγράφω. Το φως της δεν ήταν σταθερό, αλλά αναβόσβηνε – κάτι που απέκλειε την πιθανότητα να είναι άστρο ή φως αεροπλάνου. Έπειτα βγήκε από αυτήν μια μικρότερη φωτεινή σφαίρα που εξαφανίστηκε. Συνέχισε να αναβοσβήνει για ώρα. Κατόπιν βγήκε ένα δεύτερο φως από αυτή. Κοιτούσα το θέαμα εκστατικός…»
Ένας χρήστης του YouTube έγραψε: «Μοιάζει περισσότερο με το φλας ενός ελικοπτέρου», ενώ ένας άλλος πρόσθεσε: «Αναμφίβολα πρόκειται για μετεωρολογικό μπαλόνι που αντανακλά τα φώτα της πόλης».
v

Possible UFO?
v

 


Κράτα το

Translate this post