Οι τελευταίες στιγμές ενός τζιχαντιστή αυτοκτονίας (vid)

Κατηγορία Διεθνή-Κόσμος

ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ

Youmagazine Newsroom

 

Κάμερα καταγράφει τις τελευταίες στιγμές ενός τζιχαντιστή αυτοκτονίας, λίγο πριν ανατιναχτεί σε αποστολή στη Συρία.

Οι τελευταίες στιγμές… Ο βομβιστής αυτοκτονίας Τζαφάρ αλ-Tαγιάρ κλαίει λίγο πριν εκτελέσει την μακάβρια αποστολή του. Πηγή: Supplied
ν
ΤΟ ΔΡΑΜΑΤΙΚΟ βίντεο, που δείχνει έναν νεαρό βομβιστή αυτοκτονίας να κλαίει για την τύχη που του επιφύλαξε η μοίρα, γυρίστηκε λίγο πριν ανατιναχτεί, κατά τη διάρκεια επίθεσης σε χωριό της Συρίας.
Τα τραγικά πλάνα δείχνουν τον νεαρό Τζαφάρ αλ-Tαγιάρ να έχει μετανιώσει για την αποστολή αυτοκτονίας που ανέλαβε, είναι όμως πλέον αργά. Συντετριμμένος και απρόθυμα οδηγεί το φορτωμένο με εκρηκτικά όχημα εναντίον της αμυντικής περιμέτρου της πόλης Φουά στην επαρχία Ιντλίμπ στις 18 Σεπτεμβρίου.
Ο νεαρός που κατάγεται από το Ουζμπεκιστάν είχε στρατολογηθεί στις τάξεις της Αλ Κάιντα και πολεμούσε με τους τζιχαντιστές εναντίον του στρατού του προέδρου Άσαντ.
Οι Ουζμπέκοι μαχητές πολεμούσαν πέρυσι στο Αφγανιστάν δίπλα στους Ταλιμπάν, υπό την ηγεσία του ιμάμη Μπουχαρί Τζαμαάτ.
ν
Η στιγμή της ανατίναξης του οχήματος που οδηγούσε ο Τζαφάρ αλ-Tαγιάρ, όπως την κατέγραψε ένα drone του συριακού Στρατού. Πηγή: Supplied
ν
Οι συμπολεμιστές του τον ενθαρρύνουν τραγουδώντας, καθώς αυτός τους αποχαιρετά με δάκρυα. «Τζαφάρ, αδερφέ μου, δεν πρέπει να φοβάσαι. Όταν είσαι φοβισμένος, θυμήσου τον Αλλάχ», του λέει ένας άλλος μαχητής από το Ουζμπεκιστάν.
Ο νεαρός, που σύμφωνα με πληροφορίες δεν ήταν πάνω από 20 ετών, απαντά: «Δεν φοβάμαι για μένα, αλλά μήπως δεν πετύχει η αποστολή».
ν

Προσοχή: το βίντεο περιέχει σκηνές που σοκάρουν
ν

Terrorists comfort crying suicide bomber before Syrian attack
v


ν

Το Μέτωπο Αλ Νούσρα χρησιμοποιεί πολλούς νεαρούς μαχητές τους οποίους στέλνει σε αποστολές αυτοκτονίας, εναντίον των κυβερνητικών δυνάμεων της Συρίας, αλλά και σε αποστολές στο εξωτερικό.

 


Translate this post