Σοκαριστικό! Κοτόπουλο σκοτώνει άνθρωπο (vid)

Κατηγορία NEWS, Παράξενα

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Posted by Youmagazine Staff

 

Ο Τζάσπερ Κράους, από την Κιλαχόρνια της Ιρλανδίας, πέθανε από τα τραύματα που του προξένησε ένα εξαγριωμένο κοτόπουλο.

Το φονικό κοτόπουλο με το όνομα Μπράχμα. Image: Supplied

v

ΕΝΑΣ ΑΝΤΡΑΣ πέθανε από τα τραύματά του, αφού δέχτηκε επίθεση από ένα εξαγριωμένο κοτόπουλο, σύμφωνα με την αστυνομική έρευνα.

Πιο συγκεκριμένα, ο Τζάσπερ Κράους (Jasper Kraus), 67 ετών, από την Κιλαχόρνια της Ιρλανδίας, βρέθηκε νεκρός μέσα σε μια λίμνη αίματος, από πληγές στο πίσω μέρος του ποδιού του, που τις προξένησε ένα κοτόπουλο!

Τον άτυχο Ιρλανδό βρήκε αιόφυρτο στην κουζίνα του σπιτιού, ένας άλλος ένοικος και ειδοποίησε την κόρη του, Βιρτζίνια Γκουινάν. Πριν ξεψυχήσει ο Τζάσπερ πρόλαβε να ψιθυρίσει τη λέξη «κόκορας».

Όπως κατέθεσε στην αστυνομία η Γκουινάν, τα ίχνη αίματος οδηγούσαν στο κοτέτσι, όπου είχε πάει ο πατέρας της για να ταΐσει τις κότες, και ότι δέχτηκε επίθεση από ένα κοτόπουλο με το όνομα Μπράχμα, που είχε επιτεθεί και στην ίδια.

Το παράξενο περιστατικό συνέβη πέρυσι στις 28 Απριλίου.

Στον τόπο του «εγκλήματος» κλήθηκε η αστυνομία και ασθενοφόρο, αλλά οι γιατροί δεν μπόρεσαν να κάνουν τίποτα.
ν

Ο Τζάσπερ Κράους πέθανε, αφού δέχτηκε επίθεση από ένα κοτόπουλο. Image: Supplied
ν

Μερικά ζώα μπορούν αναμφίβολα να αποδειχθούν θανατηφόρα και δεν είναι ασυνήθιστο να ακούμε για ανθρώπους που θανατώνονται από αρκούδες, λιοντάρια, καρχαρίες, κροκόδειλους και άλλα επικίνδυνα πλάσματα.

Αντίθετα, οι κότες θεωρούνται αβλαβή ζώα και μάλλον δειλά, αν και δεν συμβαίνει το ίδιο με τους κόκορες, που θυμώνουν εύκολα και δεν διστάζουν να επιτεθούν.
ν

Το κοτόπουλο με το όνομα Μπράχμα (Brahma). Image: Supplied
ν

Όπως είπε η Γκουινάν, ο πατέρας της ήταν καταβεβλημένος, καθώς έπασχε από καρκίνο και νεφρική ανεπάρκεια. Επίσης, εκείνη την εποχή έπαιρνε πολλά φάρμακα.

Όταν οι τραυματιοφορείς έφτασαν στο σπίτι, έκαναν στον Τζάσπερ καρδιοαναπνευστική αναζωογόνηση, αλλά ήταν πια αργά.

Ο Μπράχμα, που ανήκει σε μια αμερικανική ποικιλία πουλερικών, έχει πάρει βραβεία και διακρίσεις σε διαγωνισμούς και παρ’ όλο που ήταν περιορισμένος, κατάφερε να λυθεί και να επιτεθεί στον Τζάσπερ. Τα νύχια του Μπράχμα ήταν καλυμμένα από ξεραμένο αίμα.

Σύμφωνα με την νεκροψία, η αιτία θανάτου οφείλεται σε θανατηφόρα καρδιακή αρρυθμία στο πλαίσιο σοβαρού στεφανιαίου αθηρώματος και καρδιομεγαλίας.

Στο βίντεο που ακολουθεί, υπάρχουν οδηγίες για το πώς να καλμάρετε έναν επιθετικό κόκορα.
ν

ν

 


Translate this post