Γιατί ο Γιούαν ΜακΓκρέγκορ χωρίζει από τη σύζυγό του

Κατηγορία Κοινωνία

CELEBRITY LIFE

Youmagazine Newsroom

 

Η αιτία που ύστερα από 22 χρόνια γάμου, ο Γιούαν ΜακΓκρέγκορ παίρνει διαζύγιο από την ελληνικής καταγωγής σύζυγό του Ήβη Μαυράκη.

Η συμπρωταγωνίστριά του στο Fargo, 32χρονη Μαίρη Ελίζαμπεθ Γουίνσταντ, είναι ο νέος έρωτας του Γιούαν ΜακΓκρέγκορ. Πηγή: News Media
ν

Ο ΣΚΩΤΣΕΖΟΣ ηθοποιός Γιούαν ΜακΓκρέγκορ αντάλλαξε μερικά παθιασμένα φιλιά με τη συμπρωταγωνίστριά του στο Fargo, την 32χρονη Μαίρη Ελίζαμπεθ Γουίνσταντ, σε εστιατόριο του Λονδίνου, σύμφωνα με την βρετανική εφημερίδα Sun, που δημοσιεύει το σχετικό φωτογραφικό υλικό.
Οι φωτογραφίες της Sun δείχνουν τον 46χρονο ηθοποιό και πατέρα τεσσάρων παιδιών, να ανταλλάσσει με την Μαίρη Ελίζαμπεθ ένα παθιασμένο φιλί στο εστιατόριο Good Life Eatery στην περιοχή St. John’s Wood στο βορειοδυτικό Λονδίνο.
«Ήταν βαθιά απορροφημένοι στη συζήτησή τους και κάθισαν εκεί μαζί για περισσότερο από μια ώρα», είπε ένας πελάτης στη Sun. «Όταν βγήκαν έξω, η Μαίρη Ελίζαμπεθ κάθισε στο πίσω μέρος της μοτοσικλέτας του Γιούαν και έφυγαν μαζί».
ν

Ο Γιούαν ΜακΓκρέγκορ με τη σύζυγό του Ήβη Μαυράκη το 2006. Photo: AFP. Πηγή: Supplied
ν

Μια πηγή κοντά στον ΜακΓκρέγκορ είπε στο περιοδικό People ότι ο ηθοποιός και η επί 22 χρόνια σύζυγός του, η παραγωγός ταινιών Ήβη Μαυράκη, έχουν χωρίσει από τον Μάιο, αλλά κρατούσαν έως τώρα τον χωρισμό τους κρυφό.
Είναι ενδεικτικό ότι η Μαίρη Ελίζαμπεθ Γουίνσταντ, που το 2010 είχε παντρευτεί τον σκηνοθέτη Riley Stearns, ανακοίνωσε το χωρισμό τους τον Μάιο.
Ο ΜακΓκρέγκορ και η Γουίνσταντ παίζουν τους εραστές Ρέι Στάσι και Νίκη Σουάνο στην διάσημη τηλεοπτική σειρά Fargo.
Να σημειωθεί ότι η 51 ετών Ήβη Μαυράκη, η οποία γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Γαλλία, καθώς οι γονείς της ήταν Έλληνες μετανάστες, έχει αποκτήσει με τον Γιούαν τέσσερις κόρες.

ν

ν

 


Translate this post