«Χωρίς φόβο»: Ένα βιβλίο πρακτικής ψυχολογίας από τον Ραφαέλ Σανταντρέου

Κατηγορία MAGAZINE, Book Corner

BOOK CORNER  | Ενημ. 18/04/2024, 07:18

Posted by Youmagazine Staff

 

«Χωρίς φόβο»: Κυκλοφόρησε από τις Εκδόσεις Gema το νέο βιβλίο του Ραφαέλ Σανταντρέου, ενός από τους πιο περιζήτητους ψυχολόγους.

Ο Ραφαέλ Σανταντρέου. Image: Supplied

v

ΕΙΝΑΙ ΕΦΙΚΤΟ να ζούμε χωρίς φόβο; Ασφαλώς! Εκατοντάδες χιλιάδες άτομα έχουν επαναπρογραμματίσει τον εγκέφαλό τους χάρη σε αυτή τη μέθοδο, τεκμηριωμένη από πάρα πολλές επιστημονικές μελέτες. Τέσσερα σαφή και συνοπτικά βήματα θα μας επιτρέψουν να νικήσουμε διά παντός όλους τους φόβους μας. Ακόμα και τους πιο έντονους:

‒ Κρίσεις άγχους ή πανικού
‒ Ιδεοληψίες
‒ Υποχονδρίαση
‒ Κοινωνικό άγχος
‒ Ή οποιονδήποτε άλλο αβάσιμο φόβο

Το βιβλίο «Χωρίς φόβο» είναι η οριστική μέθοδος. Όλοι μπορούν να την εφαρμόσουν ακολουθώντας τις οδηγίες και, ασφαλώς, χωρίς να είναι απαραίτητη η φαρμακευτική αγωγή. Ετοιμάσου να γίνεις η καλύτερη εκδοχή του εαυτού σου: ένας άνθρωπος ελεύθερος, δυνατός και ευτυχισμένος.
ν

ν

Ραφαέλ Σανταντρέου
Χωρίς φόβο – Η τεκμηριωμένη μέθοδος
για να ξεπεράσουμε το άγχος, τις
ιδεοληψίες, την υποχονδρίαση και
οποιονδήποτε αβάσιμο φόβο
Μετάφραση: Χριστίνα Αμαργιανού
ISBN: 978-960-6893-61-2
Σελίδες: 329
Τιμή: 12 ευρώ
Εκδόσεις Gema
ν

Βιογραφικό

Ο Ραφαέλ Σανταντρέου είναι ένας από τους πιο καταξιωμένους ψυχολόγους της Ισπανίας. Μετά την ολοκλήρωση των σπουδών του στην Ισπανία και στην Αγγλία, εργάστηκε ως καθηγητής στο Πανεπιστήμιο Ραμόν Γιουλ. Κατά τη δεκαετία του 2000 συνεργάστηκε με τον διάσημο ψυχολόγο Τζόρτζιο Ναρντόνε στο Κέντρο Στρατηγικής Θεραπείας στο Αρέτζο της Ιταλίας. Σήμερα έχει αφιερωθεί στην ψυχοθεραπεία ασθενών –το μεγάλο του πάθος– και στην κατάρτιση γιατρών και ψυχολόγων. Στα γραφεία που διατηρεί στη Βαρκελώνη και στη Μαδρίτη τον επισκέπτονται ασθενείς από όλο τον κόσμο ή τους παρέχει τις συμβουλές του μέσω τηλεδιάσκεψης.

Τα προηγούμενα βιβλία του «Η τέχνη της ευτυχισμένης ζωής», «Τα γυαλιά της ευτυχίας», «Ευτυχισμένος στην Αλάσκα» και «Τίποτα δεν είναι τόσο φοβερό» έχουν γίνει σημεία αναφοράς της ψυχολογίας σε διεθνές επίπεδο.

Το «Ευτυχισμένος στην Αλάσκα» κυκλοφορεί από τις Εκδόσεις Gema.

Πληροφορίες: Εκδόσεις Gema, Αλωπεκής 25, Αθήνα 106 76, τηλ.: 210-7258350, fax: 210-7222072, gemapublications.gr – e-mail: info@gemapublications.gr

ν

 


Translate this post