“Α Να Χαθείτε” – Ο Γιάννης Γιοκαρίνης για τη φάρα των πολιτικών (vid)

Κατηγορία Music Corner

MUSIC CORNER

Posted by Youmagazine Staff

 

Ο νοσταλγός του Rock’n’Roll επιστρέφει δυναμικά με ένα νέο Single και δηλώνει την αγανάκτηση του για όλα όσα συμβαίνουν γύρω μας και μας επηρεάζουν!

Image: Supplied

v

“Α ΝΑ ΧΑΘΕΙΤΕ”. Ένα τραγούδι για τη φάρα των πολιτικών που μας κοροϊδεύουν, μας εξαπατούν, μας περιορίζουν στα σπίτια με το πρόσχημα της πανδημίας και μας κλέβουν το βιος. Τουλάχιστον αυτό εισπράττουμε εμείς…

Επαναστατικός και συνάμα ευγενικός, ο Γιάννης Γιοκαρίνης, έρχεται για να κάνει αισθητή την παρουσία του, με ένα τραγούδι σύγχρονο αλλά ταυτόχρονα διαχρονικό, γραμμένο το 2020, κάτω απ’ την σκιά της πανδημίας και μέσα στην δίνη των περιορισμών και της καταπίεσης.

Το ολοκαίνουριο βίντεο κλιπ, δείχνει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και σε διάλογο με την κοινωνία, τις σκέψεις όλων μας για όσα ζούμε.

Οι στίχοι του τραγουδιού, από την πένα του Πάνου Ηλιόπουλου, που δεν βρίσκεται πλέον μαζί μας, μετράνε πάνω από 35 χρόνια ιστορίας. Όπως λέει ο Γιάννης: «Δεν έχει αλλάξει ΤΙΠΟΤΑ και ούτε πρόκειται έτσι όπως πάμε… Κι αυτό είναι που κάνει το τραγούδι διαχρονικό, δυστυχώς!»

Το “Α Να Χαθείτε” κυκλοφορεί από την Alpha Records σε όλες τις ψηφιακές πλατφόρμες.

Ένα τραγούδι για ελεύθερα πνεύματα!

Δείτε το βίντεο κλιπ:
ν

ν

 


Translate this post