Η συγγραφέας του “Πώς να δολοφονήσετε τον σύζυγό σας” καταδικάστηκε για τον φόνο του άντρα της (vid)

Κατηγορία ΘΕΜΑΤΑ, Κοινωνία

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Posted by Youmagazine Staff

 

Η συγγραφέας του bestseller “Πώς να δολοφονήσετε τον σύζυγό σας” βρέθηκε ένοχη για τον φόνο του άντρα της.

Η συγγραφέας Νάνσυ Κράμπτον Μπρόφι με τον δολοφονημένο σύζυγό της. Πηγή: News Media

v

Η ΕΙΔΗΣΗ ΣΟΚΑΡΕΙ. Μια Αμερικανίδα συγγραφέας, η Νάνσυ Κράμπτον Μπρόφι (Nancy Crampton Brophy), που έγραψε ένα επιτυχημένο βιβλίο με τίτλο “How to Murder Your Husband” (Πώς να δολοφονήσετε τον σύζυγό σας) καταδικάστηκε σε ποινή ισόβιας κάθειρξης για τη δολοφονία του συζύγου της Ντάνιελ Μπρόφι.

Η Νάνσι Κράμπτον Μπρόφι, 71 ετών, καταδικάστηκε χθες Τετάρτη για φόνο δεύτερου βαθμού του συζύγου της, του 63χρονου σεφ Ντάνιελ Μπρόφι το 2018, όταν ομολόγησε τη δολοφονία που είχε κάνει, σε συγκρατούμενή της στη φυλακή, αναφέρει η New York Post.

Αυτό το έκανε είτε για να καυχηθεί είτε επειδή δεν την άφηναν οι Ερινύες. Όμως η συγκρατούμενη αποκάλυψε τα πάντα στους αστυνομικούς για να ελαφρύνει τη δική της θέση.

Το δικαστήριο της κομητείας Μαλτνόμα στην πολιτεία Όρεγκον, εξέδωσε την ετυμηγορία του για την συγγραφέα του “How to Murder Your Husband” το πρωί της Τετάρτης 25 Μαΐου μετά από μια δίκη που κράτησε πέντε εβδομάδες, σύμφωνα με το Portland Eater.

Η σύντροφος του κελιού της Νάνσυ, η Άντρεα Τζέικομπς, κατέθεσε στις 18 Μαΐου, λέγοντας στο δικαστήριο ότι η συγγραφέας ρομαντικών μυθιστορημάτων είχε περιγράψει λεπτομερώς την απόσταση από την οποία πυροβόλησε τον σύζυγό της.

Παρά τα έσοδα από τα βιβλία της, η φόνισσα ένιωθε οικονομικά ευάλωτη και σκότωσε τον σύζυγό της για να εισπράξει την ασφάλεια ζωής που ανερχόταν στα 500.000 δολάρια.
ν

Η Νάνσυ Μπρόφι σκότωσε τον σύζυγό της Ντάνιελ για να εισπράξει την ασφάλεια ζωής που είχε κάνει. Image: Supplied
ν

Η φόνισσα κατά τη διάρκεια της δίκης. Εικόνα: Γραφείο σερίφη της κομητείας Multnomah / AFP
ν

Κάνοντας χειρονομίες, η Άντρεα Τζέικομπς, έδειξε με τα χέρια την απόσταση μεταξύ της Νάνσυ και του νεκρού συζύγου της λέγοντας: «Μου είπε ότι τον πυροβόλησε δύο φορές στην καρδιά και … μου έδειξε την ακριβή απόσταση στην οποία στεκόταν».

Η Νάνσι είχε πυροβολήσει τον σύζυγό της μια φορά στην πλάτη, ενόσω εκείνος ήταν όρθιος, και στη συνέχεια ενώ βρισκόταν πεσμένος στο πάτωμα, στο Ινστιτούτο Μαγειρικής του Όρεγκον όπου εργαζόταν, σύμφωνα με την αστυνομία.

Οι εισαγγελείς είπαν ότι η Νάνσυ είχε αγοράσει από κατάστημα το συγκεκριμένο όπλο που χρησιμοποιήθηκε στη δολοφονία του συζύγου της και ότι κατόπιν άλλαξε την κάννη του όπλου με αυτή ενός άλλου, ώστε να κάνει το όπλο πιο δύσκολο να αναγνωριστεί.

Ακολούθησε δηλαδή την ίδια περίπου μέθοδο δολοφονίας με αυτήν που περιγράφει στο βιβλίο της.

Η υπεράσπιση ισχυρίστηκε ότι η Νάνσυ αγόρασε το όπλο για τις ανάγκες του βιβλίου της, όμως αυτός ο ισχυρισμός δεν φάνηκε να συγκινεί τους ενόρκους.

Να σημειωθεί ότι η Νάνσυ εκτός από το βιβλίο “Πώς να δολοφονήσετε τον σύζυγό σας” είχε γράψει και ένα άλλο στο παρελθόν με τίτλο “Ο λάθος σύζυγος” (The Wrong Husband).
ν

“How to Murder Your Husband” author on trial for husband’s murder | NewsNation
ν

ν

 


Translate this post