Δείτε πώς γυρίστηκε η πρώτη μεγάλου μήκους ταινία στο διάστημα (video)

Κατηγορία NEWS, Διάστημα

ΔΙΑΣΤΗΜΑ  | Ενημ. 17 Οκτ. 2021, 17:33

Posted by Youmagazine Staff

 

Οι Ρώσοι επιτέλεσαν έναν ακόμη άθλο στο διάστημα, γυρίζοντας την πρώτη ταινία μεγάλου μήκους με ηθοποιούς στον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό.
ν

Πηγή: RT

ν

ΦΩΤΑ, ΚΑΜΕΡΑ, ΔΙΑΣΤΗΜΑ! Έπειτα από δώδεκα μέρες παραμονής στον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό, επέστρεψαν σήμερα στη Γη οι Ρώσοι καλλιτέχνες που γύρισαν την πρώτη μεγάλου μήκους ταινία στο διάστημα. Ο θαλαμίσκος Σογιούζ που τους μετέφερε, προσγειώθηκε με επιτυχία στο Καζακστάν.
ν

Η ρωσίδα ηθοποιός Γιούλια Πέρεσιλντ μετά την προσγείωση του θαλαμίσκου επιστροφής Soyuz MS-18 στη στέπα νοτιοανατολικά του Τζεζάζγκαν του Καζακστάν. Image: Sputnik / Sergei Savostyanov
ν

Στο θαλαμίσκο επιστροφής Soyuz MS-18 επέβαιναν η ηθοποιός Γιούλια Πέρεσιλντ, ο σκηνοθέτης Κλιμ Σιπένκο και ο Ρώσος κοσμοναύτης Oleg Novitsky. Ο θαλαμίσκος προσγειώθηκε με επιτυχία στη στέπα του Καζακστάν την Κυριακή 17 Οκτωβρίου 2021, με τα τρία μέλη του πληρώματος να είναι καλά στην υγεία τους.
ν

Η ηθοποιός Γιούλια Πέρεσιλντ κατά την εκπαίδευσή της στο Κέντρο Εκπαίδευσης Κοσμοναυτών Γκαγκάριν στην Αστρική Πόλη έξω από τη Μόσχα. Πηγή: Roscosmos / Andrey Shelepin GCTC

ν

Οι Ρώσοι κέρδισαν τον Τομ Κρουζ στην κούρσα
για την πρώτη ταινία στο διάστημα

Την Τρίτη 5 Οκτωβρίου η Ρωσίδα ηθοποιός και ο σκηνοθέτης έφθασαν στον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό για να γυρίσουν την πρώτη τους ταινία στο διάστημα, κερδίζοντας σε μια ιδιότυπη «κούρσα» τον Τομ Κρουζ.

Η 37χρονη ηθοποιός Γιούλια Πέρεσιλντ και ο 38χρονος σκηνοθέτης Κλιμ Σιπένκο κατάφεραν να φτάσουν στο διάστημα πριν από τον Τομ Κρουζ, ο οποίος προγραμμάτιζε να πάει με διαστημόπλοιο της εταιρείας SpaceX για το γύρισμα μιας χολιγουντιανής ταινίας, όπως είχε ανακοινώσει η NASA πέρυσι, χωρίς ωστόσο να έχει γίνει κάτι μέχρι τώρα.
ν

Ένα πολύ απαιτητικό μέρος για γυρίσματα ταινίας. Το κινηματογραφικό συνεργείο μαζί με το πλήρωμα του Διεθνούς Διαστημικού Σταθμού. Πηγή: Twitter / Roscosmos
ν

Η έναρξη των γυρισμάτων της ταινίας «Η πρόκληση» θέτει την Ρωσία στην αντιπαράθεσή της με τις Ηνωμένες Πολιτείες επικεφαλής στο τελευταίο κεφάλαιο του ανταγωνισμού στο διάστημα.

Τα ρωσικά μέσα ενημέρωσης κάλυψαν σε πατριωτικό κλίμα τόσο την εκτόξευση όσο και την επιστροφή, με τους παρουσιαστές να παρουσιάζουν το εγχείρημα ως μια σημαντική εξέλιξη στη Ρωσία που την παρακολουθεί όλος ο κόσμος.

Στην ταινία, η Πέρεσιλντ υποδύεται την γιατρό η οποία ζήτησε να ταξιδέψει στο Διεθνή Διαστημικό Σταθμό για να σώσει την ζωή ενός κοσμοναύτη. Οι κοσμοναύτες που αποτελούν το πλήρωμα του σταθμού παίζουν επίσης στην ταινία.
ν

First Ever Film Crew Journey to Space | SUPERCUT | RT
v

v

 


Translate this post