Πέθανε ο ντράμερ των Rolling Stones, Τσάρλι Γουάτς, σε ηλικία 80 ετών (vid)

Κατηγορία Πρόσωπα

ΠΡΟΣΩΠΑ

Posted by Youmagazine Staff

 

Ο κόσμος της μουσικής αποχαιρετά τον θρυλικό ντράμερ των Rolling Stones, Τσάρλι Γουάτς, που έφυγε σε ηλικία 80 ετών.

Ο ντράμερ «πέθανε ειρηνικά περιτριγυρισμένος από την οικογένειά του». Image: Supplied

ν

Ο ΒΕΤΕΡΑΝΟΣ ΝΤΡΑΜΕΡ Τσάρλι Γουάτς (Charlie Watts) πέθανε σε ηλικία 80 ετών. Μετά την ένταξή του στους Rolling Stones το 1963, ο Γουάτς ήταν ένα από τα μακροβιότερα μέλη του συγκροτήματος. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο μουσικός «πέθανε ειρηνικά σε νοσοκομείο του Λονδίνου νωρίτερα σήμερα περιστοιχιζόμενος από την οικογένειά του».

Μεγάλοι καλλιτέχνες έσπευσαν να πουν το δικό τους αντίο στον σπουδαίο ντράμερ των Rolling Stones, ανάμεσά τους οι δύο εν ζωή Beatles, Πωλ ΜακΚάρτνεϋ και Ρίνγκο Σταρ, o Μπράιαν Άνταμς και ο Έλτον Τζον.

«Αιωνία η μνήμη σου, Τσάρλι. Ένας από τους σπουδαιότερους ντράμερ και ένας πραγματικός τζέντλεμαν», έγραψε ο Μπράιαν Άνταμς.

«Βρισκόμαστε στη δυσάρεστη θέση να σας ανακοινώσουμε την είδηση του θανάτου του αγαπημένου μας Τσάρλι Γουότς. Πέθανε ειρηνικά σε νοσοκομείο του Λονδίνου νωρίτερα σήμερα έχοντας στο πλευρό του την οικογένειά του.

Ο Τσάρλι ήταν πολυαγαπημένος σύζυγος, πατέρας και παππούς και επίσης ως μέλος των Rolling Stones ένας από τους σπουδαιότερους ντράμερ της γενιάς του.

Σας ζητούμε να σεβαστείτε την τον ιδιωτικό χρόνο της οικογένειάς, των υπόλοιπων μελών της μπάντας, καθώς και των κοντινών φίλων του, αυτή τη δύσκολη στιγμή».
ν

Charlie Watts / All Down the Line / You aren’t too old, Chalie | Kawamoto Decchie
ν

ν

 


Translate this post