Είχαν άγιο: Φλεγόμενο αεροπλάνο προσγειώθηκε στο Ντένβερ (vid)

Κατηγορία Διεθνή-Κόσμος

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Posted by Youmagazine Staff

 

Αεροπλάνο έπιασε φωτιά στον αέρα και κομμάτια του έπεσαν σε κατοικημένη περιοχή στο Ντένβερ, ευτυχώς χωρίς θύματα.

Ο κινητήρας του αεροπλάνου εκρήγνυται και πιάνει φωτιά. Πηγή: Twitter

ν

ΣΤΙΣ ΑΥΛΕΣ σπιτιών, στο Ντένβερ, έπεσαν κομμάτια ενός αεροπλάνου που έπιασε φωτιά στον αέρα, το Σάββατο (20/02, τοπική ώρα), ενώ εκτελούσε πτήση προς τη Χονολουλού.

Ένα αεροπλάνο τύπου Boeing 777 της United Airlines, με προορισμό τη Χονολουλού, έπιασε φωτιά το Σάββατο (20/02/21, τοπική ώρα) λίγο μετά την αναχώρησή του από το Ντένβερ του Κολοράντο. 

Συγκεκριμένα, σε ανάρτησή της στο Twitter, η αεροπορική εταιρεία ανέφερε πως δεν υπάρχουν τραυματισμοί και πρόσθεσε:

«Η πτήση UA328 από Ντένβερ προς Χονολουλού υπέστη βλάβη στον κινητήρα λίγο μετά την αναχώρηση, επέστρεψε με ασφάλεια στο Ντένβερ και πλήρωμα έκτακτης ανάγκης το εξετάζει στα πλαίσια της ασφάλειας».

Η στιγμή που όταν ο ένας εκ των κινητήρων του αεροπλάνου τυλίχθηκε στις φλόγες, βιντεοσκοπήθηκε από επιβάτη.
ν

ν

Σε ένα ακόμα ένα βίντεο που δημοσιεύθηκε στο Twitter οι επιβάτες, που είδαν τον Χάρο με τα μάτια τους, χειροκροτούν με ανακούφιση κατά την αναγκαστική προσγείωση του αεροπλάνου στο Ντένβερ.
ν

ν

Το αεροπλάνο, ένα Boeing 777-200, το οποίο είχε 231 επιβάτες και 10μελές πλήρωμα, προσγειώθηκε με ασφάλεια, χωρίς να αναφερθούν τραυματισμοί.

Προηγουμένως, πολλοί έκπληκτοι μάρτυρες στο έδαφος ανέφεραν ότι άκουσαν έναν δυνατό κρότο και είδαν κομμάτια μετάλλου να πέφτουν από τον ουρανό.
ν

ν

Οι τοπικές αρχές κάλεσαν τους κατοίκους να μην αγγίζουν τα κομμάτια που βρίσκουν, εν αναμονή έρευνας από το Εθνικό Συμβούλιο Ασφάλειας Μεταφορών για να προσδιοριστούν τα αίτια της δυσλειτουργίας.
ν

ν

ν

 


Translate this post