Φενγκ Σούι – Τα ευνοϊκά ιπτάμενα άστρα του 2021 (vid)

Κατηγορία ΘΕΜΑΤΑ, Φενγκ Σούι

ΙΠΤΑΜΕΝΑ ΑΣΤΡΑ 2|3

Posted by Youmagazine Staff

 

Μέρος β΄: Ενισχύοντας τους ευοίωνους τομείς

Βρείτε τις τυχερές κατευθύνσεις σας το 2021 και δείτε πώς μπορείτε να ελκύσετε ευημερία και πλούτο στο έτος του Βοδιού.

Πηγή: News Media

ν

ΣΤΟ πρώτο μέρος της τριλογίας για το Φενγκ Σούι του 2021, μιλήσαμε για το Λο Σου, το μαγικό τετράγωνο του Κρόνου με τους 9 τομείς, ποιο ιπτάμενο άστρο αντιστοιχεί εφέτος σε κάθε τομέα της ζωής, καθώς και πώς μπορούμε να βρούμε τη θέση κάθε άστρου στον χώρο όπου κατοικούμε ή εργαζόμαστε για να πάρουμε τα κατάλληλα μέτρα.

Σε αυτό το άρθρο θα δούμε πώς μπορούμε να ενισχύσουμε τα άστρα που μας ευνοούν.

Για να ενισχύσετε ακόμη περισσότερο την τύχη σας, βρείτε τον προσωπικό σας αριθμό Κούα, ο οποίος βασίζεται στο έτος γέννησής σας και στο φύλο, και χρησιμεύει για τον προσδιορισμό των ευνοϊκών κατευθύνσεων τόσο όσον αφορά εσάς προσωπικά όσο και τον χώρο σας.

ν

2021: ΤΑ 5 ΕΥΟΙΩΝΑ ΑΣΤΡΑ

ΔΥΣΗ

Άστρο 8, λευκό

Το άστρο 8 είναι λευκό και ανήκει στο στοιχείο της Γης. Φέρνει πλούτο, φήμη και επιτυχία στην καριέρα. Το 2021 βρίσκεται στον δυτικό τομέα του σπιτιού και μπορείτε να περιμένετε προαγωγές, πρόοδο της σταδιοδρομίας σας, αύξηση μισθού και τύχη στις επιχειρήσεις.

Ωστόσο, αυτή η ευοίωνη ενέργεια μπορεί να εξασθενήσει εξαιτίας του μεταλλικού στοιχείου που εμφανίζεται στον τομέα αυτό φέτος.

Για να την ενισχύσετε και να έχετε τα οφέλη του θετικού αυτού άστρου τοποθετήστε στον τομέα αυτό κόκκινα αντικείμενα, όπως ένα κόκκινο χαλί, μια κόκκινη κρυστάλλινη σφαίρα ή οποιοδήποτε άλλο αντικείμενο σας αρέσει. Μπορείτε επίσης να τοποθετήσετε εδώ ένα συντριβανάκι ή ένα ενυδρείο.

Ευνοούνται ιδιαιτέρως όσοι ανήκουν στα ζώδια του Σκύλου και του Χοίρου. Επίσης, ο πατέρας της οικογένειας και οι επιχειρηματίες, άνδρες και γυναίκες.

Αν στη θέση του άστρου 8 πέφτει:

Κύρια Είσοδος – Βοηθά στην ενίσχυση της τύχης, φέρνει χρήματα για όλα τα μέλη του σπιτιού και ενισχύει την εξέλιξη της σταδιοδρομίας, φέρνοντας πολλές ευκαιρίες στη δουλειά και την καριέρα.

Υπνοδωμάτιο – Θα έχετε μια γενναιόδωρη χρονιά και θα θερίσετε τους καρπούς των κόπων σας.

Μπάνιο – Θα πρέπει να είστε προσεκτικοί με τα οικονομικά σας και να φροντίσετε να έχετε πάντα ένα απόθεμα για απροσδόκητα έξοδα που μπορεί να εμφανιστούν μέσα στη χρονιά.

Κουζίνα – Βοηθά στην ενίσχυση της φήμης σας και σας κάνει δημοφιλείς, κάτι που θα χαροποιήσει πολύ όσους ασχολούνται με το κοινό, όπως για παράδειγμα, ηθοποιούς, blogger, youtuber κτλ. Επίσης, φέρνει πλούτο και ευημερία στην οικογένεια.

Ενεργοποιητές Feng Shui για το άστρο 8

Τυχερός Βούδας πάνω σε Βάτραχο αφθονίας
Δέντρο αφθονίας
6 κινεζικά νομίσματα
Τυχερός ή γελαστός Βούδας
Άγαλμα πίθηκου που ιππεύει άλογο
Χρυσός ελέφαντας
Φυλαχτό με κέρματα
Ru Yi


ν

ΝΟΤΟΣ

Άστρο 1, λευκό

Το άστρο της νίκης είναι λευκό και ανήκει στο στοιχείο του Νερού, όμως φέτος βρίσκεται στο Νότο και σχετίζεται με το στοιχείο της Φωτιάς.

Θεωρείται το άστρο των βασιλέων και συχνά συνδέεται με καλή φήμη και υψηλή κοινωνική θέση. Οι ενέργειες αυτού του άστρου είναι εξαιρετικές για την απόκτηση ευημερίας, αναγνώρισης και καλής τύχης.

Εάν η εργασία σας σχετίζεται με πωλήσεις ή έχετε τη δική σας επιχείρηση, σας συμφέρει να αξιοποιήσετε αυτόν τον τομέα για να απολαύσετε τη θετική επιρροή του και να έχετε άφθονη επιτυχία.

Τοποθετήστε στο σημείο αυτό το γραφείο σας για να πραγματοποιήσετε σημαντικές τηλεφωνικές κλήσεις και ηλεκτρονική επικοινωνία ή να κάνετε μια προσφορά στους πελάτες.

Εάν ο χώρος εργασίας σας βρίσκεται σε αυτόν το τομέα, θα έχετε εκτίμηση από τους εργοδότες και τους συναδέλφους σας. Γενικώς, όσο μπορείτε, χρησιμοποιείτε το νότιο τμήμα του σπιτιού ή του γραφείου σας.

Έχετε υπόψη σας όμως ότι λόγω του Καταστρεπτικού Κύκλου των 5 στοιχείων (το Νερό καταστρέφει τη Φωτιά), η δύναμη του ευνοϊκού αυτού άστρου θα τείνει να εξασθενεί.

Για να διορθώσετε την κατάσταση αυτή μπορείτε να τοποθετήσετε στον τομέα αυτό άνθη ροδακινιάς (peach blossom) ή νάρκισσους που θα τους διατηρείτε μέσα σε νερό. Αυτό θα δημιουργήσει έναν θετικό κύκλο παραγωγής νερού που παράγει ξύλο και ξύλου που παράγει φωτιά. Μπορείτε επίσης να τοποθετήσετε μεταλλικά αντικείμενα όπως τρόπαια, ένα μεταλλικό κουτί μουσικής ή μεταλλικές κορνίζες για να ενισχύσετε την υδάτινη ενέργεια αυτού του άστρου.

Το άστρο αυτό είναι ιδιαίτερα ευνοϊκό για όσους ανήκουν στα ζώδια του Ποντικού και της Τίγρης. Ευνοημένοι είναι επίσης οι νεαροί γιοι της οικογένειας και οι νέοι άνδρες από 20 έως 30 ετών.

Αν στη θέση του άστρου 1 πέφτει:

Κύρια Είσοδος – Η συχνότητα εξόδου σας από το σπίτι θα αυξηθεί, π.χ. για ταξίδια. Θα έχετε την υποστήριξη ευεργετών που θα βοηθήσουν στην αύξηση της τύχης και του πλούτου σας.

Υπνοδωμάτιο – Θα βελτιωθούν οι σχέσεις σας με τους ανθρώπους γύρω σας. Αν είστε ελεύθεροι, τώρα θα έχετε περισσότερες ευκαιρίες για να βρείτε την αγάπη.

Μπάνιο – Μπορεί να παρουσιαστούν κάποια προβλήματα με τη σχέση σας.

Κουζίνα – Οι προσωπικές σας σχέσεις θα βελτιωθούν, ενώ αν είστε ελεύθεροι τώρα μπορείτε να ξεκινήσετε μια νέα σχέση.

Ενεργοποιητές Feng Shui για το άστρο 1

Δρακοχελώνα για εκπλήρωση επιθυμιών με Ru Yi
Χρυσός ή λευκός ελέφαντας με ανασηκωμένη προβοσκίδα
Κόκκινος Δράκος
Χρυσός ευτυχισμένος Βούδας
Μελωδοί με 6 ή 8 μεταλλικές ράβδους
Άλογο νίκης


ν

ΑΝΑΤΟΛΗ

Άστρο 4, πράσινο

Το άστρο του ρομαντισμού και της εκπαίδευσης είναι πράσινο και ανήκει στοιχείο του Ξύλου. Ο ανατολικός τομέας σχετίζεται επίσης με το Ξύλο κι έτσι η ενέργεια του άστρου αυτού ενισχύεται ακόμη περισσότερο.

Το άστρο 4 προάγει την ακαδημαϊκή επιτυχία και την πρόοδο στις σπουδές, την έρευνα, την γνώση, τη σοφία και την καλλιέργεια του εαυτού.

Οι μαθητές, οι φοιτητές, τα μέλη της οικογένειας που είναι ερευνητές, καλλιτέχνες ή συγγραφείς μπορούν να επωφεληθούν από το άστρο αυτό.

Ωστόσο, το 2021, το άστρο 3 Killings των φιλονικιών βρίσκεται στον ανατολικό τομέα. Είναι καλύτερα λοιπόν να κάθεστε κοιτάζοντας προς την Ανατολή όταν μελετάτε ή εργάζεστε, αντί να κάθεστε στο ανατολικό τμήμα του σπιτιού. Συνιστάται επίσης να αποφεύγετε μεγάλες ανακαινίσεις και να ελαχιστοποιείτε τις δραστηριότητες σε αυτόν τον τομέα.

Είναι ο ιδανικός χώρος για να τοποθετήσετε φυτά μπαμπού που διατηρούνται μέσα στο νερό, μια Παγόδα Wen Chang ή ένα χαλί πράσινου χρώματος για να ενισχύσετε την ενέργεια αυτού του ευοίωνου άστρου.

Αποφύγετε την τοποθέτηση αντικειμένων κόκκινου χρώματος ή ηλεκτρικών συσκευών που μπορούν να αποδυναμώσουν την ευοίωνη ενέργεια του πράσινου άστρου 4.

Η ευνοϊκή του ενέργεια θα εκδηλωθεί φέρνοντας τύχη στην αγάπη, προτάσεις γάμου και επιτυχία σε συναισθηματικές υποθέσεις. Το 2021, η αγάπη για τη φύση, την ομορφιά, την παράδοση και την αυθεντικότητα θα επικρατήσει.

Οι προτάσεις γάμου θα είναι άφθονες φέτος, αλλά οι σχέσεις που θα έχουν πραγματικές πιθανότητες επιτυχίας θα είναι αυτές που βασίζονται στην αγάπη, την ειλικρίνεια και τον αμοιβαίο σεβασμό.

Έχει ιδιαίτερα θετική επίδραση σε όσους ανήκουν στα ζώδια του Πρόβατου και του Πίθηκου. Οι μητέρες και οι γιαγιάδες είναι οι περισσότερο ευνοημένες από το άστρο αυτό.

Αν στη θέση του άστρου 4 πέφτει:

Κύρια Είσοδος – Ευνοεί την εξέλιξη της σταδιοδρομίας και την ακαδημαϊκή ανάπτυξη, ειδικά για όσους εργάζονται σε διοικητικές θέσεις.

Υπνοδωμάτιο – Είναι επωφελής για ταξίδια και σας δίνει την ευκαιρία να βελτιώσετε τη φήμη σας.

Μπάνιο – Μπορεί να οδηγήσει σε απώλεια εστίασης και συγκέντρωσης. Θα επηρεάσει την ακαδημαϊκή πρόοδο και επιτυχία.

Κουζίνα – Ενδέχεται να συμβούν μικρές πυρκαγιές ή εγκαύματα, γι’ αυτό πάρτε τις ανάλογες προφυλάξεις.

Ενεργοποιητές Feng Shui για το άστρο 4

Πέταλο καλής τύχης με φοίνικα και δράκονταγια αρμονία και ισορροπία στο ζευγάρι
Ζευγάρι παγονιών για γονιμότητα
Ζευγάρι πάπιες μανδαρίνοι ή κύκνοι
Σύμβολο διπλής ευτυχίας
Δράκος Φοίνικας
Το μάτι του Ώρου για προστασία
Κρυστάλλινη Παγόδα
Κρυστάλλινο δέντρο με αμέθυστο


ΚΕΝΤΡΟ

Άστρο 6, λευκό

Το άστρο 6 της ουράνιας τύχης είναι λευκό και ανήκει στο στοιχείο του Μετάλλου. Αυτό το θεϊκό άστρο φέρνει ευλογίες και πλούτο. Εφελκύει βοήθεια ώστε να ολοκληρωθεί οτιδήποτε κάνουμε σε οποιονδήποτε τομέα.

Αντιπροσωπεύει την τύχη στα ταξίδια και τη μετανάστευση, Το Κέντρο σχετίζεται με το στοιχείο της Γης και έχει αρμονική σχέση με το Μέταλλο. Μπορείτε να τοποθετήσετε εδώ αντικείμενα που ανήκουν στο στοιχείο της Γης, όπως πήλινα αντικείμενα, αλλά και μεταλλικά στοιχεία όπως τρόπαια, μεταλλικά κουτιά μουσικής ή ένα χαλί με χρυσά και λευκά χρώματα.

Το άστρο της ουράνιας τύχης φέρνει επίσης απροσδόκητα κέρδη και η ενέργειά του ενισχύεται αν υπάρχει νερό στον τομέα αυτό, όπως συντριβανάκια ή κάτι ανάλογο.

Θα φέρει οικονομική τύχη, πιθανότητες να αποκτήσετε χρήματα και μια καλύτερη ζωή, δημιουργικές ιδέες, απροσδόκητη τύχη και θεϊκή προστασία. Ειδικά οι ευρηματικές και εργατικές γυναίκες θα έχουν την τύχη με το μέρος τους.

Το ουράνιο άστρο επηρεάζει πιο έντονα όσους ανήκουν στα ζώδια Δράκοντα και του Φιδιού και στις κόρες της οικογένειας.

Αν στη θέση του άστρου 6 πέφτει:

Κύρια Είσοδος – Θα έχετε μια ευκαιρία για μετανάστευση, αν είναι κάτι που υπάρχει στα σχέδιά σας, και καλή τύχη για επιχειρήσεις στο εξωτερικό και επαφές με ξένες χώρες. H θέση αυτή είναι επίσης ευνοϊκή για τους ένστολους.

Υπνοδωμάτιο – Επεκτείνετε τον κοινωνικό σας κύκλο και δώστε έμφαση στις επαφές που μπορείτε να κάνετε. Κάποια από αυτές μπορεί να σας βοηθήσει στην προώθηση της καριέρας σας.

Μπάνιο – Το Μέταλλο εδώ εξαντλείται από το στοιχείο του Νερού και αυτό δεν θα βοηθά να κερδίσετε μεγάλη στήριξη φέτος.

Κουζίνα – Η κουζίνα αντιπροσωπεύει τη Φωτιά, η οποία παράγει τη Γη και αυτή με τη σειρά της δημιουργεί το Μέταλλο. Μπορείτε να υπολογίζετε λοιπόν στην απόκτηση υποστήριξης από ανθρώπους-κλειδιά.

Ενεργοποιητές Feng Shui για το άστρο 6

6 κινεζικά νομίσματα
Άγαλμα χρυσού ελέφαντα
Μελωδοί με 6 ή 8 μεταλλικές ράβδους
Φυλακτό με κέρματα
Χρυσός γελαστός Βούδας
Χρυσός ελέφαντας
Ru Yi
Άγαλμα πίθηκου που ιππεύει άλογο
Βάζο πλούτου και ευημερίας


ν

ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΑ

Άστρο 9, μοβ

Το άστρο της μελλοντικής ευημερίας είναι μοβ και ανήκει στο στοιχείο της Φωτιάς. Αντιπροσωπεύει τον μελλοντικό πλούτο και φέρνει ευημερία, καλή τύχη και φήμη Με τη διέλευσή του θα έχουμε χαρούμενες εκδηλώσεις στο σπίτι όπως γάμους, προαγωγές και επιτυχίες.

Το άστρο αυτό έχει την ιδιαιτερότητα να πολλαπλασιάζει την επίδραση άλλων άστρων. Σχεδόν πάντα υποδηλώνει καλά νέα, ευχάριστα γεγονότα και προαγωγή της σταδιοδρομίας.

Ο Βορειοανατολικός τομέας, παρ’ όλα αυτά, δεν αποτελεί ιδανικό χώρο για το ιπτάμενο άστρο 9 της Φωτιάς, καθώς σχετίζεται με το στοιχείο της Γης. Μπορείτε να ενισχύσετε την ενέργειά του τοποθετώντας εδώ αντικείμενα με κόκκινο χρώμα.

Το άστρο αυτό είναι ιδιαίτερα ευνοϊκό για όσους ανήκουν στο ζώδιο του Πετεινού και στην μικρότερη κόρη της οικογένειας. Ευνοούνται επίσης οι νεαρές κοπέλες από 18 έως 25 ετών.

Ο Μεγάλος Δούκας ή Tai Sui βρίσκεται επίσης στον Βορειοανατολικό τομέα τη χρονιά αυτή και γι’ αυτό θα πρέπει να αποφεύγονται οι ανακαινίσεις, οι εργασίες και ο θόρυβος στον τομέα αυτό.

Αν στη θέση του άστρου 9 πέφτει:

Κύρια Είσοδος – Φέρνει ευτυχία και καλή τύχη στην οικογένεια. Ενισχύει την τύχη στα οικονομικά σας, ειδικά μέσω σοφών επενδύσεων.

Υπνοδωμάτιο – Είναι ευνοϊκό για όσους σκέφτονται να παντρευτούν και για τα παντρεμένα ζευγάρια. Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα ενός νέου μέλους στην οικογένεια.

Μπάνιο – Υπάρχει μια μικρή ένδειξη οικονομικής απώλειας με τη θέση αυτή, λόγω απροσδόκητων εξόδων που σχετίζονται με την υγεία σας. Η φροντίδα της υγείας σας θα πρέπει να είναι προτεραιότητα για εσάς.

Κουζίνα – Μπορεί να παρουσιάσετε την τάση να νευριάζετε εύκολα και να προσβάλλετε τους άλλους χωρίς να το συνειδητοποιείτε καν. Προσπαθήσετε να είστε πιο ευγενικοί και να σκέφτεστε πριν μιλήσετε.

Ενεργοποιητές Feng Shui για το άστρο 9

Φυλαχτό Lock Coin για προστασία από οικονομική απώλεια
3 κινεζικά νομίσματα δεμένα με κόκκινη κορδέλα για προσέλκυση πλούτου
Φυλαχτό με άνθη δαμασκηνιάς (plum blossom) για αρμονία και εκπλήρωση ονείρου
Κρυστάλλινο δέντρο από αμέθυστο για αρμονία και ισορροπία
3 χρυσά ingots για τη διάλυση της αρνητικής ενέργειας
Εννέα πετράδια
Παγόδα 5 στοιχείων
Δέντρο της ζωής
Stupa αφθονίας


ν

Chinese Zodiac 2021|The Story of the Ox and its Personality Origin | chinahighlights
ν

ν

Μέρος τρίτο: Θεραπεύοντας τους δυσοίωνους τομείς >
v

 


Translate this post